Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduulina, Dorotka takie kochane jesteście :*
Beatum to mnie rozśmieszyłaś tym ping pongiem no nieźle sobie grają w kulki#Dorotka# lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dziewczyny powiedzcie mi bo już naprawdę nie wiem czy mnie zawialo czy co ale nie miało strasznie gdzie.. Te krzyże i dziś chwycił mnie bol lewej pachwiny mam tylko nadzieje ze nie będzie znowu cyrkow w tym cyklu jeszcze coś mnie tam na dole swędzi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 20:06
-
Dziewczyny ja wiem. Chyba jutro będę miała zaburzoną temp bo chyba idę dziś na imprezkę
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCykle miałam 27-33 ale ostatni trwał 36 dni -owu była w 23dc.ale to raczej przez to ze brałam antybiotyk na zęby. Sama już nie wiem ale wydaje się mi ze owu miałam dwa dni temu bol jajników krzyża bardzo męczący bol nie mogłam spać w nocy. Teraz jajników nie czuje a przeziębienie bierze górę może od kataru tak wyglądam no niewiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatum to jeden z najcudowniejszych dni od jakiegoś czasu cały dzień spędziliśmy na powietrzu. Zjezdzalam na nartach i czułam się taka wolna i szczesliwa
Jutro wstawie Wam fotki jeśli chcecie, bo net słaby tu i zapodaj nie dzialabeatum lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Witajcie moje Kochane
Jutro w drodze powrotnej was nadrobie
ROSAX cieszę się ogromnie ze takie dobre wieści a tyle strachu się przy tym nabawilas teraz zaglugusjesz na to co najlepsze!!!
Beatum u mnie wyjazd super
wczoraj kolacja w knajpce włoskiej dzis spacer po molo i brzegiem morza zachód słońca hehe nawet nosa opalilam troche bo i poliki czerwone pogoda piekna aj już chciałam tak odpocząć
A z tych spraw innych to dzis do poludniamialam wysoko szyjke nawet nie mogłam bardzo sięgnąć a Teraz wieczorem już osiagalna ale z dziubkiem takim wyczulam to otwarta znaczy czy jak? A dziś sluzu mialam bardzo dużo taki rozciagliwy ale przezroczysto bialawy to jeszcze ten plodny?
Teraz jesteśmy w hotelu odpoczywamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:23
beatum, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Magdulina no teraz jakies wirusy grasuja, niestety. Kazdy po kolei rozlozony..
Dziewczyny co z Wami do cholery?! Czy tylka ja mysle tu pozytywnie?! Co wy tak te @ przywolujecie?! Ahh czuje ze idzie. Juz pewbie zaraz bedzie.. Cykl nieudany..
No hellou! Jak ja sama tylko bede myslec ze jest ok to nic nie wyjdzie! Musimy wszystkie razem myslec pozytywnie a jak @ przyjdzie wypic butelke wina i serduszkowac w kolejnym z wielkim podejsciem ze sie udalo! Nie ze sie uda za kilka dni jak ovu bedzie a nawet w dniu miesiaczki po wypiciu juz tej butli powiedziec sobie "TERAZ TO I JA W CIAZY JESTEM" sama po sobie wiem ze latwo przywolac zle rzeczy niestety.. Jak ujrzalam 2 kreski na mysl szybko mi wpadlo w sumie od razu.. "to bedzie biochemiczna" tak jakos czulam i sie nie pomylilam. A gdybym tego nie pomyslala pewnie by tak nie bylo! A WIEC GLOWA DO GORY, CYCKI DO PRZODU, DUPA ROZKRACZONA!!
Ah tylko sie nie obrazic na mnie od razu ;pnadzieja_86, Aurellka, Szarlotka123, #Dorotka# lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp