Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina jak już występuje wysoka temp to już nie przeziębienie tylko wirus bynajmniej tak mi powiedziała lekarka na infolinii widziałam już z rana Twój wykres. Piękny się robi i ogromnie się cieszę że pnie się. Zaciskam mooooocno kciuki. Tak bym chciała abyście wszystkie zafasolkowały
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyNo tak ukija tak to super jak się czujesz lepiej mnie męczy katar ale też jestem alergikiem wiec jakoś musze przeżyć hehe najgorsze teraz trawy i brzozy dziś jest dobrze i Będzie bo padało w nocy to pyłki się tak nie unoszą w powietrzu ale wczoraj się nawet za wiele nie malowalam bo oczy mnie przeokropnie swedzialy
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Och przykro mi że alergia Cię trzyma niestety bez leków musisz wszystko przetrzymać. Czyli wiosna i lato nie są dla Ciebie przez to najprzyjemniejsze?
Ja też wierzę że na każdà z nas przyjdzie w końcu czas jak to mówią co się odwlecze to nie ucieczeMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
No i takie nastawienie ma być. To nic że męczy ale wiosna jest piękna bo tak cudownie wszystko budzi się do życia i do codzienności zaczynają wkradać się kolory i ciepło
nick nieaktualny
-
Hej Rosax ładna temp no obijasz nam się tutaj od samego rana
nick nieaktualny
-
Hej Smerfetka jakiś chill w pracy będzie dziś ja już się naobijałam wystarczy, czas ogarnąć domek
Dorotka no może się nakręcimy i rozpiszemy
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane,
Ja tak na szybko dzisiaj, bo mam mega zapierdziel w pracy. No ale Nadzieja, Rosax, Magdullina teraz tylko cierpliwość do testowania, ale osiągać wyżyny, super!
Magdullina mój syn miał podobnie. Pierwsze co odrobacz dziecko, bo przeprowadzono badania, że 90% astmatykow, alergików, to osoby opanowane przez robale. A swoją drogą do alergologa możesz się już zapisać, skoro są odległe terminy, bo bada się wtedy, kiedy choroba jest wyciszona Dużo zdrówka dla Was.
Ukija dobrze, że dochodzisz do pełni sił, na staranka zdążysz.
Rosax jaka biel wizyta 13-go. Wtedy już będzie cień albo i mocna drugiej kreska
Nadzieja spało się, bo jak widać Maleństwo się układało i mamusi podpowiadalo, że też musiMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Hej Dziewczyny ! Pogoda się lekko popsuła. ..w końcu idzie weekend hehe. Ja pracuje w sobote i niedziele wiec w sumie wszystko mi jedno może trochę popadać, to wszystko pięknie będzie rosło
Miłego dzionka Wam!
Ukija dobrze, że już Ci lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:30
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Chyba dziś u wszystkich popsuta pogoda
Dzięki Dziewczynki że wspieracie mnie w mojej chorobie. Jesteście wspaniałe, uwielbiam Was!Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Magduullina może posmaruj je jakimś kojącym chłodzącym balsamem? nie zadrap sutków bo czymś będziesz musiała maleństwo karmić
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"