X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku to nie tak późno, zobacz na mnie w tym cyklu hehe ;)
    Piękna kreska, zobaczymy jak będzie jutro :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no tak bo my się dtrasznie martwimy o Ciebie :( zawsze! Ja martwię się o każdą z Was. Polubiłam Was. Jesteście moimi powierniczkami tajemnic ;) ja pamiętam jak tak pisałaś. Ja tam nie myślę że będąc tutaj nie zapeszam swojej ciąży. Wszystko jest nam pisane. Ja mam chyba wcześniej kupić to mieszkanie a chyba dopiero później mały papusiek ma być :P

Borsuk może owu się przesunęła? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, tylko że mój T dziś wyjeżdża. Wraca we wtorek w nocy i w środę znów wyjeżdża :(

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija masz rację że wszystko co się dzieje w naszym życiu jest gdzieś z góry zaplanowane... I też mam wrażenie że u mnie jak zakończę stare problemy to przyjdzie czas na maluszka. Póki co czekam na sobotę

Aurellka lubi tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsze żołnierzyki wytrwają do wtorku, potem trzeba zasilić szeregi ;)

borsuk lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka no takie mam wrażenie. Moi rodzice chcą abyśmy kupili wcześniej mieszkanie i chyba tak będzie :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie też nie lubie zapeszać spraw ale z wami mi tu dobrze i chyba się w jakis sposób przyczyniliście po tych miesiącach starań do zielonej kropci.

Rosax tylko tyle mogę dodać teraz <3

Aurellka jak tyś aktywna jest :)

Borsuk faktycznie ciemniejsza ! To jest postęp :*

Anka życzę aby ta sobota była dla Ciebie szczęsliwa taka jak dla mnie :)

Smerfetka, Księżniczka macie talent :)

Ukija ja Twój mężczyzna się czuje?

Makowa a tak samopoczucie Twojego i ogólny nastrój lepiej?

Beatum to teraz czekać a jak długą masz fl?

Magdulina jak się mam? Ogólnie normalnie bez objawów naprawdę aż zaczynam sie bać tylko czasem brzuszek pobolewa a jutro beta i wizyta u gin troszke sie boje :/ Poza tym Magdulina na takich obrotach wysokich zwolnij troszkę :) nie przemęczaj sie

A dziś zakupy udane dwie pary butów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 21:33

Aurellka, Ukija, beatum lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja Mój jest w pełni sił i sprawności :D nie wiem jak Żołnierzyki ale już się ich produkuje conieco :D a buty, kocham buty ale kupuje i nie noszę a Mój drze się na mnie że tylko w szafie leżą. Ja dziś wydałam 150 zł na kosmetyki :D jestem maniaczką kosmetyków do twarzy i włosów :D

Aurellka lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ja też. Ciągle kupuje jakieś maseczki głównie do włosów, bo mam takie do pasa i musze je dobrze odżywiać :)
    Jakie lubisz kosmetyki?

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez Was uwielbiam dziewczyny, jesteście niesamowite, macie mega pozytywna energię :)

Nadzieja 12dni, także liczę, ze 14. dc test wyjdzie juz pozytywny :)

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odkryłam ze mam za mało odżywek do włosów :d a olej kim nie potrafię sie oprzeć :d jestem anonimowa wlosomaniaczka

Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pierwszy raz mierzę temperaturę. Możecie sprawdzić mój wykres czy wygląda w miarę ok?? Dziękuję :) Czuję, że ten cykl nic nowego nie przyniesie choć marzy mi się miłe zaskoczenie :)

Magduullina lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka jeżeli chodzi o szampony to ja lubie polskie firmy typu Farmona i Joanna bez zbytnich dodatków. Kocham zbawienne dla moich włosów maski Biovax. Sięgam też po olej Sesa, a ostatnio zainteresowała mnie odżywka z rokitnika oblepikha siberica którą właśnie testuję na moim włosiu :D może Ty masz coś godnego polecenia do włosia? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 23:14

• beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia skomentowałam pod Twoim wykresem, ale się powtórzę. Zapowiada się fasolkowo. Niech Cię miło zaskoczy,a Ty myśl o sobie jak o ciężarnej :)

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku mocna kreseczka, coś jest na rzeczy :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o kosmetyki do twarzy to zależy podkłady tylko revlona. No chyba że coś innego dostanę :D a resztę wybieram raczej z półki loreal. Świetne dla mnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :* patrząc na mijający tydzień to jakaś epidemia ciąż na wątku także mam nadzieje, że koleżanki skutecznie nas pozarażały :)

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na mnie krzyczy że za dużo kosmetyków i z połowy nie korzystam ale co mi tam :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia no piękny wykres :D oby zazieleniło się u Ciebie :)

Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moje włosy super działa siemie lniani, które rano pije.
    A z kosmetyków polecam olejki arganowy i kokosowy. Świetnie nawilżają. Chodzę z włosami wysmarowanymi około 2h a potem musze 3 razy myć, bo są tłuste, ale fajnie nawilżone.
    Wiesz ze nigdy nie używałam tych szamponów, musze spróbować jak mi się mój skończy.

Ukija lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ