Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Lezka mi sie beatum zakreciala jak tak napisalas. No ale faktycznie sciemiala.. Ale tamten byl przy becie 18 wyrazniejszy dlatego to nie daje mi spokoju.. A moj okolo 20-21 bedzie i dopiero na ip pojade... Ahhh....
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Beatum ja nigdy nie mialam ciemniejszego i taki u siebie uznałabym za pozytywny (o ile na drugi dzień jest jaśniejszych). Tylko, że to dość indywidualna sprawa. Zobaczysz jeszcze jaki będzie jutro a dziś i tak na wszelki wypadek
beatum lubi tę wiadomość
-
Podejrzewam beatum ze jak zrobisz jutro w poludnie test to krecha bedzie mega mocna albo z rana bardziej bo po poludniu to bedzie juz po wiec dzis w nocy bierz byka za roga!
beatum, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
O widzicie dziewczyny. Kurcze człowiek zielony, dobrze że jesteście. A powiedzcie jak to się ma do skoku temperatury? To też indywidualna sprawa?
Oj wezmę go za rogi. Mój to się cieszy i śmieje z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 15:24
szczęśliwa łac. beatum -
Ukija widze, ze u Ciebie planowana @ na 7. U mnie powinna zjawić się 4 o ile owu bedzie 18 dc. Prawie równo będziemy testować Stwierdziłam, że co ma być to będzie i w tym cyklu się nie spinamy. Totalny luz i spontan. Jakoś jestem taka spokojna i wierze, że bakteria zostnie dobita drugą serią antybiotyków. A tak w ogóle przekopałam pół internetu czytając o ureaplasma i to, że ona jest przyczyna poronien to nie takie oczywiste. Podobno dużo kobiet nawet nie wie, że ja ma i rodzą zdrowe dzieci.
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, te co robią/ robiły testy owu. Zaczynam być ich ciekawa, może zamówię z neta. Macie jakichś sprawdzonych sprzedawców na allegro, czy jakąś aptekę internetową, a może sprawdzoną markę testów?
Kiedy je zaczynacie robić. Domyślam się, że można się z nich łatwo wypsztykać, bo nawet po 2 razy na dobę testują dziewczyny. Czy najlepiej zacząć, jak zaczyna się pojawiać śluz płodny? Co ten test faktycznie oznacza? -
Elaria ja kupilam na allegro tak przy okazji, właśnie z ciekawości. A kupowałam inofem, który jest o połowę tańszy w internetowych aptekach. Są różne kombinacje co do liczby testow, ja zamówiłam za niespełna 10zl 10 testów owu i 3 ciążowe u użytkownika zostanmama. W czwartek wieczorem kupiłam, jeszcze porozmawialam ze sprzedająca, że mi na czasie zależy i dziś po 13 czekała na mnie przesyłka w paczkomacieszczęśliwa łac. beatum
-
Rosax nie zamartwiaj sie widac te II kreseczke !
Beatum owu już prawie prawie do dzieła
Elaria ja też z allegro kupuję
Aurellka to udanej jazdy u mnie zaczęło padać a było tak ładnie.
Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Rosax Ciebie to już na ip po imieniu powinni znać taki żarcik dla rozluźnienia stresu oczekiwania
Beatum pierwszy i wstrzeliłaś się idealnie zupełnie jak ja z moim pierwszym super że działacie. Cieszcie się sobą zawsze jak macie ku temu okazje kochana jak to się ma do temp? W przeciàgu 2 max 3 dni od mocnego test powinna Ci wzrosnąć temp
Makowa ja chyba znowu nie będę testowała jakoś sceptycznie podchodzę do tego cyklu ale za Ciebie będę trzymała kciukasy ja też się nie spinam wogóle
Elaria ja mam te same testy co Beatum i no wychodzà jak widać. Zamawiam z allegro w większej paczce nie wiem od kogo bo yo Mój zamawia ale są tanie i dodają ciążowe polecam spróbować nawet tak żeby się sprawdzić
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Elaria u mnie nie sprawdza się przy śluzie płodnym bo mam go zaraz po @ aż do owu także mniej więcej 5-7 dni przed planowaną owu można próbować już robić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija ja chyba podeslalam Tobie linka z testami
Elaria ja z tej stronki zamawiam
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=122577&us_id=17220378Ukija lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyRosax kreska ciemniejsza kochana popatrz jakie były moje testy a jaka beta proszę się nie poddawać bo będzie dobrze ją to wiem! Pamiętasz krakam ci! nie zawsze testy wychodzą tak samo ale nic nie błędnie. Ukija zdrowia dla mamci!
beatum, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Ja owu mam tak 17 dc a testy robiłam od 12 dc a teraz ostatnie już mialam więcej nie mam już testow owu. Beatum a owu kiedy masz ?
Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ach to zaciskam kciuki Beatum!
Makowa dzwoniłam do gin także w pon. Betę zrobie i mam u niej wizytę i w gabinecie odbiore wyniki. Mam brać dupka 2x1. Dobrze że mi został jeszcze.
Jak gin powiedzialam o pozytywnym tescie to sie tak cieszyla jakby jej to byloWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 16:48
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
A to masz niski progesteron? Ja już nie wiem może ja też powinnam brać... Teraz jak of mi wyznaczy owulacje to w 7dpo pójdę sobie zbadać chyba. Niby już raz miałam robiony i wyszło powyżej 18, ale suew upewnie.
Magduullina lubi tę wiadomość