Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka no ja owu mam tak 19-20dc więc możliwe ale jakoś nie napalam się na to. Bo już wiem jak 7 dni antybiotyku rozwali mi cykl. Mogę małpiszona dostać w 20dc. Zobaczymy co to się wydarzy boli mnie jajnik prawy, dziwne bo mam małpiszona"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tak swoją drogą Aurellka masz jak ja 3/4 cyklu na płodnym śluzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja właśnie nie wiem o co chodzi. Ten cykl to w ogóle jakiis żart...nie ma owulacji, temperatura niska straszliwie..ciągle sluz rozciągliwy albo mleczny albo przezroczysty...nie wiem serio o co kaman...
Ukija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Smerfetka nie można dać się spławić. Lekarz ma wystawić i koniec. Już by mnie tam wynosili zapiętą w pasy bezpieczeństwa jak bym była na Twoim miejscu
Aurellka nie ma co się zamartwiać dziwne śluzy to co uwielbiam wszystko się wyjaśni na dniach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No i super się cieszę bo zamartwianie i wkurzanie to najgorsza rzecz którą moźna zrobić. Ja Mojemu po tamtym cyklu mówie "To że dostałam małpiszona to znak że nasza dzidzia nie może się urodzić w 2016. W grudniu była by młodsza od wszystkich o rok a jak się urodzi w styczniu to będzie starsza o rok" cwaniara ze mnie. No ale musiałam go pocieszyć jakoś"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nie no u mnie pół rodziny z grudnia też są to wspaniałe i kochane osoby. Moja Babcia zawsze powatarzała że wkurzało ją to że zawsze była najmłodsza w klasie ale tak poważnie nie ważne kiedy by się urodziło to najważniejsze aby było zdrowe i zdrowo się rozwijało
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
A jak mały się ma? A z przypuszczeniem astmy i Twojego synka to najważniejsze znów testy i wystrzegać się musicie alergenów z tego można się wyleczyć A raczej dzieci wyrastają jak mają dobre środowisko. Ja mam astmę ale jak już zaczęłam sama dbać o swoje życie i eliminowac to co mi szkodzi wszysto prEszlo nie utrudnia ona mi życia. Ja wczoraj wróciłam po 23 i także padlam N twarz.
-
Dzień dobry. Miłego dnia życzę !
Magduullina, Ukija, Księżniczk@ lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyKochana ja bardziej obstawiam poprostu alergia na pyłki już jest lepiej ale to ten kaszel jest z kataru który spływa mu na drogi oddechowe ja mam to samo ale wiadomo ze trzeba go zbadać a terminy kosmiczne są do alergologa. A i pod kątem 3 migdala tez musze go zabrać do laryngologa bo za często mi to dziecko łapie katar gardło takie przeziębienia i jak boli go gaedelko to wymiotuje mój braciszek miał tak samo ale również ma astmę + wycięty 3 migdalek.
-
nick nieaktualnyJa lekarzem nie jestem nie ma tego 1 raz więc się upierałam o skierowania itd ale osluchowo jest ok gardło zdrowe no i przy astmie zawsze dzieci przy oddychaniu swiszcza (chodzi o oddech) on tak nie ma ale badania porobie mu wszystkie bo jakby było coś nie tak to przynajmniej Będzie brał leki a ja będę spokojniejsza że będę wiedziała co mu jest.
-
Hej Dziewczyny ja miałam ciężką noc. Kupa snów bez łady i składu i co chwile się budziłam. Tak poza tym jestem frozen, temp spadkowa
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyAaa i podstawa do tego określenia lekarza jest to ze on od 4 miesiąca ma atopowe zapalenie skóry co mu podlecze tak jak przez zimę tego nie miał dużo a teraz krostki na buzi znowu zaczynają się wysypywac. zaczęło się od zmiany mleka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:18
-
nick nieaktualnyHej Ukija kochana a mi temperaturka pnie się pięknie w górę... A jak tam lepiej się coś czujesz kochana? Ja zapytałam wczoraj p doktor tez o siebie to stwierdziła że jeżeli staramy się o babelka to żadnych leków tylko domowe sposoby na przeziębienie no chyba ze wystąpi wysoka temperatura.
Ukija lubi tę wiadomość
-
Ano ja już o wiele lepiej. Po tym jak czułam się 4 dni temu to normalnie jestem w niebie teraz przypuszczalnie że jesteś w ciąży to jedyny lek który możesz brać bez konsultacji z lekarzem to paracetamol na zbicie temp, prenalen na gardło i fiorda. Ale tak naprawdę duomox to antybiotyk który można brać w ciąży wiadomo ja już biorę więc podejrzewam że będę miała brak śluzu płodnego i owu jak już coś w zupełnie innym czasie a bez antybiotyku w ostrym zapaleniu wirusowym niestety się u nikogo nie obędzie dlatego jak któraś z Was czuje cokolwiek to niech od razu zapobiega. Choć mnie zaatakowało w pół dnia w pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:33
Magduullina lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"