X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku to nie tak późno, zobacz na mnie w tym cyklu hehe ;)
    Piękna kreska, zobaczymy jak będzie jutro :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no tak bo my się dtrasznie martwimy o Ciebie :( zawsze! Ja martwię się o każdą z Was. Polubiłam Was. Jesteście moimi powierniczkami tajemnic ;) ja pamiętam jak tak pisałaś. Ja tam nie myślę że będąc tutaj nie zapeszam swojej ciąży. Wszystko jest nam pisane. Ja mam chyba wcześniej kupić to mieszkanie a chyba dopiero później mały papusiek ma być :P

Borsuk może owu się przesunęła? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, tylko że mój T dziś wyjeżdża. Wraca we wtorek w nocy i w środę znów wyjeżdża :(

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija masz rację że wszystko co się dzieje w naszym życiu jest gdzieś z góry zaplanowane... I też mam wrażenie że u mnie jak zakończę stare problemy to przyjdzie czas na maluszka. Póki co czekam na sobotę

Aurellka lubi tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsze żołnierzyki wytrwają do wtorku, potem trzeba zasilić szeregi ;)

borsuk lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka no takie mam wrażenie. Moi rodzice chcą abyśmy kupili wcześniej mieszkanie i chyba tak będzie :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie też nie lubie zapeszać spraw ale z wami mi tu dobrze i chyba się w jakis sposób przyczyniliście po tych miesiącach starań do zielonej kropci.

Rosax tylko tyle mogę dodać teraz <3

Aurellka jak tyś aktywna jest :)

Borsuk faktycznie ciemniejsza ! To jest postęp :*

Anka życzę aby ta sobota była dla Ciebie szczęsliwa taka jak dla mnie :)

Smerfetka, Księżniczka macie talent :)

Ukija ja Twój mężczyzna się czuje?

Makowa a tak samopoczucie Twojego i ogólny nastrój lepiej?

Beatum to teraz czekać a jak długą masz fl?

Magdulina jak się mam? Ogólnie normalnie bez objawów naprawdę aż zaczynam sie bać tylko czasem brzuszek pobolewa a jutro beta i wizyta u gin troszke sie boje :/ Poza tym Magdulina na takich obrotach wysokich zwolnij troszkę :) nie przemęczaj sie

A dziś zakupy udane dwie pary butów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 21:33

Aurellka, Ukija, beatum lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja Mój jest w pełni sił i sprawności :D nie wiem jak Żołnierzyki ale już się ich produkuje conieco :D a buty, kocham buty ale kupuje i nie noszę a Mój drze się na mnie że tylko w szafie leżą. Ja dziś wydałam 150 zł na kosmetyki :D jestem maniaczką kosmetyków do twarzy i włosów :D

Aurellka lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ja też. Ciągle kupuje jakieś maseczki głównie do włosów, bo mam takie do pasa i musze je dobrze odżywiać :)
    Jakie lubisz kosmetyki?

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez Was uwielbiam dziewczyny, jesteście niesamowite, macie mega pozytywna energię :)

Nadzieja 12dni, także liczę, ze 14. dc test wyjdzie juz pozytywny :)

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odkryłam ze mam za mało odżywek do włosów :d a olej kim nie potrafię sie oprzeć :d jestem anonimowa wlosomaniaczka

Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pierwszy raz mierzę temperaturę. Możecie sprawdzić mój wykres czy wygląda w miarę ok?? Dziękuję :) Czuję, że ten cykl nic nowego nie przyniesie choć marzy mi się miłe zaskoczenie :)

Magduullina lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka jeżeli chodzi o szampony to ja lubie polskie firmy typu Farmona i Joanna bez zbytnich dodatków. Kocham zbawienne dla moich włosów maski Biovax. Sięgam też po olej Sesa, a ostatnio zainteresowała mnie odżywka z rokitnika oblepikha siberica którą właśnie testuję na moim włosiu :D może Ty masz coś godnego polecenia do włosia? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 23:14

• beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia skomentowałam pod Twoim wykresem, ale się powtórzę. Zapowiada się fasolkowo. Niech Cię miło zaskoczy,a Ty myśl o sobie jak o ciężarnej :)

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku mocna kreseczka, coś jest na rzeczy :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o kosmetyki do twarzy to zależy podkłady tylko revlona. No chyba że coś innego dostanę :D a resztę wybieram raczej z półki loreal. Świetne dla mnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :* patrząc na mijający tydzień to jakaś epidemia ciąż na wątku także mam nadzieje, że koleżanki skutecznie nas pozarażały :)

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na mnie krzyczy że za dużo kosmetyków i z połowy nie korzystam ale co mi tam :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia no piękny wykres :D oby zazieleniło się u Ciebie :)

Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moje włosy super działa siemie lniani, które rano pije.
    A z kosmetyków polecam olejki arganowy i kokosowy. Świetnie nawilżają. Chodzę z włosami wysmarowanymi około 2h a potem musze 3 razy myć, bo są tłuste, ale fajnie nawilżone.
    Wiesz ze nigdy nie używałam tych szamponów, musze spróbować jak mi się mój skończy.

Ukija lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ