Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax sto lat! Oby wszystkie Twoje mrzenia się spełniły i jako iż jest to miesiąc w którym masz urodziny to żeby fasolka zagnieździła się porządnie i mocno :* ❤
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A tak wogóle cześć Dziewczyny
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina a całkiem okej póki co poza tym że jestem strasznie nie wyspana. A wczoraj ścięłam się z Moim
nick nieaktualny
-
Magduullina Mój poszedł spać i tak do tej pory się nie odzywamy do siebie bo nadal śpi...
Rosax nie ma sikańca za wcześniej jest jeszczeMagduullina lubi tę wiadomość
Martwi mnie ten moj brak skoku albo skok to byl ten z 14 na 15 dc. Bo przeciez skok jest od 3 dni przed do 3 dni po ovu. Sama juz nie wiem.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Nadzieja - wszystko poszło idealnie z jajeczkami itp, więc teraz czekam na test z dwiema kreskami Już się doczekać nie mogę tego testowania!
A co u mnie? Chyba owu się zbliża, w nocy kłucie jajnika, dziś wodnisty śluz... więc MUSZĘ wieczorem dorwać mojego To MUSI być szczęśliwy miesiąc!nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosax kochana sto lat stół niech żyje żyje mam a które to urodzinki?
Borsuk to super teraz cieszcie się sobą !
A ja temp. Spokojnie w tym miesiacu w porównaniu do poprzedniego i jakoś nawet dobrze nie czułam jajnika na owu bardzo spokojnieMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja kompletnie nie czuję, że to będzie mój miesiąc... tak się zastanawiam co jest lepsze - nie zachodzić w ciążę nie wiedząc dlaczego (jedna rok temu biochemiczna) czy zachodzic w ciaze tak jak u Was rosax, makowa i szarlotka, a potem niestety poronić... Szarlotka ma szczęśliwy finał starań, wiec to kwestia czasu jak reszta dziewczyn ponownie za ciąży owszem strata boli ale jest większa nadzieja, a u mnie? Na stanie brak dzieci, dwa dni temu usiadłam przy mężu i tak zadałam pytanie - dlaczego my tych dzieci nie mamy? Gdzie tkwi problem? Musze zrobić badanie na wrogość sluzu - może to tu jest przyczyna niepowodzeń? Dzisiaj mój optymizm mnie opuścił
-
nick nieaktualny