X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny przespalam cały dzień... obudził mnie mąż bo do pracy nad po 15.

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) szarlotko myślę ze dobrym pomysłem jest wyjechać. Odpocznijcie oboje :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś miałam problem z moim to wyjechalam na miesiąc na szkolenie. U nas rozlaka się przydała on zaczął doceniać ile robię w domu, jak ciężko mi pogodzic pracę i dom. Zaczął mi pomagać i żyć partnersko.

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda mnie dzisiaj pokonała :-/ pół dnia przespalam i teraz w pracy będę jak zombie...

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książniczko dasz rade kochana. No pogoda wredna a mnie od samego rana dalej swedza te cycory normalnie i smaruje itd a one swedza cały czpas..a i jak sprzatalam przesowalam Łóżka żeby wymyc wyodkurzac to mnie coś po chwili jakby klujaco ciagnacy bol w prawej pachwinie złapał na chwile . .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 16:16

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie bolą wczoraj zaczął lewy A dzisiaj oba. Jak mnie Mój przytulił jak się zabrałam aż się skrzywilam tak mnie zaczynają boleć przed @. :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książniczko mnie na @ nigdy jajniki nie bolą tylko podbrzusze i krzyże zazwyczaj po owulacji a teraz to poprostu mnie już to śmieszy wieszalam pranie i znowu tak mnie pociaglo aż sobie pomyślałam babo nie gon tak bo fasolka się buntuje hehe

beatum lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba zwolnić. To prawda fasolka wie co dla niej dobre ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He o ile żołnierzyki podolaly wyzwaniu kochana bo to jest róznie ale napewno inaczej niż myślimy bo zawsze tak jest... Ja jakoś juz mam dystans do starań a co czuje pisze wam tutaj bo czasem trzeba komuś się wygadac co się obserwuje u siebie itd mój mi powiedział ze bardzo mnie prosi żebym mu nie mówiła bo on się bardzo nakręca a później on płacze a nie ja. He he

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 25lat we wrześniu skończę 26.Mam juz 4,5letnia córcię i staramy sie o rodzeństwo dla niej.Tak na maxa staramy sie od wrzesnia 2015roku wiec nie jest to dlugi czas starań.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz a to twój pierwszy cykl z ovufriend? Prowadzisz obserwacjje PTC? obserwacji szyjki i śluzu???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:13

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka na Twoim miejscu bym pojechała do kogoś odpocząć dla swojego i maleństwa dobra bo tak nie może byc.Wiekszosc facetów nie rozumie co kobieta przechodzi w czasie ciazy(mdłości wymioty,zmiany nastrojów itd)dla mnie każdy facet powinien przed podjęciem decyzji o dziecku to wszystko co się dzieje w ciazy to może wtedy podejdą do tego inaczej

Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziewczyny się położyć na chwile bo mnie spanko bierze... Dajcie znać jak tam u was sobota. rosax te śledzie tak za mną łaza ze szok do 20 mam sklep hehe mój wróci z warsztatu to od razu pojadę hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest magroz zgadzam się w stu procentach z tym co napisałaś...

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,od grudnia prowadze tutaj obserwacje temp.Od 1,5 roku prowadze obserwacje śluzu i szyjki.W pierwszej ciazy nie bylo obserwacji śluzu,szyjki i temperatury a zaszlam dopiero po 13miesiacach starań

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no czyli do roku dajcie sobie czas a później porobić badania ewentualnie podjąć leczenie czy co. My też z synkiem nic szczególnego nie obserwowałam jakoś strasznie a teraz już głębiej zaglądam w swój organizm także czas czas... A się uda

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubmnie piekna pogoda tylko troche chlodno mimo słońca.Pranie wisi na balkonu a ja z córcia w domu bo niestety chora(katar,kaszel i temp) wiec nici ze spacerku

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie do roku dajemy sobie czas a później wizyty u lekarzy.Tylko kiedy znajdę czas skoro z córcia ciągle po lekarzach jezdzimi ze względu na chorobę ach ciezko będzie ale czego sie nie robi dla malucha

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilas juz spedzie magdulina?
    My wrocilismy z shoppingu ;D
    Byla tez duuuuza porcja lodow. Myslalam ze ledwo je zmieszcze a one wlazly gladko i jeszcze bym chciala ;) o 20 mamy isc do kina. No ciekawe czy dotrzemy.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no właśnie czekam na mojego a żeby wrócił i pojadę a tylko pomyślę o śledziach i slinotok haha. No to dobrze jak wchodzi hehe ja też ostatnio mam jakieś parcie na jedzenie a jestem niejadkiem odkąd urodziłam synka. Magroz co z córcia jeżeli można zapytać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:50

‹‹ 389 390 391 392 393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ