Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria nie widać Twojego wykresu. Czy tempka jest jakaś inna niż zwykle? Jeśli bardzo podskoczyla albo bardzo spadła, to lepiej zaznaczyć jako zakłócona, a jeśli nie ma istotnych odchyleń to możesz w notatka zapisać
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Ahhh juz nie wieze ze bedzie dobrze.. Chyba nie warto nawet do szpitala jechac..
Test na gorze to ten ktory robilam w zeszlym miesiacu z beta 18 a ten na dole robilam przed chwila.. Jest cien widoczny na zywo wyraznie na zdjeciu prawie w ogole.. No nic. Pojade na ip pozniej dowiem sie co sie dzieje ale ciazy z tego nie widze... ;(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50422272853d.jpg
Tak wyglada w przyblizeniu..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/417a2fbc63f2.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA, i mam jeszcze jedno pytanie. Idealnie dla mnie, jeśli mierzę o 6:30 bo wówczas zazwyczaj wstaję, ale czasem budzę się, jak wstaje mąż (5:30). Wiem, że tempkę trzeba mierzyć po nieprzerwanym śnie, więc mierzyłam 5:30, a potem leżałam sobie przysypiając do mojej zwykłej godziny. Ktoś może powiedzieć : nastaw budzik na wcześniejszą, skoro cię mąż budzi. Ale ja się budzę z nim rzadko, nie chcę aż tak poświęcać się dla temperatury. Zwłaszcza, że jak mi się chce siku i wstanę, to już mała szansa, że zasnę kamieniem ponownie.
Co robić? Mierzyć, jak się obudzę olewając tę godzinę różnicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie pociesza mnie ze tamten byl robiony 16 dpo a ten 12..
Wtedy beta byla 18 a on byl wyrazny.. Ahhh niech juz moj przyjedzie co pojade na to ip i wszystkiego sie dowiem..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Elaria wrote:A, i mam jeszcze jedno pytanie. Idealnie dla mnie, jeśli mierzę o 6:30 bo wówczas zazwyczaj wstaję, ale czasem budzę się, jak wstaje mąż (5:30). Wiem, że tempkę trzeba mierzyć po nieprzerwanym śnie, więc mierzyłam 5:30, a potem leżałam sobie przysypiając do mojej zwykłej godziny. Ktoś może powiedzieć : nastaw budzik na wcześniejszą, skoro cię mąż budzi. Ale ja się budzę z nim rzadko, nie chcę aż tak poświęcać się dla temperatury. Zwłaszcza, że jak mi się chce siku i wstanę, to już mała szansa, że zasnę kamieniem ponownie.
Co robić? Mierzyć, jak się obudzę olewając tę godzinę różnicy?
Elaria ja też budzę się jak Męża budzik dzwoni o 5.45, ale tempke mierze o 7 dopiero jak mój zadzwoni...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja kochana a nie mówiłam. Jesteś kolejną osobą która miała objaw opryszczki! Jakże się cieszę! Gartulacje. Naprawdę sobie zasłużyłaś aby od losu dostać taką niespodziankę teraz proszę o wirusy dla mnie do kumulacji Grulacje jeszcze raz dla Was obojga mi jeszcze przeznaczenie każe czekać na to szczęście
Dziewczyny dziękuję za wsparcie odnośnie Mamy. To najważniejsza osoba w moim życiu. Dzięki niej, jej wsparciu i upartości jestem dziś tym kim jestem dlatego tak bardzo się o nią martwię. Ale jest wszystko ok. Teraz siłą sama ją zaciągnę do lekarza
Cudownie widzieć wszystkie Wasze testy i szczęście. Reszta niebawem do Was dołączy. Tylko nie zostawiajcie nas tutaj teraz jak już macie Wasze skarbySzarlotka123, beatum, nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax widać tą krechę! Spokojniem beta rośnie i z dnia na dzień będzie mocniejsza krecha
Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Smerferka ja na poprawę śluzu piję nasiona chia. Już 3 miesiąc i nie narzekam. No może trochę bo śluzu płodnego dużo i długo przed owu jest"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Pierwsza pewnie będzie moja rodzina i teściowie, jak oni będą wiedzieć to powiemy znajomym tym bliższym. Reszta i tak się dowie na ślubie znajomych w Lipcu
My (ja) zrobiliśmy ten błąd, że powiedzieliśmy bardzo wielu osobom o tej drugiej ciąży,a potem poronienie i odkręcanie wiadomości. Nie dalej, jak wczoraj znajoma z pracy zapytała mnie, jak się czuję, który to miesiąc (!!!). Z tym, że ona naprawdę nie wiedziała o poronieniu... ale miała głupią minę, jak jej powiedziałam, że poroniłam.
Jeśli znów zajdę w ciążę, to będę trzymać buzię na kłódkę, ile się da.