Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyspane wyspane tylko mnie mój psiak zmeczyl na dworze jak rano wyszliśmy, złapał coś i w nogi, jak durna za nim biegalam A i tak zjadł coś co znalazł... Jak tam u Was dzień się zaczął? Ja mam już kawkę mąż mi zrobił
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsiężniczk@ ja również kawkę popijam męża odprawilam do pracy i sobie do was dołączyłam ale idę na moment jeszcze się położyć póki synio śpi.
Księżniczk@ to trochę sportu z rana kochana hehe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:03
-
Dzień dobry to ja jako jedyna herbatke rano, kawke pozniej pije.
Magdulina super wyznaczona owu to dzień się zaczal miło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:05
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyNo cóż wie chyba każda z nas jak to jest z chorym mężem gorzej niż z dzieckiem hehe jak my chorujemy nie ma zmiłuj się a oni jak juz choroba to najlepiej do szpitala by jechać obłożnie chorzy bidulki... Hehe
Rosax kochana to smacznego kawka z rana najlepszaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:09
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki o matko ale się rozpisałyście! Ja dziś powróciłam do normalnej @ temperatury 3 pobudki 6 temp, 7 antybiotyk i 7.30 Mój do pracy wstaje
Nadzieja ja na l4 do niedzieli. Chciała dać mi do wtorku ale ja bym nie wytrzymała. Chociaż i tak ciągle śpie więć czas mija szybko
Rosax nasza ciężarówko, kolejny dzień ciąży mija. Ty już nie bądź raka negatywnie nastawiona będzie fasola i koniec! A czemu Ty pijesz jak jesteś w ciąży? Wiesz że tak nie można? Ach pamiętam jak się wkurzałaś jak kupiłaś swoje auto bo było popsute a sprzedający Ci nic nie powiedział a co do czarnego kociaka na suwaczku to ja nie wierzę z zabobony bo pezuniosłam sama do Rodziców moich taką czarnulkę i z nią mieszkałam kilka lat
Magduullina jest owu zaznaczoba. Teraz tylko czekać aż wszystko siè rozwiąże i będzie fasola!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Hej Dziewczynki o matko ale się rozpisałyście! Ja dziś powróciłam do normalnej @ temperatury 3 pobudki 6 temp, 7 antybiotyk i 7.30 Mój do pracy wstaje
Nadzieja ja na l4 do niedzieli. Chciała dać mi do wtorku ale ja bym nie wytrzymała. Chociaż i tak ciągle śpie więć czas mija szybko
Rosax nasza ciężarówko, kolejny dzień ciąży mija. Ty już nie bądź raka negatywnie nastawiona będzie fasola i koniec! A czemu Ty pijesz jak jesteś w ciąży? Wiesz że tak nie można? Ach pamiętam jak się wkurzałaś jak kupiłaś swoje auto bo było popsute a sprzedający Ci nic nie powiedział a co do czarnego kociaka na suwaczku to ja nie wierzę z zabobony bo pezuniosłam sama do Rodziców moich taką czarnulkę i z nią mieszkałam kilka lat
Magduullina jest owu zaznaczoba. Teraz tylko czekać aż wszystko siè rozwiąże i będzie fasola!
Dostalam juz zjeby od meza "my sie staramy a ty pijesz?! Jak to tak?? Ja juz sam nie pije od dluzszego czasu, niezauwazylas?" 2 drinki nie zaszkodza na takim etapie wszystko bedzie dobrze. I w koncu moja temp po malutku idzie do gory.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Sprzedajacy nie powiedzial i nie chcial go w reklamacji ciul glupi..
Ale juz nie dlugo mam nadzieje bedzie gotowy. Dzis sie dokladnie dowiem ile jeszcze placic musze...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax no właśnie nie wolno pić. Zapomniałaś że od pierwszego dnia cyklu masz się czuć jak byś była w ciąży? Dobrze że Cię skrzyczał ach te auta... trzymam kciuki aby nie wyszło aż tak dużo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Księżniczk@
Zapodaj.net
Na forum
Wybierasz zdjecie
500x500
Zapodaj
I kopiujesz bbcod"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jak szyjesz pluszaki wypelniasz je czyms? Jak tak to czym? Mojkontakt z maszyna to byl jak mala bylam i z babcia ktora juz nie zyje szylam ubranka dla lalek. Ona wycinala a ja przeszywalam a teraz maszyna stoi i cos mnie do niej nie ciagnie nawet czasem tylko spodnie podloze albo posciel zaszyje jak mi w zamku sie rozpruje.
07.11.2012 Julian
Rosax w ikei są takie poduszeczki bialo szare malutkie i super tanie i one mają mega fajny plusz
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"