Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Maduullina szczerze powiem Ci że nie daje mi spokoju i progesteron i tsh. Tak sobie myślę aby poszukać w mojej pom czy nie ma jakiegoś ginekologa endokrynologa i zapisać się do niego

Ja też wierzę że ten Twój cykl będzie owocny, tego Ci życzę i trzymam mocno kciuki!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija napewno wszystko będzie dobrze moje tsh tez było w dolnej granicy ale p doktor stwierdziła że jeżeli mieści się w normie trzeba wierzyć że jest ok i tylko za pół roku skontrolować bo nie wymaga leczenia.
Aurellka dzisiaj się wszystkiego dowiesz kochana -
nick nieaktualny
-
Ukija byłaś pierwsza, ale gdzie "dzień dobry dziewczynki/kochane" ? I jak ją mam teraz dzień zacząć?

Co do Twojego wykresu, to tak jak Aurellka napisała, to nie spadek. Zobaczymy jutro
A ile u Ciebie się czeka na wizytę? Może zapisz się do endo, w ciąży tez możesz do niego iść 
Magdullina i tak trzymaj
A ja potrzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn.
Aurellka jak Ty sobie radzisz z dzwiganiem tego giganta?
Rosax cóż za spokój ducha i opanowanie
Nadzieja i ualo się zbalamucic męża?
Aurellka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dzień dobry moje kochane !

Beatum od dziś będę go molestowac
na wyjeździe
nick nieaktualny, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”

-
Szarlotka cudowna kropka
Się rozmarzyłam
:*
Beatum trzymam kciuki aby w pracy męża było dobrze! czekam na wieści. Ściskam
nick nieaktualny, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mi dzien wolno dzis mija.. I jajnik mnie boli i brzuch i mam dzien do dupy jakos.. wszystko mnie boli. Ah ta ciaza.. Hihi
nick nieaktualny, Aurellka lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Beatum no zły ten pryma aprilis. Spadła temp i jakiś dziwny mam ból brzucha jakby @ zbliżała się wielkimi krokami... ten żart się nie udał
to i humoru brak całkowity
chcę już do domu a czuję się jakbym była w pracy z 10 godzin
u mnie wizyta szybko bo to prywatna opieka medyczna
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ale skoro lh i fsh mam dobre to fl powinna trwać conajmniej 12 dni ale sama już nie wiem
nick nieaktualny
-
Niekiedy żarty (w sensie złych bardzo wiadomosci) nie ma miejscu są w taki dzień .... jak dzis
Ja już w drodze jestem za godz. Będziemy na miejscu
rano tak było pochmurno a teraz sloneczko wyszło dla nas chyba. Dziś czuję obydwa jajniki także owu blisko.
Hehe ale się uśmiałam bo rano mąż jak wrócił pyta czy spakowana a ja owszem a termometr i witaminki wzieles dobrze ze przypomniał bo nie wiedzialanym kiedy owu była
Makowa to czekam na wiadomości jak w gole się czujesz?
Magdulina to podobnie mamy i Aurellka też
Ukija to super ciekawe co gin powie
Aurelia za godzinę też ma wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:52
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”

-
Tak mi napisała moja pani ginekolog:
Jeszcze nie przesądzone- może się dopiero implantuje. Zaczekajmy do wizyty. Proszę zrobić tego dnia wynik bhCG i sprawdzimy obraz w USG. Pozdrawiam
Po tym smsie ostatecznie stwierdziłam, że nie zrobię badania. Jeśli ma być dobrze to będzie a jak nie to nic tego nie zmieni. Może powiecie, że glupio zrobiłam, ale ta niewiedza pozwala mi żyć nadzieją, że jest jeszcze szansa.
nick nieaktualny, madziara0080 lubią tę wiadomość