Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax a cieszy mnie bardzo że nie latasz ale stresik jest prawda? Ale spokojnie. Czuję że to dobry znak. Ciekawa sprawa jakie wyniki masz
Aurellka słabsza niż wczoraj czy mi się wydaje? Wiesz nie obraź się ale mam takie pytanie do Ciebie i nie traktuj tego jako atak bo nie ma tego na celu. Czy chciała byś mieć teraz owu czy zaczaç nowy cykl? Chodzi mi to po głowie od wczoraj"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aurellka takie pytanie zadaje bo słyszałam że czym starsze jajo tym mniejsza szansa na bobaska. Niestety. Ty testujesz 13?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja bym wolała zacząć nowy cykl...testy owu robie tylko z ciekawości, ale chętnie zawitam @...no chyba ze owu wbrew wszystkiemu była i będzie 2 kreski hehe. Ale owu tak późno to bez sensu i tak nie wróży dobrze. Czytałam tak jak Ty
Tylko wyjątkowo w tym cyklu nic się nie zgadza ani temperatura ani sluz ani testy ani monitoring hehe
Piszę to wszystko jako ciekawostkaMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Magduullina wrote:Rosax @ tak wcześnie??? dziwne...
a mi jakos tak słabo się robi chyba cisnienie spadło... trzeba wypic kawke...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie wiesz jak bym chviala by to na bobaska bylo.. Dalej sie obserwuje a puki co koniec tematu.
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie caly czas pada i jeszcze caly czas czuje podbrzusze tak dziwnie jakby cos na cos uciskalo takie pelne mam... nie mam gazow ani wzdec nic (dziwne) ja raczej biegunki lubie miec a dzis jakbym nie mogla.. (meczylam sie zeby sie no tegotentego) ale to nie mozliwe glupia durnota ze mnie... ;/
-
Hej...
Jestem padnięta pół dnia w pracy, pół dnia w ogrodzie - ogarnięte po zimie i kwiatki posadzone. Teraz poprosze o lampkę wina
Rosax oby to fasolka się wgryzała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:59
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aurelka też mam ochotę na coś dobrego na kolację, ale nie wiem czy mi starczy sił zawlec się do sklepu
Magdulina niestety to jak wróżenie z fusow może i fasolka a może i nie. Chociaż z całego serca życzę Ci tego pierwszego. :*
Jakoś mi tak dziwnie jak sobie myślę, że starań w tym miesiacu nie będzie. Oby tylki się opłacałoMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj Makowa opłaci sie!!! ja pieklam kruche ciasteczka z karmelem zaraz ide syna kompac i tez bede cos pichcic na kolacje mam ochote na kielbase po cygansku dawno nie jedlismy a mam ochote dzis zjadac kalorie (jak dalej tak pojdzie nie bede mogla sie uniesc )hehe
-
My w piątki albo w soboty zawsze na kolacje siebie dogadzamy smakołykami;) Do tego piwko albo winko (jak jestem po okresie a przed owu, bo tylko wtedy pozwalam sobie na alkohol) i pełen relax.
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Rosax to z opisu jak plamienie implantacyjne
Ukija tak się nie forsuj musisz wyzdeowiec !
Aurellka a to masz pracowity weekend a jesliozna wiedzieć gdzie pracujesz ?
Magdulina same pyszności a co to za kiełbasą po cygańsku pierwsze słyszę
Makowa pewnie jakoś dziwnie będzie ten miesiac ale cel uświęca środki
Ja byłam na zakupach i jeszcze w gościach ale teraz padam na twarz jutro zaplanowałam mycie okien, zmiana firanek, sprzątanie generalna i na obiad zupa gulaszowa ale teraz jak o tym pomyślę to chyba już mi się odechcialo hehehe oby jutro było ładnie i słoneczko dodało energiiMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”