Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziałam kilka wykresów podobnych do Twojego zakończonych zieloną kropką, a właściwie nie zakonczonych tylko rozpoczętych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:25
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.
Będę Was nadrabiać później, teraz melduję się, że wypoczywam już nad morzem Mężu mnie zabrał do Sandra Spa w Pogorzelicy spacer brzegiem morza i seksik już zaliczony, za chwilę idziemy na basen
Ogólnie to mogę dziś jajniki bolą, szczególnie lewy, hmm.. czyżby owulacja na horyzoncie? Dobrze by było
Dziewczynki, wpadnę do Was później :*
Pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58bd0f6888c9.jpgMagduullina, Ukija, Makowa_Panna, borsuk, Księżniczk@ lubią tę wiadomość
-
Madziu! Jak super! Ja też chcę nad morze. Jaki kochany ten Twój seksik na plaży był? Działajcie jak owu blisko
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uuu Elaria czyli jesteśmy w tym cyklu razem chociaż ja się skupię na lekarzach. Trzeba troszkę połazić endo i gin i jeszcze tę wątrobę przebadać znowu
Właśnie dziewczyny proszę o deklaracje kiedy która się testuje
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
My już po wizycie u androga. Z badań wyszło, że mąż ( więc zapewne i ja) ma ureoplasme (taka wredna bakteria). Dostalismy leki. Po zakończeniu leczenia musi ponowić badanie a ja dostałam cała liste badań do zrobienia. Na ten czas zawieszamy starania. A to co wyczytałam na temat tej bakterii: "Nie leczone zakażenie bakterią Ureaplasma urealyticum u kobiet może spowodować powtarzające się poronienia"
"Nasienie mężczyzn zarażonych bakterią jest mniej ruchliwe"
Mam nadzieję, że leczenie pomoże i doczekamy się zdrowej ciąży -
nick nieaktualny
-
Borsuk zycze ci milego i owocnego weekendu
Aurelka krecha sciemnieje a jak nie to i tak ovu byla albo lada dzien bedzie. 13 wysikasz ||!
Madziara morze niby lepiej dziala na zaciazenie wiec ja zaciskam kciuki aby jajcor bolal wlasnie na ovu!
Makowa wiem jak nie ktore bakterie moga czasem zaszkodzic. Ja z synem bedac w ciazy mialam chlamydie. Zgroza... Ciaza zagrozona dziecko moglo umrzec ale leki dla mnie i dla meza i bylo juz dobrze. Ale taka bakteria moze pozbawic kobiete plodnosci i narobic dziur w jajowodach. Przypuszczam ze wlasnie ona mi w prawym zrobila.. Lekarz tez tak mysli ale puki co nie chce robic mi hsg czy jak to tam na droznosc.. Podejrzewa ze jeden bo w 2013 byla ovu z lewego i wpadla do macicy ta poza macica byla z prawego i teraz ta tez z lewego.
madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elaria nie mam pojecia jak się tym mogliśmy zarazić, bo my nie mieliśmy innych partnerów... Objawów brak i to chyba jest najgorsze w tym wszystkim. Badanie to posiew z nasienia (ja będę miała pobrany wymaz). Koszt ureaplasma+mycoplasma 70 zł.