X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, zwykle mówię, że brak wiadomości to dobre wiadomości. Nie tym razem. Przykro mi z tego powodu. Ja z jednej strony zazdroszczę zieleni na wykresach, a z drugiej napawają mnie one nadzieją, każda z nas doczeka swego szczęścia. Wierzę w nas.

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax dzwonili?

Ja właśnie wróciłam. Przejechaliśmy troszkę ponad 10km. Poszliśmy na cmentarz a potem szybko uciekalismy przed ciemnymi chmurami deszczowymi. Zmeczylam się troszkę i teraz ziewam.

Ogłaszam teraz czas leniuchowania ;)

Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no ja dzisiaj mam nie mały zamęt w domu tu obiad jazda szykownie no i trzeba będzie wstać o 3 rano bo przed 4 mój jedzie...

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak rano pobudka :/ wspolczuje ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana! Uda Wam się! :) są rzeczy nam pisane i Wam też jest Dzidzia kolejna pisana i zbadasz się i odkryjecie co jest przyczyną gubienia ciąż. I jeszcze razem zajdziemy i będziemy się cieszyć :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana dopiero nadrobilam. Jestem z Tobą całym serduszkiem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 18:59

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina współczuję wstawania aż tak wczesnego. Ja już ubolewam bo jutro do roboty :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria ja też zaglądam na wykresy zafasolkowanych dziewczyn z zazdrością, ale ja się nie boję tylko myślę sobie kiedy w końcu nadejdzie czas na to że będziecie cieszyć się razem ze mną. Zastanawiam się co jest nie tak ze mną że nie udaje nam się :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. rosax3 kochana jestem z Tobą.. u mnie też tyle niepewności dziś jest 41 dc nigdy tak długich cykli nie miałam. Robiłam wczoraj test popołudniu i była jedna krecha w czwartek idę do gin bo coś tu nie halo jest.. bym poszła jutro ale było dziś <3. Eh już bym chciała żeby coś się wyjaśniło.. mąż nie wie że coś się dzieje.. nie mam się komu wygadać bo nie chce robić im nadziei:( czuje się fatalnie boli mnie brzuch.. masakra jakaś. Odezwę się jutro dziś już nie mam siły chce mi się płakać z ledwością się powstrzymuje żeby mąż nic się nie domyślił. mam nadzieje że się niedługo wyjaśni:( Miłego wieczoru wam życzę..

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka pisalam wczesniej ze dzwonili.

Wiecie co? Nie zostaje tu! Zawsze mowilam ze bede z wami bo na fioletowa nie chce isc. Jeszcze wczoraj tak mowilam ukija pamietasz? Czesto powtarzalam. Ale ZRYWAM z wami! jak bedzie pozytyw i beta to odchodze. Hihi bede zagladac ale nie bede na stale! No zem se wykrakala ze sie stad nie ruszam hihi. Rusze sie, przepraszam.
    Ale puki co bede z Wami hihi :*

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pamiętam. Trochę mi przykro że odejdziesz od nas... nie wiem co mam napisać...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka idź do ginekologa i on jak na 100% nie będzie ciąży to da Ci coś na wywołanie @. Nie zamartwiaj się na zapas kochana :* tule mocno :)

Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tak mi przykro <3 . Czemu lekarz prowadzacy, znając Twoja historie, nie zlecił wcześniej badań :/ No wiem, nie chce gdybać, ale z tej przykrości aż jestem zła. Wiem, że jesteś twardą babeczka, ale kobiety nie powinny tyle przechodzić.
    Przechodź na fioletowa stronę mocy, może razem ;) ?

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija Ty też tam będziesz kochana :*

szczęśliwa łac. beatum
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tylko czekaj na nas wszystkie tam ;)
    Dorotka zdecydowanie idź do lekarza jak najszybciej.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax masz rację, tam trzeba założyć wątek na którym będziemy na siebie czekały :) i jak już któras z nas zachodzi, to będzie i tu i tu aż wszystkie z nas przejdą na fioletowa :)

I przepraszam umknęło mi to, że napisałaś o telefonie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 20:29

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam ze ja cuekam na was wszystkie ;D mamy byc razem wiec musicie szybko zajsc co i ja zajde.

Pamietacie jak na samym pocuatku mialam wymyslana historie jak tu dolaczylam? Pisalam ze maj /czerwiec zajde w ciaze blizniacza. Taka historyjka ktora z mezem wymyslilismy by lepiej nam sie zylo. I wiecie co? Maz dzis do mnie powiedzial ze jesli tak bedzie to juz nie ma watpliwosci ze jestem czarownica ;D po tej cp jak mialam brac antyki i czekac. To pisalam ze tak bedzie.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dopiero na spokojnie nadrabiam.. Wy jestescie na prawde KOCHANE <3 przepraszam ze tak dlugo milczalam.. Wszystkie jestescie kochane! <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dc5e0b73f9f.png

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 22dc a tu taki test owu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/617eb6b69f12.jpg

Wiem, że nie jest pozytywny, ale dawno już takiej mocnej drugiej kreski nie miałam. Coś za późno to wszystko... za 9 dni nadejdzie @.

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no tak ja napisałam na fioletowej ale jakoś nie zaglądam nawet na nią tak mi dobrze z wami. No nic idę się kąpać i spać. Dobranoc

beatum lubi tę wiadomość

‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ