X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam kilka wykresów podobnych do Twojego zakończonych zieloną kropką, a właściwie nie zakonczonych tylko rozpoczętych :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:25

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacie kochane oslablam z tych moich nerwów... Idę się położyć bo aż mi zimno i wogole masakra...

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Będę Was nadrabiać później, teraz melduję się, że wypoczywam już nad morzem :) Mężu mnie zabrał do Sandra Spa w Pogorzelicy :) spacer brzegiem morza i seksik już zaliczony, za chwilę idziemy na basen :)
    Ogólnie to mogę dziś jajniki bolą, szczególnie lewy, hmm.. czyżby owulacja na horyzoncie? Dobrze by było :)

Dziewczynki, wpadnę do Was później :*
    Pozdrawiamy :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58bd0f6888c9.jpg

Magduullina, Ukija, Makowa_Panna, borsuk, Księżniczk@ lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu! Jak super! Ja też chcę nad morze. Jaki kochany ten Twój :D seksik na plaży był? Działajcie jak owu blisko :D

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no no Madziu romantycznie hehe dzialajcie!!!

madziara0080 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idąc za waszym przykładem założyłam dziś suwaczek. Ale śmiesznie wygląda :D Wczoraj narzekałam, że @ nie chce przyjść, a dziś przyszła.
    Od tego cyklu się staram :-)

Aurellka, Ukija, nadzieja_86, Księżniczk@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria no to super

• Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu Elaria czyli jesteśmy w tym cyklu razem :D chociaż ja się skupię na lekarzach. Trzeba troszkę połazić :P endo i gin i jeszcze tę wątrobę przebadać znowu :/

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja wywołuje Cię do tablicy :) testujesz 13 kwietnia? :)

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny proszę o deklaracje kiedy która się testuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) ja testuje za 3 dni :) o ile nie przyjdzie małpiszon :P

Aurellka, Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Dorota super :) który dc?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    My już po wizycie u androga. Z badań wyszło, że mąż ( więc zapewne i ja) ma ureoplasme (taka wredna bakteria). Dostalismy leki. Po zakończeniu leczenia musi ponowić badanie a ja dostałam cała liste badań do zrobienia. Na ten czas zawieszamy starania. A to co wyczytałam na temat tej bakterii: "Nie leczone zakażenie bakterią Ureaplasma urealyticum u kobiet może spowodować powtarzające się poronienia"
    "Nasienie mężczyzn zarażonych bakterią jest mniej ruchliwe"
    Mam nadzieję, że leczenie pomoże i doczekamy się zdrowej ciąży :)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka 31 :) a testować będę w 34 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 19:56

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk zycze ci milego i owocnego weekendu

Aurelka krecha sciemnieje a jak nie to i tak ovu byla albo lada dzien bedzie. 13 wysikasz ||!

Madziara morze niby lepiej dziala na zaciazenie wiec ja zaciskam kciuki aby jajcor bolal wlasnie na ovu!

Makowa wiem jak nie ktore bakterie moga czasem zaszkodzic. Ja z synem bedac w ciazy mialam chlamydie. Zgroza... Ciaza zagrozona dziecko moglo umrzec ale leki dla mnie i dla meza i bylo juz dobrze. Ale taka bakteria moze pozbawic kobiete plodnosci i narobic dziur w jajowodach. Przypuszczam ze wlasnie ona mi w prawym zrobila.. Lekarz tez tak mysli ale puki co nie chce robic mi hsg czy jak to tam na droznosc.. Podejrzewa ze jeden bo w 2013 byla ovu z lewego i wpadla do macicy ta poza macica byla z prawego i teraz ta tez z lewego.

madziara0080 lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje 13.03 i 15.03 a jak nic nie bedzie do @ albo najpozniej 17.03

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta ureaplasma, czytam, jest przenoszona droga płciową. A w sumie niewiele się o tej bakterii czyta, a taka groźna... Makowa, jak robiliście badania? Skąd materiał na posiew? Płatne? Ile to kosztowało? Macie jakieś objawy zakażenia??

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dziewczyny bocian mi przeleciał nad autem.. Jadę patrze no bociek i tak nisko ciśnienie mi aż wzrosło

Makowa_Panna, madziara0080, borsuk, beatum lubią tę wiadomość

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria nie mam pojecia jak się tym mogliśmy zarazić, bo my nie mieliśmy innych partnerów... Objawów brak i to chyba jest najgorsze w tym wszystkim. Badanie to posiew z nasienia (ja będę miała pobrany wymaz). Koszt ureaplasma+mycoplasma 70 zł.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ