X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • beatum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przetestuj i daj znać, za pół roku kolejna zniżka, wtedy też się zaopatrze, jak pochwalisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:41

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa przepraszam :D zaspana byłaś rozumiem :D ja czasami też dwa razy sprawdzam bo zapominam :D

beatum lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • beatum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz, mogłam z siostra kupić ;)
    Ja to czekam teraz na mój ukochany tusz :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31063f871c55.jpg
    Tak wygląda w środku :D plus na zaknięciu jest lusterko :) ale jestem zadowolona :D

Beatum jaki tusz? :)

Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa taka to ma byc. Jutro zajade popacze co tam jest ;)

Moja kolezanka wlasnie urodzila corke przed chwila 36 tydz. Za malo wod plodowych miala. Ale wszystko ok. Druga lezy w szpitalu 38 tydz maluch ma juz sporo kilo chce by wywolali.. Ahh.. A co u mnie? Po takich widomosciach czuje sie doslownie swietnie! Jest przepieknie... A no i onna kolezanka wstawila zdjecie brzusia 30 tc. Ale u mnoe idealnie! Kurcze czy to musi tak bolec? Zalapalam dola doslownie... A no i zapomialam o sasiadce ktora termin ma na 18 sierpnia identyczny jak moj przy cp ;( piekny brzusio szczesliwa ze drugie w drodze. Do cholery co ja komu zrobilam?!?! Sama juz noe wiem czy ciesze sie ich szczesciem zazdroszcze czy co? Fajnie ze im sie udaje. Fajnie ze wszystko ok na prawde ciesze sie ze wszystko dobrze sie konczy, ale cholernie zazdroszcze ue im sie udaje... Jedna ma faceta ta w 30 tyg od kilku miesiecy. Od razu zaciazyla... Druga w ogole bez faceta ta co urodzila, trzecia sasiadka ma meza ktorzy zdraduaja sie wzajemnie i czwarta sypiala z kazdym po kolei od 13 roku zycia (wiem bo bylysmy przyjaciolkami ale mi nie podobal sie jej tryb zycia) ma dziecko jedno i teraz drugie po roku, chyba sie ustatkowala. Bo dwoje dzieci z jednym. A ja? Kiedy ja? Trace normalnie sily.. Moja energia odplynela... Brak sil, zal mi siebie samej.. Jestem jakas wybrakowana.. No kurde! Wrrrrr.!!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ja też tak mam. Włączam tv a tam wszystkie w ciąży w połowie filmów i seriali. Koleżanki już porodziły. Mam jedną która ma synka i jak z nim zaszła? Przespała się z gościem 1 raz! I wpadła... a my sie staramy, dmuchamy, chuchamy, mierzymy, jemy dziwactwa i nic. A ta laska jeden raz się z gościem przespała i ma dziecko :(

• beatum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73246fb635e6.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:51

Szarlotka123, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam plan. Moze tak zajde..

Ide na impreze, upije sie zajebiscie mocno, spotkam tam mojego meza (niby ktos obcy, przypadkowy) i pieprzne sie z nim w kiblu. O! Tak zajde! :D

Szarlotka123, beatum, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, masz nawet instrukcje konturowania twarzy :D
    Dziewczyny, załamałam się, skończył mi się serial :(
    Rosax, wydaje mi się, że Twój problem leży w progesteronie, masz go za mało, stąd te plamienia i biochemiczne. Jesteś umówiona na wizytę do lekarza? Wiem, ze to boli. Dzisiaj widziałam lasie (widać gołym okiem, że alkoholiczka) bluzkę miała do połowy brzucha, druga połowa całkiem odkryta a wieje halny- była już gdzieś 8,9 miesiąc i kupowała piwa. Pytam się wtedy mojego K "i zobacz gdzie tu sprawiedliwość. Ja o siebie dbam, dbam o maleństwo, zrezygnowałam prawie ze wszystkiego a i tak ciągle żyje w strachu, że coś będzie nie tak, taka się nie przejmuje i pewnie urodzi zdrowe dziecko". Tu mi się nasuwa jedna myśl.. sprawiedliwości nie ma. Ale jestem pewna, że już niedługo i Ty zajdziesz w piękną, zdrową ciążę :* Tylko zrób coś z tym progesteronem, może idź na badania zobaczyć jak to wygląda i zacznij brać dupka po owulacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:58

beatum lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wizyte 10 maja na progesteron bedziemy badac jaki jest po ovu i poprosze go od razu o recepte.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze, w takim razie na pewno zajdziemy w ciąże :D

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax albo do hotelu się umowie na jakimś czacie niby nieznajomi ;)

Tez miewam takie myśli. Prawda jest taka,ze te niedbajace o siebie mają chore dzieci, ale dopiero pozniej wychodzi to na jaw, niestety :( Bo później to te biedne dzieci cierpią :( nie ich rodzice.
    Slyszalyscie, że teraz jest szturm na domy dziecka i rodziny zastępcze, po patologia chce odzyskać dzieci dla 500+. W głowie się nie mieści :/

U mnie też rodzą na potęgę i to te najgorsze jędze. Ale może lepiej,żeby miały np.dwoje dzieci,żeby mogły się razem trzymać, nie byc samotne. Co ja za brednie wypisuje, nie jest lepiej, przecież te dzieci później robią to samo co rodzice :/ Ale nam też będzie dane. Rosax u Ciebie nie jest problem w zajściu w ciążę tylko jej utrzymania,a tu już o połowę mniej diagnoz :) Będziesz potrójna mamą,przecież czarownica jesteś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:11

Magduullina lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum używałam i jest mega dobry a teraz przerzuciłam się na loreal false lash architect i też mega. Piękne mam rzęski po nim :P

Szarlotka no właśnie jest ulotka :D dobrze że nie jakaś beznadziejna gąbka albo pędzelek. Loreal dodaje słabe :D a jaki serial?

Rosax świetny plan! Jestem na tak! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum, może i też coś w tym jest.. Albo rodzą zdrowe i wyrzucają na śmietnik..
    Ukija, Wspaniałe Stulecie <3 :(
    A ja używam true match, oczywiście mi się już kończy a nie mam nawet za co kupić ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co ja mam zrobić z moimi wielkimi cycorami w silniku bolą bez tez bo opierają o bluzkę no szok??

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Bardzo dobrze, w takim razie na pewno zajdziemy w ciąże :D
    Jee juz kolejna ciążę planujesz ;) Trzymam kciuki :P

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupić większy stanik i dać wmasować mężowi :)

Magduullina, borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no może się skusi dziś duże jędrne a staniki duże mam tylko chyba będą za duże hmmm bo przy 1 dziecku byłam grubsza i miseczki dobre a obwód szkoda gadać ręce do góry cycki w dół :D nie no musze chyba w poniedziałek jechać na zakupy. No i przy okazji jakieś getry leginsy bo powiem wam że ledwo spodnie dopinam uwieraja mnie powoli a nie będę brzuszka sciskac ( podbrzusze nad wzgórkiem lonowym mi już takie pełne się zrobiło)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:24

Aurellka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na drugą ciąże to ja się chyba na razie nie zdecyduje xD Ale chciałam dodać rosax otuchy xD

rosax3, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Rosax albo do hotelu się umowie na jakimś czacie niby nieznajomi ;)

Tez miewam takie myśli. Prawda jest taka,ze te niedbajace o siebie mają chore dzieci, ale dopiero pozniej wychodzi to na jaw, niestety :( Bo później to te biedne dzieci cierpią :( nie ich rodzice.
    Slyszalyscie, że teraz jest szturm na domy dziecka i rodziny zastępcze, po patologia chce odzyskać dzieci dla 500+. W głowie się nie mieści :/

U mnie też rodzą na potęgę i to te najgorsze jędze. Ale może lepiej,żeby miały np.dwoje dzieci,żeby mogły się razem trzymać, nie byc samotne. Co ja za brednie wypisuje, nie jest lepiej, przecież te dzieci później robią to samo co rodzice :/ Ale nam też będzie dane. Rosax u Ciebie nie jest problem w zajściu w ciążę tylko jej utrzymania,a tu już o połowę mniej diagnoz :) Będziesz potrójna mamą,przecież czarownica jesteś :)
    No wlasnie sie dziwie bo 2 lata w ogole zajsc nie moglam a teraz sie zapladniam ale cos jest nie tak. Dziwne to wszystko

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ