Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jesteście ale nie ma co pocieszać ale pospałam a gardło mnie tak boli że szok ja dziewczyny mam malusie cysie i marzę aby w ciąży mi troszkę urosły
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Księżniczka no bardzo. Nie pamiętam kiedy miałam aż taka wysoką temp i zaczynam cykl od antybiotyków
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Kurczę to ta pogoda wirusów pełno przez brak solidnej zimy. Ja też miałam dwa ciężkie dni po świętach coś mnie rozkladalo ale udało się naturalnie wyleczyć za to mój jak już mówiłam kolejny dzień leży i jest wykończony... wspomniałam mu dzisiaj ze mozna by się porzytulac bo miałam test owu pozytywny to powiedział że zbiera siły na wieczór.
-
Dziewczyny Widzę że dzisiaj aura nie tylko mi nie sprzyjała. Porostu dzisiejszy dzień to była jakaś masakra. W pracy to myślałam że zwariuje taki zapieprz. Jestem po dwugodzinnej drzemce i ciut lepiej.
Zapomniałam dziś tempke zmierzyć śluz ciągle kremowy zero rozciagliwego. Pewnie to sprawka antybiotyku na początku cykluMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wiem, że tak bardzo zżyta jeszcze nie jestem z forum, ale napisać można, co mi tam. Od powrotu do pracy po świętach nie mam czasu być tu kilka razy dziennie, a jak nadrobię jako tako, to już odechciewa mi się pisać.
U mnie 36dc (połyżeczkowy) i czekam na @! Czekam coraz bardziej niecierpliwie, nawet miałam chwilowo napuchnięte cycki, ale minęło, tylko pokłuwania w podbrzuszu zostały. Niech już przyjdzie, sponiewiera i pozwoli zacząć 1. cykl staraniowy z czystą kartą.
Tymczasem wklejam zabawny (moim zdaniem) obrazek, z cyklu: Tylko kobiety zroozumieją.
Kichnięcie podczas okresu:
nadzieja_86, Ukija, Basia90, beatum, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:dzis 22 dc owu prawdopodobnie i objawy i temp. była 20dc ale szczerze sama juz niewiem bo szczerze takie wieksze skoki byly 2 co przy pierwszym mialam te bole krzyza i jajników no takze naprawde niewiem to bylo w 17dc ten skok rosax jak bedziesz miala chwile zerknij na moj wykres i albo mi doradz (doświadczona kochana kobietko) albo kopnij w tylek i postaw do pionu
1) nie mam az takiego doswiadczenia
2) nie mierzysz temperatury kazdego dnia
3) nie zaznaczasz szyjki i sluzu co dzien
Najlepiej rozpoznac ovu gdy szyjka jest WMO pasuje przy tym (ale nie zawsze) temperatura i do tego masz sluz. Ja u siebie rozpoznaje np pp tym ze jeden dzien mega wysoko miekka i otwarta a na drugi dzien twarda miekka i szczelnie zamknieta.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Elaria, bo @ to wredna zołza jest! Jak jej nie chcemy to przychodzi nawet przed terminem a jak człowiek chciałby jak najszybciej nowy cykl zacząć to ona wtedy jakoś się nie spieszy. Take to już jest złośliwe i przewrotne małpisko!
Hehe ja mam tak zazwyczaj drugiego dnia okresuUkija lubi tę wiadomość
-
madalena1103 wrote:
Pewnie do dzieła jutro!
Elaria hehe dobre to było a ja też tak samo jak Makowa drugiego dnia mnie zalewa a pozniej ok jest
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Makowa_Panna wrote:Ksiezniczka ale mam nadzieję, że już wszystko dobrze.
Ja się zastanawiam czy w tym cyklu będę mieć owu. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze Muszę się w testy zaopatrzyć.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Księżniczko no to mam nadzieję, że Twój mężczyzna się zmobilizuje wieczorem Nie można marnować takiej okazji
Elaria mam nadzieję, że @ zaraz nadejdzie i zaczniecie kolejny cykl :* Ściskam
A obrazek się Tobie udał hahaha
madalena jasne, że tak!!
U mnie 11dc, znów test owu negatywny(a może pozytyw jeszcze przede mną). Już mnie to nawet nie dziwi. To norma. Tylko raz widziałam test owu pozytywny u mnie.
Dziewczyny, czy była któraś z was na monitoringu cyklu z nfz? Czy to jest tylko prywatnie robione?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 18:30
-
Borsuk te testy to nie zawsze wszystkim wychodzą. Mi w poprzednim cylku też nie wyszedł taki jednoznacznie pozytywny, ale zaznaczyłam jako +, bo najwidoczniej taki mój urok. A wszytsko pasowało i śluz i skok temp.
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość