Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaaaaaa byly
i beda kolejne!!! W koooooncu! Misiek dzis juz o 17 byl w domku z niespodziewajki
mialam po niego w nocy jechac a tu dzwonek do drzwi i ON
No to dobraaaanoc kobietki :* do jutraMagduullina, beatum, Aurellka, borsuk, nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnybeatum wrote:A Ulcia kiedy Ty? Z Aurellką ?
Poczekam sobie do poniedziałku choć weekend przede mną i to w dodatku w pracy wiec jestem pewna, że się pojawi @. Dzisiaj złapała mnie infekcja - nie wiem nawet skad. Wzięłam urofuraginum to może do jutra przejdzie. Miałam cykle 32-34 od roku 28-29, a ostatnio 29-31. Na nic nie liczę. Chyba już bym chciała ją dostać by zacząć nowy miesiąc. A tak mam wodnisty kremowy śluz i latam sprawdzam czy to juz @ czy jeszcze nie.Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
Ulcia to ja mam to samo. Weekend w pracy i termin na @. Jak nie przyjdzie to testuje w poniedziałek
Nie mam aż tyle sluzu..ale przy badaniu szyjki wyłazi taki kremowy. Zobaczymy co dalej...
Tej cykl mnie ciągle zaskakuje...beatum lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Och jak ja czekam na te Wasze teściory
beatum, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aurellka u mnie to dopiero początek
Gin mi wyznaczył ewentualna @ na 30.04. A o testowaniu wspominał po weekendzie majowym. Także jeszcze czasu a czasu
Ukija ja na Twój też. W końcu zbałamuciłaś swojego o czasie
Właśnie posprzątałam, podłogi, bo jutro po uczelni mi się nie będzie chciałoNo, ale już jest czysciutko i pachnąco, tak jak lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 23:13
Ukija, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum o dziwo to Mój mnie zbałamucił. Powiedział że jest tak zmęczony ale chce mieć już Dzidziusia
Aurellka, beatum, borsuk, nadzieja_86, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka no na szczęście
ja już się wyluzowałam jako iż jest po owu już ale wiesz jak się wsyrzeliłam? Przed samym
coś mnie podkusiło na zmierzenie temp. A tam już skok
borsuk lubi tę wiadomość
No nie nastrajam się raczej
już wiesz co sądzę o mocy chłopaków przez chorobe i antybiotyki
ale poznaję swoje ciało przynajmniej. Zaprzyjaźniam się z nim
borsuk, Aurellka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
ja tu sobie dziś wpisuje temp a program wyznacza mi owulacje, w dniu pozytywnego testu i na dodatek niskiej temp. No pierwszy raz coś takiego widzę
I nagle cykl z 32 skrócił mi się do 28, jasssne. Podjerzewam że owu była dzień później
no ale same widzicie
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"