Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe sie uśmiałam Synus przyniósł mi smoczek (jak miał roczek przegryzł smoczka więc kupiłam nowy -po czym wywalił go bo to nie jego i tak skonczyl sie placz o smoczek) a dzisiaj go znalazł i do mnie "Mama dla dzidzi" hehe hehe zapamietal sobie bo ostatnio zagladal do wózka Pani z maleństwem i pytał kto to mówie no malutki dzidziuś i co to (chodziło o smoczka) więc mu wytłumaczyłąm no to taki cwaniaczek
Aurellka, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma żadnych ciążowych znaków, wiec raczej będzie to dluuuugi cykl bez owu..ale czas leci jak zwariowany, wiec zobaczymy co przyniesie.
Jakie Wy macie plany na weekend?
Bo ja ten spędzam w pracy...Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Jal dobrze ze piatek !
Magdulina jak pięknie ! Synus ma przeczucie z tym smoczkiem a tymi piersami tak jak Ukija pisze nie zadrap się
Smerfetka oj to udany piątek będziesz miała bez tego zgreda
Rosax masz rację już trochę zapisane hehe pozniej tyly sąMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyAurellka ja póki co też nie mam nic tylko piersi mnie swedza jak djabli ale nawet przestaly bolec sutki A zawsze po owu bóle piersi , krzyże bolały podbrzusze jakies tam mdłości były a teraz cisza
Nadzieja no ja myśle wczoraj bociek dzis syn ze smoczkiem heheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 10:36
-
Magdulina ja ostatni widzialam 2 bocuiany lecące podobno dobry znak trzeba w to wierzyć
Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magulina już złapałem jaki radosny !
Ładne profiloweMagduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pogoda do dupy. Jutro ma byc cieplej..
Wiecie ze ja tu w moim rejonie jeszcze nigdy bociana nie widzialam? Ich tu po prostu nie ma.. A chetnie bym zlapala jakiegos bobaska jak by zucalMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Boże jak by Mój posprzątał to chyba bym do wiadomości zadzwoniła że chyba jakiś dziwny wirus atakuje i zaczął od niego
Rosax w kapuście zacznij szukać bobasków czekaj czekaj nie mrugniesz okiem jak Twój Mały zapyta skąd się biorą dzieci. Gęsto będziesz musiała się tłumaczyć u nas w poniedziałek dopiero ma się poprawić pogodaMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"