Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatum gdybym powiedziala tak termometr to by do buzi wlozyl wolalam powiedziec prawde ale nie wie ze na to sie sika
Anka bede trzymac kciuki za tydzien w sobote!!! Mocno mocno!
To musi byc jakis znak! Pies czuje ze idzie jajeczko gotowe, teraz tylko jutro strzelic w nie plemnikiem!beatum lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A ja zasypiam i sie budze.. Cos mi zaszkodzilo i tak dziwnie sie czuje.. Jak bym chciala wymiotowac i nie chciala jednoczesnie.. No nic ide sprubowac zasnac na dluzej dobranoc!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Pewno, dobrze zrobiłaś. Dzieci głupie nie są, kiedy można je bajerowac to można, ale nie w tej sytuacji.
Mam nadzieje, ze to znak, bo bociana jeszcze nie widziałam.
Dzieciątko sobie wije gniazdko, to bałagan robi. A Ty jak to mamusia musisz posprzątać
Dobranocszczęśliwa łac. beatum -
Dziewczyny ale się naprodukowałyście przez cały dzień. Masakra. Ja nie miałam czasu i jakoś humoru na świętowanie, moja Mama trafiła do szpitala ale już jest ok więc można wyluzować...
Magduullina gratulacje. Piękna beta! Cieszę się że się udało już w 2 cyklu
Dziewczyny czekam teraz na Wasze wysokie bety
A Ty Rosax jesteś na celowniku bo teraz Twoja kolej na wysoką betę. Musisz być super płodna jak tak ciąża za ciążą teraz już będzie taka na 9 miesięcy
Beatum dzięki że pomyślałaś o mnie :* teraz zaczynam zwalniać tempo w pracy więc będę siedziała więcej z Wami
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A miała ciśnienie wysokie ale jest ok. Wypuścili ją do domu po kilku godzinach. A ja cały czas ns telefonie. Jest z nią ok. Z tym że dostała takiego kopniaka że teraz na wszystkie badania do swojego lekarza pójdzie. Dzięki za wsparcie :*
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Mama ma ciągle podwyższone... ale lekarz kazał jej ciśnieniomierz kupić i mierzyć przez 10 dni i z wynikamo do kardiologa. Kawałek mam do rodziców. Ale jutro chyba skoczymy na spokojnie. W końcu weekend muszę się porządnie wyspać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 23:54
beatum lubi tę wiadomość
A teraz spadam. Życzę Ci kochana dobrej nocy i kolorowych snów :*
beatum lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Makowa uuu to Tu też scislowiec Bardzo dobry kierunek. Fajnego masz męża, że Cię zmotywował, choć pewnie się nie chce często na zajęcia wstawać, przynajmniej ja tak mam
Zaraz idę dalej w kime, ale syn i pies mnie obudzili, wiec czym prędzej wchodzę, żeby test Nadziei zobaczyć, a ona jeszcze leniuchuje. Ale w ciąży jest to niech ma
Magdullina a Ty jak się czujesz?
Rosax daj znać jak się czujesz, zanim pojedziesz na IP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:46
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdullina ja tak miałam, aż taki piekący/parzacy ból, takze spokój nie, jest dobrze . Nospę wtedy brałam. Koleżanka mi kiedyś mówiła, że najgorzej jak kiest ból krzyża, ale nie wiem, czy to prawda.
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny