Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaaaa. Śnieg słońce relaks i Ty i Twój. Czego chcieć więcej? super!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija podoba mi sie u ciebie;) wszystko wedruje w dobrym kierunku no i ten sen haha ona zabrala ja zabralam az w koncu znalazlam 20 dalam jej i wzoelam noz haha
Aurelka wybaw sie ile mozesz bo juz za nie dlugo z brzuszkiem nie dasz rady ;p slicznie tam macie
Szarlotka jeszcze troszke i minie Ci pewnie sennosc w 2 trymestrze odczujesz na pewno duza ulge od wszystkiego.
Dorotka bo to trzeba sie tak nastawic by nie plakac. A jak juz to tylko ze szczescia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:24
#Dorotka#, Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyUkija no sen super hehe aurellka no pięknie!! U mnie dzisiaj pogoda super ciepło fajnie a ja się tąk źle czuje ze szok strasznie rozpalona oczy popuchniete nie wiem czemu... temperatury nie mam podwyższonej a czuje się jakbym miała z 38stopni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:41
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki,
Pięknej niedzieli Wam życzę
Ukija i co,i co:P Lepszy humorek się ma Mówiłam, zresztą jak wszystkie tu dziewczyny, że to nie był spadek. Ale skoro tak się zagnieżdżała, to mocno siedzi
Aurellka piękne widoki, mam na myśli Was
Szarlotka to jak na kazaniu dzisiaj sobie przysniesz, to wywies sobie kartkę, że jesteś w ciąży A tak poza tym dziś można uzyskać odpust zupełny
Magdullina oj my dziś podobnie, jeziora nie mamy, ale wybywamy na łono natury za miasto
A sen u mnie pozytywnie pokręcony. Dostałam tel, że mogę jechać kupic swoje słoiki ulubione (takie termicznie zamykane ) pojechałam po 12 słoików autem dostawczym Przy okazji coś tam w ręce jeszcze wpadło, brałam a co.Później będąc na odkrytym basenie, w którym wszyscy kapali się nago (fuj jeden gościu był ble, nie będę opisywac) , dostalam tel, że będę opowiadać o pogodzie. Wyskoczyłam z basenu pędze, żeby się ładnie ubrać, idę na wyznaczone miejsce, a tu piękny śnieg zaczął sypać, a później mąż zawołał, żona śniadanie i tym miłym akcentem rozpoczęłam dzisiejszy dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 10:05
Magduullina, Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAurelka, śliczne masz włosy! Wypocznij Kochana i wrócisz ze zdwojoną siłą :*
beatum, masz rację, chyba tak zrobię bo nie wiem czy wytrzymam xD Na 11:30 jedziemy a potem do teściów na obiad.
Ale macie sny dziewczyny
Ukija, piękny wzrost! Mówiłam! Kiedy testujesz?
Mnie się dzisiaj śnił kościół i, że mnie i koleżankę Ksiądz z konfesjonału zawołał i kazał iść sprzątać kaplice..
Rosax, jak staranki?
No, mam nadzieje bo kurcze taki ładny dzień.. Obym go znowu nie przespałaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 10:55
Ukija, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Szarlozka od tych staranek wszystko mnie boli bylo delikatnie w lesie i chcialam dopiero dzis ale moj jak sie uparl to do nocy mnie meczyl teraz od 2 w nocy plemniczki zbieraja nowe sily bo zamiar mamy powtorzyc dzis wieczorem.
Magduullina, Ukija, Szarlotka123, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzis moja kolej na podziwianie sluzu aaaale sie rozciaga chyba z 10 cm! Nigdy jeszcze takiego nie mialam albo nie zauwazylam zawsze taki wodnisty byl lub pekal przy kilku cm a ten sie ciagnie i ciagnie
Magduullina, Ukija, beatum, borsuk, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rosax hahaha dobra interpretacja mojego snu nie nakręcam się na nic bo @ lubi oszukiwać i dawać nadzieje a później przyłazi także test zrobie 18dpo hehe
Beatum no zobaczymy 18dpo póki co nie przeżywam choć byłam w poważnym szoku rano aż musiałam mojemu pokazać jaki sen. A ja myślałam że to ja jestem dziwakiem. Dobrze ze z Tatą wszystko ok ale musi na siebie uważać bo jednak z oczami nie ma co
Szarlotka a śpij na zdrowie. W wakacje też będzie ciepło a wtedy powinnaś już mieć więcej siły no pezyrosła ale nie wiem na jaki czas. Poczekamy zobaczymySzarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
No Szarotka nie zawstydzaj mojego wykresu nie dobrze bo się troszkę podkręciłam a nie chcę mieć dużego spadku jak małpiszon przyjdzie. Ból na @ przeszedł... nic kompletnie znowu nie czuje lipa.
Uuu Twój ma premiere dziś czy się wybiracie na jakąś?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Piekna pogoda, sloneczko swieci ptaszki spiewaja. Mam otwarte okno w sypialni slychac sasiadow cos w ogrodzie robia i mam nadzieje ze zaden nie slyszal co jeszcze nie dawno dzialo sie u mnie w lozeczku hihi
#Dorotka#, Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp