X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś to przekonam może i jemu to pomoże i się lepiej poczuje :-D a nie będzie się uzalal nad sobą ;-) facet chory to ja wolę pracować żeby nie słuchać marudzenia. Szczerze już jakoś straciłam nadzieję ze obu złapie w tym miesiącu.

borsuk, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria hahaha wygrałaś tym zdjęciem :D aż rozjaśniłaś ten pochmurny i do bani dzień :P mam nadzieję że @ przyjdzie niedługo do Ciebie i zaczniemy ten cykl mniej więcej równo ;)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczka nie martw się ja ten cykl też spisuje na stracenie :P ale Wy działajcie a może jednak się uda ;) nie trać nadziei :D

W ogóle of wyznaczyĺ mi tylko 3 dni płodne w tym cyklu :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Wasze @ niech szybko przyjdą i do dzieła. Ja mojej nie chce widzieć ;-)

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ale sie rozpisałyście ;)
    No Rosax tak w świeta nie mierzyłam bo za długo spałam ;)
    dzisiaj naprawde przeklęty dzień dziewczyny też czuje się do dupy...
    A mnie moje piersi przeokropnie dziwią bo nie raz mnie bolały bardziej mniej a i wogóle nie raz a teraz jakos tak dziwnie bo od 20dc się zaczoł ten dziwaczny ból niby jak dotykam nie bolą (sutki tylko jak potre jest masakra) ale momentami mnie okropnie kłują szczypią tak śmiesznie,,, dlatego was pytałam.
    Rosax mam nadzieje że żadnego mojego zdania nie odebrałaś jakoś żle bo nie miałam nic złego na myśli wiem że moje mierzenie temp jest nie takie jak powinno no ale czasem jest jak jest no i tyle ... A ja jakos mało cierpliwa tez jestem... i denerwuje mnie to wszystko juz ...:(

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobię :-) Ale tak mi się humor poprawił jak zobaczyłam dzisiaj dwie kreski w teście owu. Kurczę pracuje na popołudnia/wieczory od jutra więc będziemy działać rano ;-)

Ukija lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina ja też mam taki problem z mierzeniem albo zapomnę albo śpię w pracy i tak kurczę nie ma regularnosci w mierzenia :-/

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny........Co tam u was? ktora ujrzala dwie kreseczki, bo czytac do tylu to sie zajade hihhihi:-)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka jedynie wytrwała w dwóch krechach ale prawie wszystkie są przed owu albo zaraz po owu więc będzie masa testowania :)

Księżniczk@, Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Ukija ma rację. Ja jestem już zaraz przed dzisiaj były dwie kreseczki na tescie owu i tylko czekać na testowanie dalej ;-)

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina spokojnie wszystkiego się niedługo dowiesz :D

Beatum na kiedy masz kolejny termin nieplanowanej @? Jak długie masz cykle? :)

Dziewczyny jestem hot. Ciągle gorączka i sen sen sen :D nawet jsk dziś myłam naczynia i zmieniałam dziecku kuwetkę to cała się zapociłam i zdyszałam :D już dawno tak chora nie byłam :P

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej bidulka kurczę spróbuj leków i naturalnych metod może syrop z cebuli i czosnku, miód ? Ten syrop okropny ale szybko pomaga się pozbyć stanu zapalnego w organizmie

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    oj ale sie rozpisałyście ;)
    No Rosax tak w świeta nie mierzyłam bo za długo spałam ;)
    dzisiaj naprawde przeklęty dzień dziewczyny też czuje się do dupy...
    A mnie moje piersi przeokropnie dziwią bo nie raz mnie bolały bardziej mniej a i wogóle nie raz a teraz jakos tak dziwnie bo od 20dc się zaczoł ten dziwaczny ból niby jak dotykam nie bolą (sutki tylko jak potre jest masakra) ale momentami mnie okropnie kłują szczypią tak śmiesznie,,, dlatego was pytałam.
    Rosax mam nadzieje że żadnego mojego zdania nie odebrałaś jakoś żle bo nie miałam nic złego na myśli wiem że moje mierzenie temp jest nie takie jak powinno no ale czasem jest jak jest no i tyle ... A ja jakos mało cierpliwa tez jestem... i denerwuje mnie to wszystko juz ...:(
    Ja nie potrafie zle zdan odbierac ;) wszystko dobralam dobrze i zla nie jestem ani nic innego ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczk@ no coś Ty! Nienawidzę syropu z cebuli. O fuuuuuuj! W dzieciństwie się zraziłam i do dziś nienawidzę cebuli w jakiejkolwiek postaci :D nadwyrężę wątrobę od leków ale syropu z cebuli nigdy! :D

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D okey :-) nie namawiam ;-) ja się naturalnie kuruje zawsze żeby nie nadwyrezac organizmu. Ale to kto woli wiadomo :-) dobra ja uciekam mąż się coś na mnie czai haha! Zdrówka życzę i miłego wieczorku :-*

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczk@ to my Wam życzymy miłego wieczorku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) to dobrze Rosax. :) ja ide też coś jeszcze porobić i do mycia i spac jakos mi sie chce... Jutro będe nadrabiac lekturke :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina jak tyle naskrobiemy. Teraz i ja w ciągu dnia się błąkam tutaj więc popiszemy jutro :)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo ukija nowe foto ;D ja tez nie wypije tego syropu.. Ale cebule moge surowa jesc.

Ksiezniczk@ zycze Ci dorodnej nocy i wieczorku!

Magdulina milych snow zycze!

Aaaaäa sprawa z sutami sie wyjasnila. Pralka musiala zle wyplukac i na staniku mialam proszek (?) zalozylam inny i jak reka odjal ;D

Ukija lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:

Aaaaäa sprawa z sutami sie wyjasnila. Pralka musiala zle wyplukac i na staniku mialam proszek (?) zalozylam inny i jak reka odjal ;D

Hahahaha!

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ