Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax stwierdziłam że czas na zmiany. Zmieniłam suwaczek na inne kolory"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Oooo Rosax cudne zdjęcie profilowe rozumiem że chcesz się wpasować na filotową stronę mocy? będzię się ładnie komponować"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No co Ty gadasz hehe teraz tylko potwierdzić Twoją ciążę testem i już przenosisz się"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aaaaa uprzedzam z gory ze jutro bedzie u mnie chyba nijaka temp bo wlasnie pije drinka i nie wiem czy na jednym zaprzestane. Smutno mi sie zrobilo.. Widzialam zdjecie z dzis kruszynki na usg a moje powinno byc teraz tez takie. Ciesze sie jej szczesciem nawet bardzo mocno ale jednak cos sie odezwalo we mnie. Aaaaa i zeby nie bylo ze smutki opijam pije z mama za wczorajsze urodziny
Cyk cyk cyk!
Glowa u gory cycki na przod. Ide dalej! Dzielna i silna! Koniec smutkow. Kropka. I wykrzyknik!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja sie tam w ogole nie mam zamiaru przeniesc poprzednio w ogole nie poszlam. Wole byc tu u Was. Znamy sie juz co nieco. Nie zostawie was! No chyba ze wy zaciazycie i mi na inne watki uciekniecie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cieszę się że nie uciekniesz tam. Strasznie bym za Tobą tęskniła. A kto jak nie Ty mnie kopnie w tyłek na otrzeźwienie? Uwielbiam Was wszystkie. Mam z Wami lepszy kontakt niż z większością moich znajomych"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny! Ale piszecie dużo, pół godziny nadrabiam dziś miałam wizytacje znow i nie mogłam w ciągu dnia zajrzeć. Teraz wracam do domku. Zrobiłam test owu w pracy. Widoczna kreska, ale dość blada. W domu zbadam sluz...
Ciekawe co ten cykl przyniesie ale mam nadzieje ze odpowiedz jest jedna, wiecie jaka
Rosax ja miałam pierwotnie testować 13 kwietnia, a teraz to nie wiem co będzie skoro cykl bez owu, ale zatestowac można hahahanadzieja_86 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurelka testujemy razem. Cykle bez ovu czasem sa cudem! 13 pewnie nic nie bedzie ale tesknie za sikaniem... serio!
Ukija zmien czarnego kota. One niby pecha przynosza! Teraz zauwazylam hihi
Ja wzielam kolor nadzieji no i rozu na coreczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:33
Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Księżniczka miłego wieczorku do dzieła
Rosax, Ukija piękne foto takie sparowane !
A jak sie czujesz Ukija i do kiedy masz L4 ? Ważne, zeby leki brać i się wygrzać teraz te choróbska tak sie panoszą
Aurellka ja widzialam takie cykle bezowu a zielony finał !
Borsuk to teraz testuj żeby nie przegapić owu. Ja np mam późno bo 17 dc także tez wcześniej wyszła by negatywna:DJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ja czekam na 13 aby ujrzec biel wizira. Cos tego nie czuje ze bedzie inaczej pomimo usg z pecherzykiem... Brakuje mi tu testow.. No ale wyjdzie w praniu
A i jutro jednak nie bedzie temp zaburzona bo wypilam dwa slabe drinki (kola z danielsem) wiec bedzie normalna bo wlasnie ide spac. Rano przed praca jade oddac swoja wyplate do mechanika wrr.. Jak pomysle ze jeszcze +1000 euro mi zostalo to szlak mnie trafia... A na dodatek dzis pchalam auto wjechalam w pole.. Duza dziure wyoralam proba by wyjechac ale nie dalo rady trza bylo i tak pchac... Biale auto stalo sie biedronka. Biala biedronka w czarne kropki (auto od mamy bralam) juz sie nie moge doczekac by moje odebrac...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny