X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspane wyspane :-D tylko mnie mój psiak zmeczyl na dworze jak rano wyszliśmy, złapał coś i w nogi, jak durna za nim biegalam A i tak zjadł coś co znalazł... Jak tam u Was dzień się zaczął? Ja mam już kawkę mąż mi zrobił :-)

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczk@ ja również kawkę popijam męża odprawilam do pracy i sobie do was dołączyłam ale idę na moment jeszcze się położyć póki synio śpi.
    Księżniczk@ to trochę sportu z rana kochana hehe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:03

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego już też bym odprawila chętnie do pracy ale niestety choruje A co za tym idzie - marudzi... ciężki żywot z chorym facetem

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)
    Ja robie kawke wlasnie ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) to ja jako jedyna herbatke rano, kawke pozniej pije.

Magdulina super wyznaczona owu to dzień się zaczal miło! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:05

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż wie chyba każda z nas jak to jest z chorym mężem gorzej niż z dzieckiem hehe jak my chorujemy nie ma zmiłuj się a oni jak juz choroba to najlepiej do szpitala by jechać obłożnie chorzy bidulki... Hehe
    Rosax kochana to smacznego kawka z rana najlepsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja no tak tak też się ciesze ze of mi wyznaczył owu mam nadzieje tylko ze żołnierzyki podolaly i będzie dobrze...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :) o matko ale się rozpisałyście! Ja dziś powróciłam do normalnej @ temperatury :D 3 pobudki 6 temp, 7 antybiotyk i 7.30 Mój do pracy wstaje :D

Nadzieja ja na l4 do niedzieli. Chciała dać mi do wtorku ale ja bym nie wytrzymała. Chociaż i tak ciągle śpie więć czas mija szybko :D

Rosax nasza ciężarówko, kolejny dzień ciąży mija. Ty już nie bądź raka negatywnie nastawiona :) będzie fasola i koniec! A czemu Ty pijesz jak jesteś w ciąży? Wiesz że tak nie można? Ach pamiętam jak się wkurzałaś jak kupiłaś swoje auto bo było popsute a sprzedający Ci nic nie powiedział :/ a co do czarnego kociaka na suwaczku to ja nie wierzę z zabobony bo pezuniosłam sama do Rodziców moich taką czarnulkę i z nią mieszkałam kilka lat :D

Magduullina jest owu zaznaczoba. Teraz tylko czekać aż wszystko siè rozwiąże i będzie fasola! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Wy to ranne ptaszki jesteście. Ja właśnie otwieram oczy...ale trzeba raz dwa trzy się ogarnąć do pracy. Dobrze ze dziś do 19. Szybko zleci a może nawet wyjdę sobie wcześniej :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Hej Dziewczynki :) o matko ale się rozpisałyście! Ja dziś powróciłam do normalnej @ temperatury :D 3 pobudki 6 temp, 7 antybiotyk i 7.30 Mój do pracy wstaje :D

Nadzieja ja na l4 do niedzieli. Chciała dać mi do wtorku ale ja bym nie wytrzymała. Chociaż i tak ciągle śpie więć czas mija szybko :D

Rosax nasza ciężarówko, kolejny dzień ciąży mija. Ty już nie bądź raka negatywnie nastawiona :) będzie fasola i koniec! A czemu Ty pijesz jak jesteś w ciąży? Wiesz że tak nie można? Ach pamiętam jak się wkurzałaś jak kupiłaś swoje auto bo było popsute a sprzedający Ci nic nie powiedział :/ a co do czarnego kociaka na suwaczku to ja nie wierzę z zabobony bo pezuniosłam sama do Rodziców moich taką czarnulkę i z nią mieszkałam kilka lat :D

Magduullina jest owu zaznaczoba. Teraz tylko czekać aż wszystko siè rozwiąże i będzie fasola! :)

Dostalam juz zjeby od meza "my sie staramy a ty pijesz?! Jak to tak?? Ja juz sam nie pije od dluzszego czasu, niezauwazylas?" 2 drinki nie zaszkodza na takim etapie ;) wszystko bedzie dobrze. I w koncu moja temp po malutku idzie do gory. ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedajacy nie powiedzial i nie chcial go w reklamacji :/ ciul glupi..

Ale juz nie dlugo mam nadzieje bedzie gotowy. Dzis sie dokladnie dowiem ile jeszcze placic musze...

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no właśnie nie wolno pić. Zapomniałaś że od pierwszego dnia cyklu masz się czuć jak byś była w ciąży? Dobrze że Cię skrzyczał :P ach te auta... trzymam kciuki aby nie wyszło aż tak dużo :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też odstawiłam alkohol od początku cyklu. A dzisiaj przed praca postanowiłam coś poszyc :-) już przytulaki dla dzieci koleżanek szyję może kiedyś dla swojego maleństwa coś stworze :-))

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawilabym zdjęcie tego co ostatnio uszylam ale kurczę nie wiem jak to tu zrobić ;-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Czekać i Czekać hehe dziewczyny ale dziwi.mnie fakt ze nic mi nie dolega po owu zazwyczaj czułam się źle... A kurcze synka chyba do lekarza dziś wezmę takiego kaszlu dostałal jakby od krtani taki dziwny

• Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżniczk@
    Zapodaj.net
    Na forum
    Wybierasz zdjecie
    500x500
    Zapodaj
    I kopiujesz bbcod

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak szyjesz pluszaki wypelniasz je czyms? Jak tak to czym? Mojkontakt z maszyna to byl jak mala bylam i z babcia ktora juz nie zyje szylam ubranka dla lalek. Ona wycinala a ja przeszywalam ;D a teraz maszyna stoi i cos mnie do niej nie ciagnie nawet ;D czasem tylko spodnie podloze albo posciel zaszyje jak mi w zamku sie rozpruje.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax w ikei są takie poduszeczki bialo szare malutkie i super tanie i one mają mega fajny plusz :P

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypelniam je antyalergiczna kilka silikonowa takim puszkiem ;-)

Ukija lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/7397761790037.jpg.html

Ukija lubi tę wiadomość

‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ