Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Szarlotka a ja jestem przeciwna i jestem widzę jedynym głosem za zostaniem ze swoim no może na dzień-dwa. Bo w nerwach mówi się różne rzeczy tylko po to aby kogoś zranić a wcale się tak nie myśli. A Ty co mu powiedziałaś? Czy sama też masz czyste sumienie? Bo z czegoś ta kłótnia musiała wyniknąć. Przykro mi i nie chcę abyś się denerwowała:(
Pisałam na początku jak to wyglądało. Zaczęło się od tego, że zaczęliśmy się zastanawiać komu powiemy o ciąży pierwszemu a on nagle wyleciał z tekstem "jeszcze może być tak, że nikomu nie powiesz o tym bo coś się stanie". Zaczęłam trochę przeklinać bo raczej po takim czymś co przeszłam jest to normalna reakcja i nagle słyszę tekst "uspokój się bo jak nie to Cie wypieprzę na zbity pysk, w dupie mam Twoje hormony". Nic na to nie odpowiedziałam tylko wyszłam z domu bo i tak jechałam do mamy.
Kochane, nie zostałam, wróciłam do domu i się pogodziliśmy. Chyba sobie przemyślał coś bo przeprosił za swoje zachowanie.
nadzieja, dzisiaj jak zwykle porcelana mnie czekała.. A tak to mam lekkie mdłości co jakiś czas. Strasznie jestem śpiąca. Tempka odbije na 100 %
Rosax, super miałaś wieczór z mężem, zazdroszczę U Ciebie pięknie to wygląda
Makowa, jak się czujesz?
Nigdy bym o was nie zapomniała mało się udzielam ostatnio ze względu na moje dni, które praktycznie całe przesypiam. Wczoraj wróciłam, pogadałam z moim i poszłam spać.. Masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:48
-
Szarlotka spij ile trzeba, żeby było dobrze
Dziewczynki chyba tez lekko podsypiaja, bo nic nie piszą.
Ja jadę do pracy. Wzięłam test owu, bo nikt tu testów ostatnio nie wstawia, to chciaz ja
Rosax zostalo 3 dni do testowania
Nadzieja Ty też testujesz?Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Szarlotka fizycznie całkiem dobrze. Psychicznie bywa różnie. Staram się trzymać, ale są chwile (dosłownie) załamania. Na szczęście w pracy myśli mam zajete czym innym a jak wracam do domu to idę do ogrody i grzebie w ziemi żeby nie siedzieć i nie myśleć. Mam nadzieję, że kuracja da efekty. Bakteria zostanie zwalczona i w czerwcu będę się mogła cieszyć tłustymi II, pięknym przyrostem bety i zdrowym, silnym kropokiem
Cieszę się, że się dogadaliście. Jeśli wymiotujesz to pamiętaj zeby dużo wody pić.Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Szarlotka !!! Cieszę się ogromnie ze sie pogodziliście myślałam o was! Wiadomo nikt nie jest świety w złości coś powie w nerwach a pozniej załuje najważniejsze, ze zrozumiał to a co najwazniejsze nosisz pod serduszkiem jego dzidziusia to teraz w szczególnoci musi o was dbac! A to byłaś chwilowo u mamy?
Aurellka faktycznie dawaj dziś sikańca bo ostatnio jakoś tak cicho bez zdjęć. A dziś od 12 do której jestes?
Ja co do testowania to mam obawy temp.. mi się nie podoba ! objawów żadnych zero! zobaczymy co bedzie w tyg. sie działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:59
Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellka wrote:Szarlotka spij ile trzeba, żeby było dobrze
Dziewczynki chyba tez lekko podsypiaja, bo nic nie piszą.
Ja jadę do pracy. Wzięłam test owu, bo nikt tu testów ostatnio nie wstawia, to chciaz ja
Rosax zostalo 3 dni do testowania
Nadzieja Ty też testujesz?
wiecie co ? albo mi sie snilo albo rano zrobilam test... ale chyba go zrobilam tylko nie wiem gdzie polozylam bo w paczce jednego brakuje... nawet nie wiem czemu go robilm i jaki wynik hehe opakowanie znalazlam ale testu nigdze nie ma.. chyba go splukalam albo wyrzucilam na spiocha no nie wiem..
szarlotka to swietnie ze ie pogodziliscie !!!
nadzieja takie cykle bezobjawowe sie dobrze koncza a wiec zatestuj.Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMakowa, wyleczy się i będzie fasolka. Najważniejsze jest to, że już wiecie co jest na rzeczy. Wyleczyć i będzie wszystko dobrze :* A praca Ci się podoba?
Nadzieja, tak, pojechałam, zjadłam obiad, kuzynka mi zrobiła paznokcie, poszłyśmy do teatru na "Bajki dla dorosłych" z mamą, babcią i ciocią i jakoś się zrelaksowałam.
Mój też wczoraj był cały dzień poza domem bo miał spektakl w Mosznej więc jak widać, dobrze nam zrobiło nie widzenie się cały dzień
Rosax, hahahaha Ty jesteś gigantka! LunatykowałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 12:09
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Rosax a gdzie ten test może w śmietniczku? hehe dobre to nawykowo zrobiłaś Szukaj go !
Szarlotka i fajnie troszke ralaksu potrzeba !Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyMakowa, jak nic innego nie wyszło to na pewno to
To super, ja wysłałam ostatnio CV do Instytutu Weterynarii na stanowisko Referenta (praca typowo jak sekretarka) bo trochę mam dość banków.. Zobaczymy jak to wyjdzie
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To udanej imprezki Magdulina. Twój wykres ładnie się prezentuje
Rosax szukaj szukaj....
Szarlotka wydaje się fajna oferta pracy ! Trzymam kciuki a do kiedy rekrutacja?
Ja po Kościółku byłam z mężem i obiadkuJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Tak to akurat w tym tyg. powinni już się odzywać byłoby cudownie!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyTylko stresuje się tym jak na to patrzą..
Bo w sumie jest tak, że nie było wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku ani jakieś wykształcenie ukierunkowane na administrację a praca w banku jest w sumie podobna bo też się obsługuje te wszystkie faksy, drukarki, ogarnia Klientów, pocztę itp