Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsiążniczko dasz rade kochana. No pogoda wredna a mnie od samego rana dalej swedza te cycory normalnie i smaruje itd a one swedza cały czpas..a i jak sprzatalam przesowalam Łóżka żeby wymyc wyodkurzac to mnie coś po chwili jakby klujaco ciagnacy bol w prawej pachwinie złapał na chwile . .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 16:16
-
nick nieaktualnyKsiążniczko mnie na @ nigdy jajniki nie bolą tylko podbrzusze i krzyże zazwyczaj po owulacji a teraz to poprostu mnie już to śmieszy wieszalam pranie i znowu tak mnie pociaglo aż sobie pomyślałam babo nie gon tak bo fasolka się buntuje hehe
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHe o ile żołnierzyki podolaly wyzwaniu kochana bo to jest róznie ale napewno inaczej niż myślimy bo zawsze tak jest... Ja jakoś juz mam dystans do starań a co czuje pisze wam tutaj bo czasem trzeba komuś się wygadac co się obserwuje u siebie itd mój mi powiedział ze bardzo mnie prosi żebym mu nie mówiła bo on się bardzo nakręca a później on płacze a nie ja. He he
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka na Twoim miejscu bym pojechała do kogoś odpocząć dla swojego i maleństwa dobra bo tak nie może byc.Wiekszosc facetów nie rozumie co kobieta przechodzi w czasie ciazy(mdłości wymioty,zmiany nastrojów itd)dla mnie każdy facet powinien przed podjęciem decyzji o dziecku to wszystko co się dzieje w ciazy to może wtedy podejdą do tego inaczej
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupilas juz spedzie magdulina?
My wrocilismy z shoppingu
Byla tez duuuuza porcja lodow. Myslalam ze ledwo je zmieszcze a one wlazly gladko i jeszcze bym chciala o 20 mamy isc do kina. No ciekawe czy dotrzemy.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyRosax no właśnie czekam na mojego a żeby wrócił i pojadę a tylko pomyślę o śledziach i slinotok haha. No to dobrze jak wchodzi hehe ja też ostatnio mam jakieś parcie na jedzenie a jestem niejadkiem odkąd urodziłam synka. Magroz co z córcia jeżeli można zapytać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:50