X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny przespalam cały dzień... obudził mnie mąż bo do pracy nad po 15.

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) szarlotko myślę ze dobrym pomysłem jest wyjechać. Odpocznijcie oboje :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś miałam problem z moim to wyjechalam na miesiąc na szkolenie. U nas rozlaka się przydała on zaczął doceniać ile robię w domu, jak ciężko mi pogodzic pracę i dom. Zaczął mi pomagać i żyć partnersko.

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda mnie dzisiaj pokonała :-/ pół dnia przespalam i teraz w pracy będę jak zombie...

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książniczko dasz rade kochana. No pogoda wredna a mnie od samego rana dalej swedza te cycory normalnie i smaruje itd a one swedza cały czpas..a i jak sprzatalam przesowalam Łóżka żeby wymyc wyodkurzac to mnie coś po chwili jakby klujaco ciagnacy bol w prawej pachwinie złapał na chwile . .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 16:16

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie bolą wczoraj zaczął lewy A dzisiaj oba. Jak mnie Mój przytulił jak się zabrałam aż się skrzywilam tak mnie zaczynają boleć przed @. :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książniczko mnie na @ nigdy jajniki nie bolą tylko podbrzusze i krzyże zazwyczaj po owulacji a teraz to poprostu mnie już to śmieszy wieszalam pranie i znowu tak mnie pociaglo aż sobie pomyślałam babo nie gon tak bo fasolka się buntuje hehe

beatum lubi tę wiadomość

• Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba zwolnić. To prawda fasolka wie co dla niej dobre ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He o ile żołnierzyki podolaly wyzwaniu kochana bo to jest róznie ale napewno inaczej niż myślimy bo zawsze tak jest... Ja jakoś juz mam dystans do starań a co czuje pisze wam tutaj bo czasem trzeba komuś się wygadac co się obserwuje u siebie itd mój mi powiedział ze bardzo mnie prosi żebym mu nie mówiła bo on się bardzo nakręca a później on płacze a nie ja. He he

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 25lat we wrześniu skończę 26.Mam juz 4,5letnia córcię i staramy sie o rodzeństwo dla niej.Tak na maxa staramy sie od wrzesnia 2015roku wiec nie jest to dlugi czas starań.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz a to twój pierwszy cykl z ovufriend? Prowadzisz obserwacjje PTC? obserwacji szyjki i śluzu???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:13

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka na Twoim miejscu bym pojechała do kogoś odpocząć dla swojego i maleństwa dobra bo tak nie może byc.Wiekszosc facetów nie rozumie co kobieta przechodzi w czasie ciazy(mdłości wymioty,zmiany nastrojów itd)dla mnie każdy facet powinien przed podjęciem decyzji o dziecku to wszystko co się dzieje w ciazy to może wtedy podejdą do tego inaczej

Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziewczyny się położyć na chwile bo mnie spanko bierze... Dajcie znać jak tam u was sobota. rosax te śledzie tak za mną łaza ze szok do 20 mam sklep hehe mój wróci z warsztatu to od razu pojadę hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest magroz zgadzam się w stu procentach z tym co napisałaś...

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,od grudnia prowadze tutaj obserwacje temp.Od 1,5 roku prowadze obserwacje śluzu i szyjki.W pierwszej ciazy nie bylo obserwacji śluzu,szyjki i temperatury a zaszlam dopiero po 13miesiacach starań

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no czyli do roku dajcie sobie czas a później porobić badania ewentualnie podjąć leczenie czy co. My też z synkiem nic szczególnego nie obserwowałam jakoś strasznie a teraz już głębiej zaglądam w swój organizm także czas czas... A się uda

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubmnie piekna pogoda tylko troche chlodno mimo słońca.Pranie wisi na balkonu a ja z córcia w domu bo niestety chora(katar,kaszel i temp) wiec nici ze spacerku

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie do roku dajemy sobie czas a później wizyty u lekarzy.Tylko kiedy znajdę czas skoro z córcia ciągle po lekarzach jezdzimi ze względu na chorobę ach ciezko będzie ale czego sie nie robi dla malucha

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilas juz spedzie magdulina?
    My wrocilismy z shoppingu ;D
    Byla tez duuuuza porcja lodow. Myslalam ze ledwo je zmieszcze a one wlazly gladko i jeszcze bym chciala ;) o 20 mamy isc do kina. No ciekawe czy dotrzemy.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no właśnie czekam na mojego a żeby wrócił i pojadę a tylko pomyślę o śledziach i slinotok haha. No to dobrze jak wchodzi hehe ja też ostatnio mam jakieś parcie na jedzenie a jestem niejadkiem odkąd urodziłam synka. Magroz co z córcia jeżeli można zapytać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:50

‹‹ 389 390 391 392 393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ