Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magroz to nie wiadomo co kolejny dzień przyniesie. Teraz tylko czekać na wyniki nie okarze się pomyślne Zawsze we dwójkę z problemami łatwiej sobie radzić cudownie ze masz drugą połówką która Cię wspiera!
Nasz rząd jest poj....ny!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja85 tak to juz bywa ze nigdy nie wiadomo co się zdarzy wszystko dosłownie może powodować ataki i córki.Coraz wiecej osób naglasnia problem autyzmu bo to co się dzieje to paranoja ile razy zostałam wyzwana to jz nie wspomnę.Wyniki badań będą za ok.1.5-2miesiac...Jesli chodzi o aborcje to jakas paranoja jeszcze troche i kobiety nie będą mogly iść do wc bo to bd grzech.
-
Magroz A ostatnio nie było niebieskiego dnia żeby uświadomić społeczeństwu o tej chorobie?
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax 3 i 9 to moje dwie szczęśliwe liczby Twoje też będą! ja dziś miałam głupi sen. Śniło mi się że uderzyłam dwa razy byłą Mojego (szczerze jej nienawidzę) i ją zabiłam i cała jej wiocha szła na pogrzeb i Mój też i wszyscy byli na mnie źli...
Magroz dobrze że masz takiego wspaniałego Mężczyznęrosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A moje szczesliwe to 4 i 8 I coś w tym jest
Ukija co za sen .... koszmar w roli głównej z ex. ..
Dzisiejszy plan dnia wykonany sprzątanie łącznie z oknami obiadek zupa gulaszowa i ciasto upiekłam a popołudniu mezusiowi na budowie pomagała ale chyba trzeba było trochę wysiłku a co najważniejsze na świeżym powietrzu Teraz dobrze będzie się spało
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Aurellka a do której w pracy jesteś?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ni koszmar na maxa. Co ta sucz chce ode mnie w snach. Przecież nie myślę o niej jeżeli przypadkiem jej gęba gdzieś mi się nie rzuci w oczy albo jedziemy przez jej wiochę. Niech spiernicza ode mnie jak Ci dobrze że już masz rakie sprzątanie z głowy, zazdroszcze. To jeszcze przede mną
Aurellka jeszcze troszkè. Ale Wy nie do 21?
Rosax ale ja też bym poszła strajkować. Mam umrzeć jak będę miała problemy z fasolą albo będzie miała wady rozwojowe straszne nie można jej usunąć. Albo kiedy będzie pozamaciczna póki sama się nie usunie. No tępe podejście! Masakra! Niedługo zabronią tabletek anty i prezerwatyw bo to wstrzymywanie od poczęcia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A jakie dziewczyny macie plany na niedzielę?
Szarlotka jak się czujesz ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dziewczynki ja do 22. Na szczęście blisko mam w miarę i juz jestem w łóżku...ale padam i leje się ze mnie slusss...
Jutro znów praca. Na szczęście na 12, wiec się wyspie
Czekam na wtorek mam wolne i będzie ladna pogoda mam nadzieje
A Wy co będziecie robić jutro?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Hej Dziewczyny! jak minęła nic? Mi stanowczo za szybko
Rosax jak pięknie temp odbiła kurde ale wiesz jak mi było głupio że ją zabiłam? Masakra"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
haha czasem sny sa mega glupie.. ja np o tych krowach te nie myslalam.. a w snie je karmilam.. chyba przez mcdonalda do ktorego mielismy jechac ale jednak wybralismy dönera w ogole wstyd mi z moim chodzic gdziekolwiek cos jesc... moja porcja zawsze 2 lub 3 razy wieksza on niego... i zawsze podadza nam odwrotnie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
a no i bylo kino wczoraj , a po kinie jedzonko. a ilm byl meeega fajny. weszlam na sale obejrzalam reklamy zasnelam wstalam jak swiatla sie zapalily
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć dziewczynki Ja na szybko bo zaraz uczelnia. Nie chce mi się, bo pogoda nie nastraja. Leje juz trzeci dzień. OK wiosna, ale ... no nie ma co narzekać. My wczoraj byliśmy na Kung fu panda 3. Świetna bajka. Później skorzystałam z wyprzedaży w home and you. A na wieczór nawciskalam sobie w nos i w uszy czosnku, żeby się wykurowac, wiec u mnie też antybiotyk
Magroz współczuję, uważam mamy dzieci z dysfunkcjami za bohaterki. Oby sprzężeń nie miała córcia.
Miłego dnia CIEZARÓWECZKIszczęśliwa łac. beatum