Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aurellka dziś już słabsza czy mi się wydaje? Słuchaj czy Ty mając teraz owu nie podważasz sensu monitoringów?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny ja już 10 dni bez seksu... jestem tylko człowiekiem i też mam swoje potrzeby i zaczynam chodzić wkurzona (taki mam objaw nie ) ale jak sobie pomyśle że ten chory to nawet mi się nie chce... chocisż dziś miałam przyjemmy sen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:28
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija dziś moja kreska mocniejsza od testowej...
No monitoring mówił prawdę, że owu nie było wtedy...ale chyba jakieś jajo dojrzalo i postanowiło się wykluc...
Ciekawe jak endometriumm...czy jest gotowe na zagnieżdżenie, ale jeśli wtedy rosło 0.5 mm na dobe, to powinno mieć jakieś 10mm, czyli ok..
Ten cykl to zagadka straszna hhehe a termin @ za 2 dni...
Ukija no 10 dni to długo...pewnie już cała chodzisz
Ja jestem po poważnej operacji i wtedy mieliśmy 6 tyg przerwy, wiec aż mi to tak bardzo nie straszne...za to mój po kilku dniach to już chodzi za mną i nie odpuszcza...Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyHehe no takie to kochane to jest przykład na naszej Aurellce jak można zajść w ciążę 2 dni przed terminem @ dlatego poruszyła ten temat bo aż mi słabo jak niektóre dziewczyny żądają takie pytania bo dużo kiedyś czytałam różne fora tak stąd właśnie się to bierze!!! Niekiedy są takie anomalie i gdyby Aurellka nie obserwowała cyklu to pewnie sama byłaby zdziwiona czyż nie???
-
nick nieaktualnyAurellka przepraszam za takie porównanie ale napewno czyta nas masa dziewczyn aczkolwiek dlatego to napisałam bo czasem się człowiekowi słabo robi jak się tak dziewczyny upierają ze np 2 dni przed Miesiaczka zaszły w ciążę. My kobiety i nasz organizm to jedna wielka zagadka cykle przeróżne i tylko poprzez wyznaczenie owulacji możemy wiedzieć kiedy możemy spodziewać się miesiączki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:29
-
Magduullina spoko. Właśnie to jest piękne i dziwne...ze organizm ma takie swoje zamiary i możemy sobie planować i kombinować a on zrobi swoje.
Zobaczymy co będzie dalej.
Idę do pracy, a ok 18 zrobię znow test
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Ovi wyznaczał mi owulacje juz na 2 różne terminy a dziś sie w ogóle z niej wycofał. Nie wiem czy owy była. Śluz jakiś tam głodny był, lekki ból jajnika też. Testy nie wyszły jednoznaczne choć ciemnialy ale niestety któregoś dnia nie mialam kiedy zrobić wiec nie wiem czy ciemniala kreacja dalej.
-
nick nieaktualnyHehe dziewczyny wiecie co... swedzialy parę dni cycory i od owu parę dni 2-3 sutki były wrażliwe a teraz nic ani nie swedza ani nie bolą tylko takie pełne się zrobiły... myślimy pozytywnie... Jej jej ale bym chciała juz juz normalnie ahh ciąża to najpiękniejszy czas z życia kobiety!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:15
-
Magduullina no sumą sumarów nie dwa dni przed @ nie mogę się z tym zgodzić bo tzreba w takim przypadku dokładnie określić przyoadek. Jest dużo przyczyn wydłużenia pierwszej fazy. A jak jest owu to z automatu włącza się fl czyli kolejne dni bo to chodzi o to że prawidłowa informacja jest taka źe Aurellka zaszła w ciążę w rzekomo cyklu bezowulacyjnym w którym owulacja wystąpiła w 33 dniu cyklu, a w normalnym cyklu miała by @ w 35 dc. Fakt dziewczyny zachodzą dwa dni przed planowaną (!) według normalnych cyklów małpą
Aurellko czas na działanie
Mój poszedł do lekarza znowu i... antybiotyk"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija o tym napisałam 1 faza może być różna ale 2 jest raczej stała owu jak się przesunie to 1 się wydłuża ale 2 raczej nie. źle zrozialas chyba to co napisałam bo gdyby dziewczyny zachodziły w ciążę 2 dni przed @ to druga faza miałaby 2 dni to raczej mija się z celem
-
nick nieaktualny
-
No raczej bo co innego.. Krew leci to nie wiem co moze byc innego. Nie jest juz brazowa tylko swieza. I ciut za szybko ale zdarza sie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Och nie wiem czy będę testowac jakos nic nie czuje zeby bylo na rzeczy bezobjawowy cykl
Aurellka Wow testMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”