Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś to przekonam może i jemu to pomoże i się lepiej poczuje a nie będzie się uzalal nad sobą facet chory to ja wolę pracować żeby nie słuchać marudzenia. Szczerze już jakoś straciłam nadzieję ze obu złapie w tym miesiącu.
borsuk, Ukija lubią tę wiadomość
-
Elaria hahaha wygrałaś tym zdjęciem aż rozjaśniłaś ten pochmurny i do bani dzień mam nadzieję że @ przyjdzie niedługo do Ciebie i zaczniemy ten cykl mniej więcej równo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Księżniczka nie martw się ja ten cykl też spisuje na stracenie ale Wy działajcie a może jednak się uda nie trać nadziei
W ogóle of wyznaczyĺ mi tylko 3 dni płodne w tym cyklu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyoj ale sie rozpisałyście
No Rosax tak w świeta nie mierzyłam bo za długo spałam
dzisiaj naprawde przeklęty dzień dziewczyny też czuje się do dupy...
A mnie moje piersi przeokropnie dziwią bo nie raz mnie bolały bardziej mniej a i wogóle nie raz a teraz jakos tak dziwnie bo od 20dc się zaczoł ten dziwaczny ból niby jak dotykam nie bolą (sutki tylko jak potre jest masakra) ale momentami mnie okropnie kłują szczypią tak śmiesznie,,, dlatego was pytałam.
Rosax mam nadzieje że żadnego mojego zdania nie odebrałaś jakoś żle bo nie miałam nic złego na myśli wiem że moje mierzenie temp jest nie takie jak powinno no ale czasem jest jak jest no i tyle ... A ja jakos mało cierpliwa tez jestem... i denerwuje mnie to wszystko juz ... -
nick nieaktualny
-
Szarlotka jedynie wytrwała w dwóch krechach ale prawie wszystkie są przed owu albo zaraz po owu więc będzie masa testowania
Księżniczk@, Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina spokojnie wszystkiego się niedługo dowiesz
Beatum na kiedy masz kolejny termin nieplanowanej @? Jak długie masz cykle?
Dziewczyny jestem hot. Ciągle gorączka i sen sen sen nawet jsk dziś myłam naczynia i zmieniałam dziecku kuwetkę to cała się zapociłam i zdyszałam już dawno tak chora nie byłamMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina wrote:oj ale sie rozpisałyście
No Rosax tak w świeta nie mierzyłam bo za długo spałam
dzisiaj naprawde przeklęty dzień dziewczyny też czuje się do dupy...
A mnie moje piersi przeokropnie dziwią bo nie raz mnie bolały bardziej mniej a i wogóle nie raz a teraz jakos tak dziwnie bo od 20dc się zaczoł ten dziwaczny ból niby jak dotykam nie bolą (sutki tylko jak potre jest masakra) ale momentami mnie okropnie kłują szczypią tak śmiesznie,,, dlatego was pytałam.
Rosax mam nadzieje że żadnego mojego zdania nie odebrałaś jakoś żle bo nie miałam nic złego na myśli wiem że moje mierzenie temp jest nie takie jak powinno no ale czasem jest jak jest no i tyle ... A ja jakos mało cierpliwa tez jestem... i denerwuje mnie to wszystko juz ...Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Księżniczk@ no coś Ty! Nienawidzę syropu z cebuli. O fuuuuuuj! W dzieciństwie się zraziłam i do dziś nienawidzę cebuli w jakiejkolwiek postaci nadwyrężę wątrobę od leków ale syropu z cebuli nigdy!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Księżniczk@ to my Wam życzymy miłego wieczorku"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina jak tyle naskrobiemy. Teraz i ja w ciągu dnia się błąkam tutaj więc popiszemy jutro
Magduullina lubi tę wiadomość
Oooo ukija nowe foto ja tez nie wypije tego syropu.. Ale cebule moge surowa jesc.
Ksiezniczk@ zycze Ci dorodnej nocy i wieczorku!
Magdulina milych snow zycze!
Aaaaäa sprawa z sutami sie wyjasnila. Pralka musiala zle wyplukac i na staniku mialam proszek (?) zalozylam inny i jak reka odjalUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny