X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina jak już występuje wysoka temp to już nie przeziębienie tylko wirus :P bynajmniej tak mi powiedziała lekarka na infolinii :D widziałam już z rana Twój wykres. Piękny się robi i ogromnie się cieszę że pnie się. Zaciskam mooooocno kciuki. Tak bym chciała abyście wszystkie zafasolkowały :)

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ukija tak to super jak się czujesz lepiej mnie męczy katar ale też jestem alergikiem wiec jakoś musze przeżyć hehe najgorsze teraz trawy i brzozy dziś jest dobrze i Będzie bo padało w nocy to pyłki się tak nie unoszą w powietrzu ale wczoraj się nawet za wiele nie malowalam bo oczy mnie przeokropnie swedzialy

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na każdą z nas przyjdzie czas i u każdej pod serduchem wkoncu zamieszka drugie serduszko ❤

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och przykro mi że alergia Cię trzyma :( niestety bez leków musisz wszystko przetrzymać. Czyli wiosna i lato nie są dla Ciebie przez to najprzyjemniejsze? :(
    Ja też wierzę że na każdà z nas przyjdzie w końcu czas :) jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ukija męczy mnie no ale najgorzej do pierwszego koszenia trawnika hehe później jakoś jest a i tak to najpiękniejszy czas wiosna i łato kocham te pory roku.. A najbardziej wiosnę choć tak daje mi w kość

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i takie nastawienie ma być. To nic że męczy ale wiosna jest piękna bo tak cudownie wszystko budzi się do życia i do codzienności zaczynają wkradać się kolory i ciepło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest ja idę na moment skorzystać z tego ze synio jeszcze śpi i idę go poprzytulac poleże troszkę później do was dołączę :)

Ukija lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakis zart? Tyle juz naskrobalyscie?
    Dzien dobry Wam ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rosax :) ładna temp :) no obijasz nam się tutaj od samego rana :D

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) całe szczęście już piątek :) ja mam dziś towarzyski wieczór i spokojny dzień pracy bo szef ma urlop :d nie bedzie wkurzał mnie przynajmniej ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane dzięki za kciuki. Teraz trzeba do pracy mam nadzieję że Was nadrobie. Miłego dnia życzę

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Smerfetka :) jakiś chill w pracy będzie dziś :D ja już się naobijałam wystarczy, czas ogarnąć domek :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka no może się nakręcimy i rozpiszemy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kochane dzisiaj piątek u mnie pogoda jest do dupy i juz główa zaczyna boleć _spadek ciśnienia... Ja dzisiaj chyba wezmę się za konkretne porządki jutro poprawie a niedziela od rana zajęcia a popołudniu urodziny siostezenca Mojego M.

• beatum Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane,
    Ja tak na szybko dzisiaj, bo mam mega zapierdziel w pracy. No ale Nadzieja, Rosax, Magdullina teraz tylko cierpliwość do testowania, ale osiągać wyżyny, super!

Magdullina mój syn miał podobnie. Pierwsze co odrobacz dziecko, bo przeprowadzono badania, że 90% astmatykow, alergików, to osoby opanowane przez robale. A swoją drogą do alergologa możesz się już zapisać, skoro są odległe terminy, bo bada się wtedy, kiedy choroba jest wyciszona ;) Dużo zdrówka dla Was.

Ukija dobrze, że dochodzisz do pełni sił, na staranka zdążysz.

Rosax jaka biel wizyta 13-go. Wtedy już będzie cień albo i mocna drugiej kreska :)

Nadzieja spało się, bo jak widać Maleństwo się układało i mamusi podpowiadalo, że też musi :P

szczęśliwa łac. beatum
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ! Pogoda się lekko popsuła. ..w końcu idzie weekend hehe. Ja pracuje w sobote i niedziele wiec w sumie wszystko mi jedno ;) może trochę popadać, to wszystko pięknie będzie rosło :)
    Miłego dzionka Wam!
    Ukija dobrze, że już Ci lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:30

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum no wiesz nie pomyślałam... Dziękuję za radę... Jeżeli chodzi o zapis to już wczoraj to zrobiłam na sierpień termin u alergologa

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziś u wszystkich popsuta pogoda :P

Dzięki Dziewczynki że wspieracie mnie w mojej chorobie. Jesteście wspaniałe, uwielbiam Was! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jej dziewczyny zaraz się zadrapie tak mnie cycory swedza....

• Ukija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina może posmaruj je jakimś kojącym chłodzącym balsamem? :P nie zadrap sutków bo czymś będziesz musiała maleństwo karmić :D

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ