Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka sorki. Odpisywałam z opóźnieniem i musiało mi wypaść z głowy. Sumą sumarów dobrze że się pogodziliście jak sama wiesz praca w banku jest jedną z najtrudniejszych prac.
Dziewczyny bądźcie miłe dla bankierów. Oni mają taką presję, plany, pełno papierów
Rosax! Gdzie ten test! Ty jesteś mistrz. Robić test na śpiocha i nie pamiętać gdzie się go położyło
A ja ten miesiąc odpuszczam będzie mierzenie temp i serduszka ale nie zdziwie się jak będzie bezowulacyjnySzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
W ogóle polazłam na zakupy i kupiłam sobie wazon na pocieszenie że Mój chory a mam dziś w sobie takie nerwy jak bym miała pms
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczynki nadrobienia Was później. Wrzucam tylko test...aaaaaa WTF?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04f9b5acc2c3.jpg
Owu teraz???
Leje się slus ale to już 32 dc...
Nic nie rozumiemUkija, nadzieja_86, Szarlotka123, Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka szykuj się do owu! ładny teścik nie nadrabiaj po powrocie tylko działaj
Magduullina lubi tę wiadomość
Aurellka teraz najmocniejszy ze wszystkich !
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyAurelka zgadzam się z Ukiją, mają być a nie na forum siedzieć! Dostajesz l4 na wieczór
Dokładnie, ale niektórzy myślą "co tam praca w banku, tylko siedzą przy biurku cały dzień i piszą"..
Ukija, daj sobie cykl odpoczynku, u mnie się to sprawdziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 19:56
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Szarlotko dam dam i ta oboje chorujemy a ja antybiotyk biorę. Przynajmniej będzie czas na obserwacje. Spróbuje w tym cyklu sprawdzać czy mam miękkà czy twardą szyjkę
W 100% zgadzam się że dokładnie tak myślą i na dodatek że w banku kokosy się zbija a zwykły doradca klienta jak 2k na rękę wyciąga to jest ok. Inaczej jak zrobi plany. Ale są suche miesiące kiedy sprzedaż jest tak słaba że nie ma jak plany zrobić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyDokładnie, a najgorszy już jest początek roku ;/
Plany też w wielu bankach nie do zrobienia więc czasami to 2 jest jedynym zarobkiem a nie wszyscy mają taką podstawę.. Nie mówiąc o tym, ze jako doradcy jesteśmy za wszystko odpowiedzialne..
Nauczysz się ciała i potem pójdzie gładkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 20:22
-
Głowa mnie coś zaczeła pod wieczór boleć a taki był miły dzień ...
Ukija to jutro tylko nie szalej w pracy po kilkudniowej nieobecności
Szarlotka a jak ogólnie z ofertami w waszym regionie?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Ehh kiedy z tym skończą jak nie śmieciówki to po pensji pojadą ciężko młode kobiety mają u nas ....
A gdzie pozostałe kobitki korzystają z niedzieli
Ehh tak mnie ta głowa boli, ze jeść nie bede nic aż mi niedobrzeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Hej. Zaglądam tu pierwszy raz od czwartku. Ani dziś ani jutro już was chyba nie nadrobie
W piątek 5 godzin na zakupach-mega udanych
Sobota impreza urodzinowa szwagra 50 lat minęło. W prezencie dostał voucher na lot paralotnią szczęśliwy jak dziecko.
Dzisiaj robiłam pazurki no i zlecialo
7 kwietnia podobno była owulka. Śluz ciągle kremowy a tego dnia pojedyncze niteczki rozciagliwego. Chyba mi brak porządnego sluzu płodnego
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Dokładnie, a najgorszy już jest początek roku ;/
Plany też w wielu bankach nie do zrobienia więc czasami to 2 jest jedynym zarobkiem a nie wszyscy mają taką podstawę.. Nie mówiąc o tym, ze jako doradcy jesteśmy za wszystko odpowiedzialne..
Nauczysz się ciała i potem pójdzie gładko
No ale kochana życzę Ci abyś znalazła pracę w innej branżySzarlotka123 lubi tę wiadomość
Nadzieja to chyba przesilenie wiosenne bo dziś wszyscy jakoś dziwnie się czują dla mnie najlepszym lekarstwem na ból głowy jest sen no jutro do pracy... za dużo tego dobrego"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyMartwię się tylko, że nie będę miała wyboru. Doświadczenie mam bogate dla banków (żadnej innej pracy nie miałam ;/) dlatego ciężko jest dostać pracę w innej branży.
Jest za dużo banków i za duża konkurencja. Wyrosło ich jak grzybów po deszczu. Kiedyś było kilka i dawali radę a teraz..
Anka, dobrze że już po owu. Teraz czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:44
Ukija lubi tę wiadomość
-
Oj Anka tyle tu się dzieje że ciężko nadrobić jeden dzień a co dopiero kilka. Super jak po owu teraz czekać a wcześniej też zauważyłaś problem ze sluzem ?
Ukija wzięłam tabletkę i jakoś lepiej już
Ukija Szarlotka słyszałam że ciężka praca w banku od koleżanek niektóre nawet się przebanzowaly
A Rosax gdzie jest tak długo szukaUkija lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Kobitki zauważyłam że część osób bierze lub je żurawinę a na co ? Pytam bo ja lubię i nawet dziś sobie kupiłam suszoną i podjadaj to i na wykresie zaznaczylam
Ukija lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok