Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka piękny test Zazdroszczę, ja nigdy takiego nie miałam
My wczoraj wieczorem wróciliśmy z weekendu ze znajomymi.
Po minucie po zjechaniu się całej ekipy jedna z par obwieściła nam radosną nowinę, że są w 9 tygodniu ciąży! Oczywiście najpierw się ucieszyłam i pogratulowałam...ale pewnie się domyślacie co nastąpiło potem Oni we wrześniu odstawili tabletki, w grudniu zaczęli się starać i już Mojemu wystarczyło tylko jedno moje spojrzenie! ogólnie weekend był udany, ale z tylu głowy ciągle ta myśl... a kiedy My!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z spaniem to mnie już 3 dzień męczy senność... dzisiaj zwlec się z łóżka nie mogłam na badania... dzisiaj krew znów robił na progesteron i prolaktyne. Jak @ przyjdzie to do lekarza pójdę i będę się dowiadywać co dalej. Chyba ze @ nie przyjdzie...
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7d150f39916.jpg zdjecie z 24 marca z pierwszej wizyty. U mnie dopadly mnie lekkie mdlosci ale tylko poranne, schudlam 2,5 kg bo wmuszam w siebie jedzenie. Na szczescie co ktorys dzien juz jest lepiej wiec mysle ze niedlugo bede normalnie juz jesc:-)
Księżniczk@, Magduullina, Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Rosax a to co za malpiszon już dobija się do Ciebie!
Ukija jak pierwszy dzień zawalona praca?
Borsuk wiem co to za sytuacja bo wokół mnie wszyscy rodzą ehhh az serce zaboli że wszyscy wokół ale i nas to szczęście spotka!
Tulipanowa pieknie jak nawiecej takich zdjęć ! Zdrówka i dobrego samopoczucia dla was !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 12:47
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Witam wszystkie Panie.Wczoraj bylam juz padnieta wieczorem żeby cokolwiek napisać wiec dzis nadrabiam.Bylam z Niki u lekarza i wszystko dobrze ufff a juz myślałam ze znowu ma zapalenie oskrzeli tylko musze przetrzymać ja jeszcze w domu do konca tygodnia żeby nie zlapala cos innego.
-
Pisalam o nim wczoraj chyba sie znalazl ale bialy.
Magdulina chyba sie rozkreca. Delikatnie ale jest. No szkoda. I dziwne ze przyszla tydz po ovu..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ukija doskonale Cie rozumiem. Mi też tęskno za . I już też nerwowa chodze i to chyba właśnie przez to.
Dzisiejsza porada dnia na of przypominała mi, że goraczka źle wpływa na plemniki a mój momentami to nawet ponad 39 miał...
Tulipanowa piękny widok. Czesto marze o tym jak właśnie zobacze taki widok na usg.
Borsuk skąd ja znam to uczucie. Ostatnio dowiedzialam się, że znajoma w ciąży i to "tak przez przypadek".