Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaa no ja niestety nie wiem.
Ja mam tu wszystko darmowe za nic jeszcze nigdy nie placilam a sporo juz badan mialamMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hm. Szarlotka napewno mają podpisaną umowę z jakąś prywatną opieką medyczną. Musicie zadzwonić na infolinie i się zapytać ubezpieczyciele prawie zawsze mają to w pakiecie tylko nie wiem jak będą zapatrywać się na nieformalny zwiàzek znaczy czy opłata nie będzie większa
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Kurcze Dziewczyny mam pytanie. Mój jest chory i wziął jakiś coldrex czy coś z tych saszetek. Osłabia plemniczki? Bo zaraz będzie że cykl w plecy przez nas oboje
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
To bardziej z serii witamin? Bo takie saszetki wzmacniaja witaminowo i zapobiegawczo jakies wirusy wiec nie powinnien obnizyc jakosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:38
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax takie coś na grype i przeziębienie niby leczy i człowiek się po tym wpaca i takie tam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Hejka Dziewczyny u mnie szklana pogoda Mój chory idzie do lekarza niedługo więc mam w domu chore dziecko
Hej! U mnie pochmurno...alez mi się spać chce. Wypiłam 2.5 piwka i słabo się czuje...a trzeba do pracy na cały dzień iść ehh czekam na śniadanko, bo Mąż robi dziś i lecę do pracy...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyHej Kochane :*
Ukija masz rację, w Poniedziałek zadzwonię na infolinię i się dopytam.
U mnie pogoda okropna, tak jak moje samopoczucie. Od rana przytulam porcelanę.
W nocy mam bóle brzucha, jakby paliło mnie od środka i często się budzę.. Więc raczej staram się dużo spać dlatego tak mało jestem na forum.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Piekne sloneczko! Kawe chyba w ogrodzie sie napije u was bylo cieplo u mnie deszcz to dzis odwrotnie!
Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dzień dobry U mnie pogoda paskudna spałam dlugooo... co do chorych mezusiow ja już to przerobione mam już ponad tydzień niańczenia było. Kurczę piersi mnie zaczynają boleć nie lubię tej fazy cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:57
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane! Ja już po sniadanku i użyłam okna ale dobrze ze mam do tego przyjaciolke
Teraz ciąg dalszy sprzątania
Szarlotka to za to w dzień nadrabiasz snem pewnie przecież musicie się wysypiac z malenstwem ;)a kiedy kolejna wizyta?
Witaj Magroz pewnie że możesz odpowiedz coś o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:27
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”