X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • beatum Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i jeszcze mi się przypomniało, moja komoreczka jajowa jest piękna i kształtna, z jakimś dzyngielkiem, takim wklesnieńciem, nie wiem jak to opisać, pokazywał mi. Ale w sensie, że taka ma być :)

szczęśliwa łac. beatum
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum gdybym powiedziala tak termometr to by do buzi wlozyl ;D wolalam powiedziec prawde ale nie wie ze na to sie sika ;D

Anka bede trzymac kciuki za tydzien w sobote!!! Mocno mocno!

To musi byc jakis znak! Pies czuje ze idzie jajeczko gotowe, teraz tylko jutro strzelic w nie plemnikiem!

beatum lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zasypiam i sie budze.. Cos mi zaszkodzilo i tak dziwnie sie czuje.. Jak bym chciala wymiotowac i nie chciala jednoczesnie.. No nic ide sprubowac zasnac na dluzej ;) dobranoc! ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • beatum Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewno, dobrze zrobiłaś. Dzieci głupie nie są, kiedy można je bajerowac to można, ale nie w tej sytuacji.

Mam nadzieje, ze to znak, bo bociana jeszcze nie widziałam.

Dzieciątko sobie wije gniazdko, to bałagan robi. A Ty jak to mamusia musisz posprzątać :)
    Dobranoc

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa, chętnie z Tobą zatestuje, będzie raźniej :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale się naprodukowałyście przez cały dzień. Masakra. Ja nie miałam czasu i jakoś humoru na świętowanie, moja Mama trafiła do szpitala ale już jest ok więc można wyluzować...

Magduullina gratulacje. Piękna beta! Cieszę się że się udało już w 2 cyklu ;)

Dziewczyny czekam teraz na Wasze wysokie bety :)

A Ty Rosax jesteś na celowniku bo teraz Twoja kolej na wysoką betę. Musisz być super płodna jak tak ciąża za ciążą :D teraz już będzie taka na 9 miesięcy :)

Beatum dzięki że pomyślałaś o mnie :* teraz zaczynam zwalniać tempo w pracy więc będę siedziała więcej z Wami ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • beatum Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się stało? Juz lepiej z mamą? Dużo zdrówka dla niej. Tule mocno :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 23:26

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miała ciśnienie wysokie ale jest ok. Wypuścili ją do domu po kilku godzinach. A ja cały czas ns telefonie. Jest z nią ok. Z tym że dostała takiego kopniaka że teraz na wszystkie badania do swojego lekarza pójdzie. Dzięki za wsparcie :*

beatum lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• beatum Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty daleko masz do mamy? Coś Ty nie ma za co. Z ciśnieniem nie ma żartów. Najgorzej jak jest skaczące. Takie ma mama?

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama ma ciągle podwyższone... ale lekarz kazał jej ciśnieniomierz kupić i mierzyć przez 10 dni i z wynikamo do kardiologa. Kawałek mam do rodziców. Ale jutro chyba skoczymy na spokojnie. W końcu weekend :) muszę się porządnie wyspać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 23:54

beatum lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz spadam. Życzę Ci kochana dobrej nocy i kolorowych snów :*

beatum lubi tę wiadomość

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wita z samego rana :) Ładny dzień się zapowiada.
    Beatum finanse i rachunkowość.
    Ukija dużo żydówką dla Twojej mamy. Najważniejsze, że sytuacja opanowana.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki kochane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija 2 cykl na of 8 starań no oby było tak jak się patrzy ;) mam zamiar za dwa tygodnie ujrzeć mój cud!

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Makowa uuu to Tu też scislowiec :) Bardzo dobry kierunek. Fajnego masz męża, że Cię zmotywował, choć pewnie się nie chce często na zajęcia wstawać, przynajmniej ja tak mam :)

Zaraz idę dalej w kime, ale syn i pies mnie obudzili, wiec czym prędzej wchodzę, żeby test Nadziei zobaczyć, a ona jeszcze leniuchuje. Ale w ciąży jest to niech ma ;)

Magdullina a Ty jak się czujesz?

Rosax daj znać jak się czujesz, zanim pojedziesz na IP.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:46

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum dobrze się czuje tylko nie wiem bo tak Czuję podbrzusze i ciągnie mnie w pachwinach tak może się dziać?? z synkiem nic mi nie dolegalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana mocno ci kibicuje pamiętaj jesteśmy z tobą!!! Żeby było wszystko ok!!!

• beatum Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina ja tak miałam, aż taki piekący/parzacy ból, takze spokój nie, jest dobrze :) . Nospę wtedy brałam. Koleżanka mi kiedyś mówiła, że najgorzej jak kiest ból krzyża, ale nie wiem, czy to prawda.

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem kochana zobaczymy co to będzie dalej... ;) jak w poniedziałek będzie ładny przyrost to się już o nic nie będę martwić

beatum, borsuk lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem, tez bym się martwila, ale przyrost będzie piękny :)

szczęśliwa łac. beatum
‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ