Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosax, zwykle mówię, że brak wiadomości to dobre wiadomości. Nie tym razem. Przykro mi z tego powodu. Ja z jednej strony zazdroszczę zieleni na wykresach, a z drugiej napawają mnie one nadzieją, każda z nas doczeka swego szczęścia. Wierzę w nas.
-
Rosax dzwonili?
Ja właśnie wróciłam. Przejechaliśmy troszkę ponad 10km. Poszliśmy na cmentarz a potem szybko uciekalismy przed ciemnymi chmurami deszczowymi. Zmeczylam się troszkę i teraz ziewam.
Ogłaszam teraz czas leniuchowaniaMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Rosax kochana! Uda Wam się! są rzeczy nam pisane i Wam też jest Dzidzia kolejna pisana i zbadasz się i odkryjecie co jest przyczyną gubienia ciąż. I jeszcze razem zajdziemy i będziemy się cieszyć
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina współczuję wstawania aż tak wczesnego. Ja już ubolewam bo jutro do roboty
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Elaria ja też zaglądam na wykresy zafasolkowanych dziewczyn z zazdrością, ale ja się nie boję tylko myślę sobie kiedy w końcu nadejdzie czas na to że będziecie cieszyć się razem ze mną. Zastanawiam się co jest nie tak ze mną że nie udaje nam się
nick nieaktualnyHej wszystkim. rosax3 kochana jestem z Tobą.. u mnie też tyle niepewności dziś jest 41 dc nigdy tak długich cykli nie miałam. Robiłam wczoraj test popołudniu i była jedna krecha w czwartek idę do gin bo coś tu nie halo jest.. bym poszła jutro ale było dziś . Eh już bym chciała żeby coś się wyjaśniło.. mąż nie wie że coś się dzieje.. nie mam się komu wygadać bo nie chce robić im nadziei:( czuje się fatalnie boli mnie brzuch.. masakra jakaś. Odezwę się jutro dziś już nie mam siły chce mi się płakać z ledwością się powstrzymuje żeby mąż nic się nie domyślił. mam nadzieje że się niedługo wyjaśni:( Miłego wieczoru wam życzę..
-
Aurelka pisalam wczesniej ze dzwonili.
Wiecie co? Nie zostaje tu! Zawsze mowilam ze bede z wami bo na fioletowa nie chce isc. Jeszcze wczoraj tak mowilam ukija pamietasz? Czesto powtarzalam. Ale ZRYWAM z wami! jak bedzie pozytyw i beta to odchodze. Hihi bede zagladac ale nie bede na stale! No zem se wykrakala ze sie stad nie ruszam hihi. Rusze sie, przepraszam.
Ale puki co bede z Wami hihi :*beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax pamiętam. Trochę mi przykro że odejdziesz od nas... nie wiem co mam napisać...
Dorotka idź do ginekologa i on jak na 100% nie będzie ciąży to da Ci coś na wywołanie @. Nie zamartwiaj się na zapas kochana :* tule mocno
Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość
Rosax tak mi przykro . Czemu lekarz prowadzacy, znając Twoja historie, nie zlecił wcześniej badań No wiem, nie chce gdybać, ale z tej przykrości aż jestem zła. Wiem, że jesteś twardą babeczka, ale kobiety nie powinny tyle przechodzić.
Przechodź na fioletowa stronę mocy, może razem ?Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Rosax masz rację, tam trzeba założyć wątek na którym będziemy na siebie czekały i jak już któras z nas zachodzi, to będzie i tu i tu aż wszystkie z nas przejdą na fioletowa
I przepraszam umknęło mi to, że napisałaś o telefonie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 20:29
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Podejrzewam ze ja cuekam na was wszystkie mamy byc razem wiec musicie szybko zajsc co i ja zajde.
Pamietacie jak na samym pocuatku mialam wymyslana historie jak tu dolaczylam? Pisalam ze maj /czerwiec zajde w ciaze blizniacza. Taka historyjka ktora z mezem wymyslilismy by lepiej nam sie zylo. I wiecie co? Maz dzis do mnie powiedzial ze jesli tak bedzie to juz nie ma watpliwosci ze jestem czarownica po tej cp jak mialam brac antyki i czekac. To pisalam ze tak bedzie.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Teraz dopiero na spokojnie nadrabiam.. Wy jestescie na prawde KOCHANE przepraszam ze tak dlugo milczalam.. Wszystkie jestescie kochane!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dc5e0b73f9f.pngMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
U mnie dziś 22dc a tu taki test owu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/617eb6b69f12.jpg
Wiem, że nie jest pozytywny, ale dawno już takiej mocnej drugiej kreski nie miałam. Coś za późno to wszystko... za 9 dni nadejdzie @.
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny