Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa przepraszam
zaspana byłaś rozumiem
ja czasami też dwa razy sprawdzam bo zapominam
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31063f871c55.jpg
Tak wygląda w środkuplus na zaknięciu jest lusterko
ale jestem zadowolona
Beatum jaki tusz?Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aaaa taka to ma byc. Jutro zajade popacze co tam jest
Moja kolezanka wlasnie urodzila corke przed chwila 36 tydz. Za malo wod plodowych miala. Ale wszystko ok. Druga lezy w szpitalu 38 tydz maluch ma juz sporo kilo chce by wywolali.. Ahh.. A co u mnie? Po takich widomosciach czuje sie doslownie swietnie! Jest przepieknie... A no i onna kolezanka wstawila zdjecie brzusia 30 tc. Ale u mnoe idealnie! Kurcze czy to musi tak bolec? Zalapalam dola doslownie... A no i zapomialam o sasiadce ktora termin ma na 18 sierpnia identyczny jak moj przy cp ;( piekny brzusio szczesliwa ze drugie w drodze. Do cholery co ja komu zrobilam?!?! Sama juz noe wiem czy ciesze sie ich szczesciem zazdroszcze czy co? Fajnie ze im sie udaje. Fajnie ze wszystko ok na prawde ciesze sie ze wszystko dobrze sie konczy, ale cholernie zazdroszcze ue im sie udaje... Jedna ma faceta ta w 30 tyg od kilku miesiecy. Od razu zaciazyla... Druga w ogole bez faceta ta co urodzila, trzecia sasiadka ma meza ktorzy zdraduaja sie wzajemnie i czwarta sypiala z kazdym po kolei od 13 roku zycia (wiem bo bylysmy przyjaciolkami ale mi nie podobal sie jej tryb zycia) ma dziecko jedno i teraz drugie po roku, chyba sie ustatkowala. Bo dwoje dzieci z jednym. A ja? Kiedy ja? Trace normalnie sily.. Moja energia odplynela... Brak sil, zal mi siebie samej.. Jestem jakas wybrakowana.. No kurde! Wrrrrr.!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ja też tak mam. Włączam tv a tam wszystkie w ciąży w połowie filmów i seriali. Koleżanki już porodziły. Mam jedną która ma synka i jak z nim zaszła? Przespała się z gościem 1 raz! I wpadła... a my sie staramy, dmuchamy, chuchamy, mierzymy, jemy dziwactwa i nic. A ta laska jeden raz się z gościem przespała i ma dziecko
Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
Mam plan. Moze tak zajde..
Ide na impreze, upije sie zajebiscie mocno, spotkam tam mojego meza (niby ktos obcy, przypadkowy) i pieprzne sie z nim w kiblu. O! Tak zajde!Szarlotka123, beatum, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyUkija, masz nawet instrukcje konturowania twarzy
Dziewczyny, załamałam się, skończył mi się serial
Rosax, wydaje mi się, że Twój problem leży w progesteronie, masz go za mało, stąd te plamienia i biochemiczne. Jesteś umówiona na wizytę do lekarza? Wiem, ze to boli. Dzisiaj widziałam lasie (widać gołym okiem, że alkoholiczka) bluzkę miała do połowy brzucha, druga połowa całkiem odkryta a wieje halny- była już gdzieś 8,9 miesiąc i kupowała piwa. Pytam się wtedy mojego K "i zobacz gdzie tu sprawiedliwość. Ja o siebie dbam, dbam o maleństwo, zrezygnowałam prawie ze wszystkiego a i tak ciągle żyje w strachu, że coś będzie nie tak, taka się nie przejmuje i pewnie urodzi zdrowe dziecko". Tu mi się nasuwa jedna myśl.. sprawiedliwości nie ma. Ale jestem pewna, że już niedługo i Ty zajdziesz w piękną, zdrową ciążę :* Tylko zrób coś z tym progesteronem, może idź na badania zobaczyć jak to wygląda i zacznij brać dupka po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:58
beatum lubi tę wiadomość
-
Mam wizyte 10 maja na progesteron bedziemy badac jaki jest po ovu i poprosze go od razu o recepte.
Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rosax albo do hotelu się umowie na jakimś czacie niby nieznajomi
Tez miewam takie myśli. Prawda jest taka,ze te niedbajace o siebie mają chore dzieci, ale dopiero pozniej wychodzi to na jaw, niestetyBo później to te biedne dzieci cierpią
nie ich rodzice.
Slyszalyscie, że teraz jest szturm na domy dziecka i rodziny zastępcze, po patologia chce odzyskać dzieci dla 500+. W głowie się nie mieści
U mnie też rodzą na potęgę i to te najgorsze jędze. Ale może lepiej,żeby miały np.dwoje dzieci,żeby mogły się razem trzymać, nie byc samotne. Co ja za brednie wypisuje, nie jest lepiej, przecież te dzieci później robią to samo co rodziceAle nam też będzie dane. Rosax u Ciebie nie jest problem w zajściu w ciążę tylko jej utrzymania,a tu już o połowę mniej diagnoz
Będziesz potrójna mamą,przecież czarownica jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:11
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum używałam i jest mega dobry a teraz przerzuciłam się na loreal false lash architect i też mega. Piękne mam rzęski po nim
Szarlotka no właśnie jest ulotkadobrze że nie jakaś beznadziejna gąbka albo pędzelek. Loreal dodaje słabe
a jaki serial?
Rosax świetny plan! Jestem na tak!Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe no może się skusi dziś duże jędrne a staniki duże mam tylko chyba będą za duże hmmm bo przy 1 dziecku byłam grubsza i miseczki dobre a obwód szkoda gadać ręce do góry cycki w dół
nie no musze chyba w poniedziałek jechać na zakupy. No i przy okazji jakieś getry leginsy bo powiem wam że ledwo spodnie dopinam uwieraja mnie powoli a nie będę brzuszka sciskac ( podbrzusze nad wzgórkiem lonowym mi już takie pełne się zrobiło)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:24
Aurellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Rosax albo do hotelu się umowie na jakimś czacie niby nieznajomi
Tez miewam takie myśli. Prawda jest taka,ze te niedbajace o siebie mają chore dzieci, ale dopiero pozniej wychodzi to na jaw, niestetyBo później to te biedne dzieci cierpią
nie ich rodzice.
Slyszalyscie, że teraz jest szturm na domy dziecka i rodziny zastępcze, po patologia chce odzyskać dzieci dla 500+. W głowie się nie mieści
U mnie też rodzą na potęgę i to te najgorsze jędze. Ale może lepiej,żeby miały np.dwoje dzieci,żeby mogły się razem trzymać, nie byc samotne. Co ja za brednie wypisuje, nie jest lepiej, przecież te dzieci później robią to samo co rodziceAle nam też będzie dane. Rosax u Ciebie nie jest problem w zajściu w ciążę tylko jej utrzymania,a tu już o połowę mniej diagnoz
Będziesz potrójna mamą,przecież czarownica jesteś
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp