Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki i brzydka niedziela nas zastała
rosax3 wrote:118/69
To dobre cisnienie?
Czy troche za male?
Kochana bardzo dobre ciśnienie. Wręcx ksiàżkowe dla ciekawostki ja mam zawsze 90/50Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Właśnie gdzie jest Rosax?
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Beatum no do max 3 dni jest skok. Ja miałam dwa pozytywne 2 cykle temu a liczy się od pierwszego
beatum lubi tę wiadomość
Aurellka piąsia ja kawy nie pije to nie mam jak podwyższyć nawet chociaż czasami Mój mnie wkurzy to mam normalne"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka ja jakoś nie lubie smaku. Żyje na wodzie jedynie. Czasami jakaś herbata a słuchaj co to za gadanie że się nie uda? Mam Cię zbić? Temp piękna a jak nie czujesz to właśnie może być znak w poprzednich cyklach jak nie zaszłaś to zawsze coś wyczuwałaś. Mówię Ci to znak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 11:53
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Ukija nie bij :* dzięki za wsparcie...czasem jakieś głupie myśli mnie nachodzą ale dziś znów energia wrze
Śliczna pogoda i trzeba wyruszyć na rowerek za jakieś 2h.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 13:09
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurelka ja tak mialam cykl bez objawoow i bez przeczucia a tu niespodzianka Ukija ma racje
Magduullina, beatum, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyTak Nadzieja szczerze mówiąc to jest takie pozytywne zaskoczenie kiedy test pokazuje 2 kreski ale szczerze powiem ze czuje ze ta ciąża będzie całkowicie inna niż z pierwszym bo czuję się do rzyci... Normalnie jakby ktoś mi zakosil z czegoś ciężkiego w dynke hehe no Aurellka u mnie też piękna pogoda sama wybrałabym się na rowerek ale to nie wskazane... Niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 12:20
-
Aurellka będę biła jak nie zmienisz nastawienia energia to jest to! Działaj ale nie za mocno aby się nie przeciążyć wszystko w granicach zdrowego rozsądku jako iż jesteś wysportowana
Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
Ja dziś mam zamiar się obijać nie ma pogody więc lipa. Wieczorkiem pojadę po kosmetyki bo w jedej drogierio aptece jest wyprzedaż -50% na kosmetyki do makijarzu a że ja kocham kosmetyki to warto coś zakupić
Aurellka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://m.facebook.com/Ewa-Handicrafi-Artistic-1574249349570576/
Dzięki za wsparcie tu dodam link jak któraś z Was będzie chciała zajrzeć zapraszam
Muszę zająć głowę czymś A nie myśleć tylko o tym że chciałabym być w ciazy. Zapewne na luzie wszystko lepiej wychodzi.Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość