Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka ja arganowy też używałam i na końcòwki zawsze jedwab a kiedyś używałam na zmywanie olejów szampony z ziaji tanie i duże i dawały radę Joanna bardzo tania i można znaleźć w każdym markecie a no i wcierka Jantar też spoko. Jak jej jakiśczas temu używałam miałam wysyp baby hair
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyNo niestety, nie cierpię maseczek do włosów. Włosy myję raz dwa przy okazji prysznica i wyskakuję z kabiny. Mąż na mnie złościć się nie może, bo kosmetyków nie mam dużo. Jak sobie czasem zaszaleję, to chowam głęboko do szuflady, a w razie pytań mówię "To?? A to już daaawno mam, nie wiedziałeś?"
A butów to on ma więcej ode mnie.Ukija, borsuk, Basia90 lubią tę wiadomość
-
Elaria ja mam tak samo odnośnie ubrań. Ten się mnie pyta skąd mam a ja mu mówię że z szafyi że od dawna tam leży a co Twój nie lubi jak się malujesz? Czy chodzi Ci o szaleństwo cenowe?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka czy ja mam Ci przypomninać że za takie odczucia i pisanie grozi Ci porządne nakopanie do tyłeczka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 23:29
beatum, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka nie nakręcaj ale nie neguj. Trzeba mocno wierzyć kto jak nie Ty ma wierzyć w swoje Maleństwo?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:Elaria ja mam tak samo odnośnie ubrań. Ten się mnie pyta skąd mam a ja mu mówię że z szafyi że od dawna tam leży a co Twój nie lubi jak się malujesz? Czy chodzi Ci o szaleństwo cenowe?
Chodzi raczej o cenę Kupuję rzadko, ale lubię dobrą jakość.
Ja się maluję delikatnie na co dzień. BB krem z filtrem uv, lekko puder, kredka delikatnie do brwi i roztarta kreseczka na oku + jakaś neutralna lub wręcz ochronna pomadka.
Okazji na wielki make up nie ma wiele, a wtedy też wolę mniej niż więcej. Kiedyś byłam odważniejsza, ale w pracy z dziećmi raz że nie wypada, a dwa nieraz i spocić się można więc niepraktycznie. Poza tym oczy mam wrażliwe, np. nie toleruję większości tuszy do rzęs.
No i czuję, że z wiekiem im mniej i naturalniej z makijażem, tym lepiej. Pamiętam, ile z moją mamą walczyłam, żeby nie robiła tej samej kreski co 25 lat temu, skoro powieki obwisły i wyglądało to tragicznie. Nie chciałabym się narazić na śmieszność i przesadę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 00:34
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki kochane ja juz powstalam hehe mojego odprawilam. Będzie tęskno za nim choć czasem potrafi zagrać na nerwach... Zdrzemne się jeszcze Na chwilę bo jednak takie pory do wstawania są za wczesne a nie chce chodzić cały dzień jak neptyk. Dziewczyny a co do przeczucia aaa w tym cyklu się nie uda raczej są jak z tym ze jeśli" kobieta mówi nie to znaczy tak a jak tak to znaczy niewiem "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 04:03
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry już czekam w laboratorium
Magduullina, borsuk, beatum, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja czekam na wiesci! Dobre wiesci!
Magdulina a ty o ktorej jedziesz?
No tak kosmetyki.. Haha moj omija drogerie gdy idziemy miastem. Za duzo? Tego nigdy za duzo. Zawsze za malo a no i nowosci trzeba testowac
Nie mierze juz temp az do nowego cyklu. Mam nadtieje ze dzis przyjdzie zeby mi z ovu na weekend znowu dopasowalo ten cykl calkowicie odpuszczamy. Bede mierzyc temp ale nic wiecej. A w nowym ruszamy pelna para. O ile badania pozwola..Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny