Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja już na uczelni. Na szczęście dziś tylko do 12.50.
Wczoraj miał byc miły wieczór tylko z moim a tu nas odwiedziła szwagierka z mężem. Jak pojechali to już nie mieliśmy siły na
Rano jak zmierzyłam tempke to myślałam, że z łóżka spadne. 36.9. Po chwili jednak sobie uświadomiłam, że to te wczorajsze pół butelki wina musiało tak namieszać.
Właśnie dziewczyny a jak Wasi mężowie zareagowali na takie cudowne wieści?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mojemu powiedzialam to niedowierzal ze się udało szczęśliwy wręcz tylko co chwilę pyta się jak się czujesz itd męczące to jest trochę ale nie chcem go urazić
Właśnie wróciłam z Kościoła i teraz śniadankoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 09:06
Magduullina, borsuk, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Anka309 wrote:Hej. Rosax wstawaj śpiochu czekamy na wieściJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dzień dobry Dziewczynki
Rosax byłam pewna, że już o tej porze dasz znać co z Waszym Okruszkiem.
Smerfetka ovu zlikwidowało Ci owulacje?
Nadzieja kochanego masz męża. Zresztą skoro dla Ciebie i dziecka rzucił palenie,to mówi samo przez się. Wy już w kościele byliście? O matko, ja to dziś wyjątkowo o 9 się obudziłam (czyt. Syn wstał o 9,a nie o 6:30), chyba imprezka wszystkim się udzieliła
No także sączę sobie kawusie i czekam na Rosax.
Aaa no i zrobiłam test owu i chyba mam jak Makowa,tamten był pozytywny, bo dzis juz negatyw. O 21 zaczęłam odczuwać bóle owulacyjne. O 23 jeszcze , jak to mój mąż powiedział, przecież gin kazał. Także wczorajsze poranne było strzałem w dziesiątkę.
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
A właśnie Ukija wczoraj napisała, że około 3 dni po owu jest skok,chyba ze do 3 dni, moze cos pokrecilam. Jak Wy mialyscie? A z monitoringiem to się zgrywało? Bo to chyba tylko tak na czuja. W końcu gin tylko powie czy pękł, a nie powie kiedy Kurcze za dużo myślę. No nic u mnie wczoraj było tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19cc12ecca2c.jpg
A dziś jestem w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 10:27
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum pieknie sie zgraliscie zaciskam za was kciuki ! tak teraz negatywny jest także te bóle wszystko pasuje ! Cudownie. Ja np mialam test pozytywny a owu następnego dnia była. I to się zgrywalo z monitoringiem bo gin mówiła orientacyjnie kiedy pęknie dwa dni typowalo i mi pasowało po wielkości oceniła ale wiesz to może być + lub - jeden dzień od tego co gin powie.
Tak wcześniej bo jadę dziś z mezem na zakupy dlatego od rana zorganizowaliśmy sobie dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 10:32
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
O widzisz Nadzieja u Ciebie było ciut inaczej Dziękuję za kciuki,musi sie udać. Ja z rana wczoraj czułam takie gilgotki w brzuchu, dlatego stwierdziłam, że działamy Ale u mnie tempka,mimo wina wczoraj,nadal nisko. Dałam ja jako zaburzona,ale może nie powinnam,jak myślisz? Ale mam pytań, masakra:P Mogę jeszcze jedno Ile dni po owu zaczęłas brać duphaston?
Udanych zakupówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 10:35
szczęśliwa łac. beatum -
Magdullina na zaparcia siemię lniane jest dobre. A jak byłam na patologii ciąży i któraś z nas nie opróżniła się przez dobę, dostawała czopek glicerynowy. Na mnie działał i to szybko. Ale czy na wzdęcia tez? Siemię lniane pewnie tak. Ale u Ciebie Kropek wije sobie gniazdko,to może być hormonalnie.szczęśliwa łac. beatum
-
Tak ovu mi zlokwidowalo owulacje, po ten ja przywrócił a potem znów zlikwidował. Przez te wahania temperatury teraz. Ale ja myślę ze była. Śluz jakiś tam był testy tez ciemnialy. Tylko ja nie mam nigdy jednoznacznego a jakoś kolejnego dnia nie mialam kiedy zrobic testu obu i nie mialam jak wybrać którego dnia był najciemniejszy by uznać go za pozytywny. Chociaz kto wie moze i obu miało racje. Raczej sie juz tego nie dowiem
beatum lubi tę wiadomość
-
Smerfetka kiedy test
Beatum Ja dupka bralam w kolejnym dniu jak skok był temp. czyli po owu na drugi dzień zobacz u mnie na wykresie. Wiesz na niektórych wpływa winko jak więcej wypilas to bym chyba jako zaburzona zaznaczyla
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok