Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też nikomu nie powiem długo długo, bo dopiero w 3 miesiącu i wtedy też pójdę na l4
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aurellka no tak ale nie każda kobieta ma ten objaw wymiotów mam nadzieję że Twoja ciąża będzie przebiegała łagodnie. Głównie ze względu na pracę ja wole nic nie mówić póki fasolka na dobre się nie zadomowi w brzuszku"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka no po tych antybiotykach nie zdzwie się jak będzie bezowulacyjny. No ale trudno się mówi. Ja już mówiłam że zostanę tutaj sama..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dwa pierwsze sa tej samej czulosci i firmy ale opinie maja zla w internecie.. I dwa po 25 na dole ale innej firmy.
Sroda 13.04 na gorze na dole piatek 15.04. Sroda pod wieczor piatek z rana
Oba testy 10 IU/I
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e04aa8d84ec.jpg
Clearblue digital 25 IU/I
Piatek poludnie (15.04)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b36f0ff58a62.jpg
Facelle 25IU/I
Sobota (16.04) 3 mocz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba07a7693125.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 14:46
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ubiję Cię, popatrz na testy i nic nie jest słabiej widoczne. Nie powiem na tym clearblue najlepiej widać, ale to pewnie przez niebieski kolor. Masz dopiero 12dc, niektórym wtedy wychodzą negatywne testy. Mój gin wyznaczył mi termin miesiączki na 30.04, a testować mi kazał po weekendzie majowym, wiec zobacz na swój awatarek, pogladź się po brzuszku, bo to ode mnie wirtualny uścisk dla Okruszka.
rosax3 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
O moich ciążach nie wiedzial nikt poza mężem oczywiscie. Teraz niedawno powiedziałam mamcie, że trzy razy bylam ale nic z tego nie wyszło i ze się badamy. Jeśli kiedyś się uda to najblizszym powiem jak zobacze serduszko na usg.
Ukija u mnie też nie wiadomo czy bedzie owu. Poronienie, antybiotyk też mi się może cykl rozjechac. Nie martw się ja też tu zostanę raczej dłużej...
Rosax trzymaj się ciepło. Pamietaj, że takim zamartwianiem się nic nie zmienisz. Los w końcu musi Cie wynagrodzic zdrowa fasolką. Wierzę w to i z całej siły trzymam kciuki! -
Makowa oczywiście nie życzę Ci tego abyś została tutaj na dłużej ale w razie czego jesteśmy tutaj razem
Aurellka przez ten Twój cykl na pewno zaciàżysz i uciekniesz razem z resztą na filoetową stronę mocy. Swoją drogą ten Twój cykl wiele znaczy, jego dziwactwo może doprowadzić do 2 fasolek!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Beatum no prawie pozytyw. Działajcie już
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"