Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax no tak bo my się dtrasznie martwimy o Ciebie zawsze! Ja martwię się o każdą z Was. Polubiłam Was. Jesteście moimi powierniczkami tajemnic ja pamiętam jak tak pisałaś. Ja tam nie myślę że będąc tutaj nie zapeszam swojej ciąży. Wszystko jest nam pisane. Ja mam chyba wcześniej kupić to mieszkanie a chyba dopiero później mały papusiek ma być
Borsuk może owu się przesunęła?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Anka no takie mam wrażenie. Moi rodzice chcą abyśmy kupili wcześniej mieszkanie i chyba tak będzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ogólnie też nie lubie zapeszać spraw ale z wami mi tu dobrze i chyba się w jakis sposób przyczyniliście po tych miesiącach starań do zielonej kropci.
Rosax tylko tyle mogę dodać teraz
Aurellka jak tyś aktywna jest
Borsuk faktycznie ciemniejsza ! To jest postęp :*
Anka życzę aby ta sobota była dla Ciebie szczęsliwa taka jak dla mnie
Smerfetka, Księżniczka macie talent
Ukija ja Twój mężczyzna się czuje?
Makowa a tak samopoczucie Twojego i ogólny nastrój lepiej?
Beatum to teraz czekać a jak długą masz fl?
Magdulina jak się mam? Ogólnie normalnie bez objawów naprawdę aż zaczynam sie bać tylko czasem brzuszek pobolewa a jutro beta i wizyta u gin troszke sie boje Poza tym Magdulina na takich obrotach wysokich zwolnij troszkę nie przemęczaj sie
A dziś zakupy udane dwie pary butówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 21:33
Aurellka, Ukija, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja Mój jest w pełni sił i sprawności nie wiem jak Żołnierzyki ale już się ich produkuje conieco a buty, kocham buty ale kupuje i nie noszę a Mój drze się na mnie że tylko w szafie leżą. Ja dziś wydałam 150 zł na kosmetyki jestem maniaczką kosmetyków do twarzy i włosów
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Aurellka jeżeli chodzi o szampony to ja lubie polskie firmy typu Farmona i Joanna bez zbytnich dodatków. Kocham zbawienne dla moich włosów maski Biovax. Sięgam też po olej Sesa, a ostatnio zainteresowała mnie odżywka z rokitnika oblepikha siberica którą właśnie testuję na moim włosiu może Ty masz coś godnego polecenia do włosia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 23:14
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jeżeli chodzi o kosmetyki do twarzy to zależy podkłady tylko revlona. No chyba że coś innego dostanę a resztę wybieram raczej z półki loreal. Świetne dla mnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Mój na mnie krzyczy że za dużo kosmetyków i z połowy nie korzystam ale co mi tam
Magduullina lubi tę wiadomość
Ulcia no piękny wykres oby zazieleniło się u Ciebie
Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość
Na moje włosy super działa siemie lniani, które rano pije.
A z kosmetyków polecam olejki arganowy i kokosowy. Świetnie nawilżają. Chodzę z włosami wysmarowanymi około 2h a potem musze 3 razy myć, bo są tłuste, ale fajnie nawilżone.
Wiesz ze nigdy nie używałam tych szamponów, musze spróbować jak mi się mój skończy.
Ukija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤