X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, zwykle mówię, że brak wiadomości to dobre wiadomości. Nie tym razem. Przykro mi z tego powodu. Ja z jednej strony zazdroszczę zieleni na wykresach, a z drugiej napawają mnie one nadzieją, każda z nas doczeka swego szczęścia. Wierzę w nas.

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax dzwonili?

Ja właśnie wróciłam. Przejechaliśmy troszkę ponad 10km. Poszliśmy na cmentarz a potem szybko uciekalismy przed ciemnymi chmurami deszczowymi. Zmeczylam się troszkę i teraz ziewam.

Ogłaszam teraz czas leniuchowania ;)

Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no ja dzisiaj mam nie mały zamęt w domu tu obiad jazda szykownie no i trzeba będzie wstać o 3 rano bo przed 4 mój jedzie...

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak rano pobudka :/ wspolczuje ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana! Uda Wam się! :) są rzeczy nam pisane i Wam też jest Dzidzia kolejna pisana i zbadasz się i odkryjecie co jest przyczyną gubienia ciąż. I jeszcze razem zajdziemy i będziemy się cieszyć :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana dopiero nadrobilam. Jestem z Tobą całym serduszkiem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 18:59

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina współczuję wstawania aż tak wczesnego. Ja już ubolewam bo jutro do roboty :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria ja też zaglądam na wykresy zafasolkowanych dziewczyn z zazdrością, ale ja się nie boję tylko myślę sobie kiedy w końcu nadejdzie czas na to że będziecie cieszyć się razem ze mną. Zastanawiam się co jest nie tak ze mną że nie udaje nam się :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. rosax3 kochana jestem z Tobą.. u mnie też tyle niepewności dziś jest 41 dc nigdy tak długich cykli nie miałam. Robiłam wczoraj test popołudniu i była jedna krecha w czwartek idę do gin bo coś tu nie halo jest.. bym poszła jutro ale było dziś <3. Eh już bym chciała żeby coś się wyjaśniło.. mąż nie wie że coś się dzieje.. nie mam się komu wygadać bo nie chce robić im nadziei:( czuje się fatalnie boli mnie brzuch.. masakra jakaś. Odezwę się jutro dziś już nie mam siły chce mi się płakać z ledwością się powstrzymuje żeby mąż nic się nie domyślił. mam nadzieje że się niedługo wyjaśni:( Miłego wieczoru wam życzę..

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka pisalam wczesniej ze dzwonili.

Wiecie co? Nie zostaje tu! Zawsze mowilam ze bede z wami bo na fioletowa nie chce isc. Jeszcze wczoraj tak mowilam ukija pamietasz? Czesto powtarzalam. Ale ZRYWAM z wami! jak bedzie pozytyw i beta to odchodze. Hihi bede zagladac ale nie bede na stale! No zem se wykrakala ze sie stad nie ruszam hihi. Rusze sie, przepraszam.
    Ale puki co bede z Wami hihi :*

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pamiętam. Trochę mi przykro że odejdziesz od nas... nie wiem co mam napisać...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka idź do ginekologa i on jak na 100% nie będzie ciąży to da Ci coś na wywołanie @. Nie zamartwiaj się na zapas kochana :* tule mocno :)

Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tak mi przykro <3 . Czemu lekarz prowadzacy, znając Twoja historie, nie zlecił wcześniej badań :/ No wiem, nie chce gdybać, ale z tej przykrości aż jestem zła. Wiem, że jesteś twardą babeczka, ale kobiety nie powinny tyle przechodzić.
    Przechodź na fioletowa stronę mocy, może razem ;) ?

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija Ty też tam będziesz kochana :*

szczęśliwa łac. beatum
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tylko czekaj na nas wszystkie tam ;)
    Dorotka zdecydowanie idź do lekarza jak najszybciej.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax masz rację, tam trzeba założyć wątek na którym będziemy na siebie czekały :) i jak już któras z nas zachodzi, to będzie i tu i tu aż wszystkie z nas przejdą na fioletowa :)

I przepraszam umknęło mi to, że napisałaś o telefonie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 20:29

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam ze ja cuekam na was wszystkie ;D mamy byc razem wiec musicie szybko zajsc co i ja zajde.

Pamietacie jak na samym pocuatku mialam wymyslana historie jak tu dolaczylam? Pisalam ze maj /czerwiec zajde w ciaze blizniacza. Taka historyjka ktora z mezem wymyslilismy by lepiej nam sie zylo. I wiecie co? Maz dzis do mnie powiedzial ze jesli tak bedzie to juz nie ma watpliwosci ze jestem czarownica ;D po tej cp jak mialam brac antyki i czekac. To pisalam ze tak bedzie.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dopiero na spokojnie nadrabiam.. Wy jestescie na prawde KOCHANE <3 przepraszam ze tak dlugo milczalam.. Wszystkie jestescie kochane! <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dc5e0b73f9f.png

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 22dc a tu taki test owu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/617eb6b69f12.jpg

Wiem, że nie jest pozytywny, ale dawno już takiej mocnej drugiej kreski nie miałam. Coś za późno to wszystko... za 9 dni nadejdzie @.

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no tak ja napisałam na fioletowej ale jakoś nie zaglądam nawet na nią tak mi dobrze z wami. No nic idę się kąpać i spać. Dobranoc

beatum lubi tę wiadomość

‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ