Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotka zaciskamy kciuki i wstrzymujemy oddech do Twojego testu i odganiamy z całych sił @
Makowa no co Ty gadasz... to musicie się leczyć koniecznie...
Rosax a ta chlamydia daje jakoś znać o sobie? Mój miał ekscesy życiowe w młodości i tak się zastanawiam...
Magduullina to znak!
Zaczynam się bać o siebie czytając to wszystko o bakteriach i w ogóle kiedyś ludzie nie mieli takich problemów jak my w dzisiejszych czasachMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dorotka trzymam kciuki za II.
Magdulina hehe dobry znak
Ukija dostalismy oboje antybiotyk, tabletki osłnowe na zołądek a ja nawet dowcipnie globułki z pałeczkami kwasy mlekowego.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa dobrze że teraz się dowiedzieliście przynajmniej się wyleczycie
Wiecie co jestem wściekła na nieudolnych lekarzy w Polsce. Kuźwa staram się o dziecko a oni nie dali mi skierowania na żadne badania na tokso, różyczke itp. No kuźwa nic. Aż się czerwona ze wściekłości zrobiłam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija mi zlecił badania na p-ciała p-jądriwe, p-ciała p-mitochondrialne, p-ciała przeciw tkankom łożyska i jeszcze jakieś przeciwciała, ale sie doczytac nie moge, tsh, chlamydia antygen i przeciwciała i na ureaplasme i mtcoplasme. Ale to wszystko juz po leczeniu. Mąż ma tylki jeszcze na ureaolasme żeby sprawdzić czy zdechła cholera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 21:26
-
Nie nic nie daje i tak samo jest tylko plciowo przenoszona.. Ja zarazilam meza i nie wiadomo jak moglam to zrobic? Bo z nikim innym nie spalam...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
A no wlasnie. Basen. A ja podejrzewalam usg dowcipne albo lekarz zle rece umyl albo rekawiczkami dotknal poprzednich marzedzi... A ja od poczatku ciazy chodzilam bardzo czesto na basen
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie dziewczyny
Madziara to super wypoczywajcie i dzialajcie chwila tylko we dwoje bedzie owocna jakie ładne zdjęcie ( heheh ja tydzień temu byłam też chce z powrotem nad morze)
Makowa to chyba z tej wizyty dobre wieści chociaz wiecie jaka to przyczyna jest najgorsza jest niewiedza a tak to teraz leczenie i się uda zwalczyć tą bakterię a swoją droga nie wiedziałam, że bakterie moga tak utrudnic na dobrego lekarza trafiliście.
Dorotka to zaciskam kciuki:)
Ukija ja lekastwa pomagają ? Termometr już nie szaleje
Borsuk to wypoczywaj i relaksuj się
Ja dziś po południ padłam jak kawka chyba z 1,5 godz spałam Aurellka odnośne pytania kiedy testuję? to nie myślałam jeszcze o tym dopiero drugi miesiąc mierze temp. i jeszcze te witaminki i niepokalanek biore pierwszy miesiąc może to wpływa na temp. nie chcem się nastawiać . W poprzednim miesiącu miałam calkiem inny wykres teraz tez innym za krótko mierze żeby mieć porównanie .... ale..... jak bedzie temp. wyżej przez kolejne 5 dni to wtedy się deklaruje z testamiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
No my chlamydi juz nie mamy wyniki ujemne po miesiacu kurowania sie antybiotykami. A ja jak na zlosc mialam chlamydie plus toksoplazmoze.. Ten sam czas... najgorszy miesiac mojej ciazy byl z tymi tabletkami.. Ile obaw i strachu to glowa mala .
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Nadzieja w końcu to dr hab. więc wiedze musi mieć dużą. Dokładnie przyczyna (mam nadzieję, że to tylko to) znaleziona teraz tylko trzeba się wyleczyć a w kolejnym cyklu znajatrować już zdrową fasolkę
Elaria dokładnie. W życiu bym nie powiedziała, że takie swinstwo się przyplątało -
Smerfetka serio? Co za ciule! Nie no mam zajść w ciążę mając kota i nie wiedząc czy mam przeciwciała toksoplasmozy? Nie no po co mieć zdrowe dziecko jak można je już truć od pierwszych dni istnienia lekami ja mam prywatną więc mam nadzieję że mi da a jak nie to zabieram Męża i on już się na recepcji wykłóci. Ma gadane nie z tej ziemii
Aurellka no właśnie tak im zależy na powiększaniu rodziny że chcą zakazać aborcji fasol zgwałconych nastolatek i źle rozwijających się płodów i ciąż które zagrażają życiu matek a nie chcą dać kasy na badania? No żal w tym kraju po całości! Ja pierrr! Kto wybiera takich ludzi? Idę stajkować jak będzie coś się działo u mnie w mieście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 22:09
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja ja po lekach już lepiej się czuję. Nie mam gorączki ale piekielnie mi gorąco. Nie spałam już po południu chociaż już mnie ścina czuję w tym cyklu brak śluzu płodnego przez antybiotyk ale jest ok"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"