Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej no nienawidze jak ktos na mnie trabnie! Wracam ze sklepu a na swiatlach facet (chlopak max 26-30) trabi i mi macha a ja goscia w cale nie znam... Wrrrr
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Ja też dziewczyny. Na dodatek jestem najlepszym w świecie detektywem. Wszystko wyniucham
widze jak coś jest przestawione. Czasami zdarza mi się złapać tel mojego i przeglądać jego historię i smsy chociaż z tym walcze. Zazdrość to finalnie nic dobrego. Niszczy
i nawet wykryje ze cos skasowal
ale sie tym nie przejmuje. Staram sie nie brac tego jego telefonu ale on doslownie sam mnie wola.. Chodz tu wez mnie, sprawdz moja zawartisc
no i jak ta pipa siedze i szukam szukam i przewaznie nic nie ma.. Sms z mama kolega bratem ze mna.. ! I z sekretarka z pracy!
Na nia mnie szlak trafia.. "zycze milego weekendu" "jak po weekendzie?" no przesadza! gupia pindzia!
Ahh ide poprawic tapete i do sklepu jade
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem zazdrosna ale o dziwo mojemu ufam. Przeglądam mu czasami telefon ale mu o tym mówie wprost. Nie ingeruje w to więc wiem, że nic tam nie ma a robię to wyrywkowo.
Niestety muszę być przyzwyczajona do "macania" przez inne. Grają dużo spektakli miłosnych gdzie gra główne role więc same rozumiecie.. nie da się tego przeskoczyć. Na początku sprawiało mi to przykrość a teraz się już przyzwyczaiłamMagduullina lubi tę wiadomość
-
Szarlotka właśnie stamtąd wróciłam ale nie rzucił mi się w oczy ten sok. Raczej kabanoski
pewnie przez te spektakle masz takie mało zazdrosne podejście bo się tego nauczyłaś
A ja się pochwalę. Kupiłam tą paletkę. Chociaż kosztowała kupę kasy nawet po promocji
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ale dziś podlapalam doła, bo temperatura mi spadła do 36,5 (mierze rtęciowym). Pol neta przerzuciłam o spadku, że nawet jednodniowy poniżej czerwonej linii jest dopuszczalny itp, ale nic zero pocieszenia. Mówię, a sprawdzę teraz, co na nim jest, a tam 37
Ale radość i ulga
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Szarlotka właśnie stamtąd wróciłam ale nie rzucił mi się w oczy ten sok. Raczej kabanoski
pewnie przez te spektakle masz takie mało zazdrosne podejście bo się tego nauczyłaś
A ja się pochwalę. Kupiłam tą paletkę. Chociaż kosztowała kupę kasy nawet po promocji
Jak ona wyglada dokladnie? Wrzucisz fotke albo daj namiar na sttonie rossmana az musze zobaczyc zanim pojade do sklepu.. 30 km do rossmana mam
07.11.2012 Julian
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39ab5a55c968.jpg
Rosax takaja raczej tylko loreal kosmetyki używam
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Madziu lataj do rossmana i tak co tydzień bo ciągle coś na promocji
Szarlotka ja mam jakieś ograniczone zaufanie. Zawsze tak miałam
Beatum ale nie zaznaczyłaś tej 36.5? Bo tak wyższa to nie miarodajna jestprzepraszam za szczerość. Zawsze powinna być ta z rana. Ja mam w ciągu dnia po owu coś ok 37.3-5
madziara0080 lubi tę wiadomość
Szarlotka piękna ale nieco duża
ciekawe jak będzie się nią malowało
Ukija to była ta z rana tylko źle odczytałam. Teraz spojrzałam jeszcze raz a tam 37 zamiast 36,5. Tego termometru nikt poza mną nie dotyka. Kreski mi rano przez sen tancowały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:40
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum w tamtym tygodniu w super pharmie były 2 podkłady revlona na 64.99
kocham podkłady revlona. Sà cudowne i świetne. Nie zsypują się chociaż ja i tak psikam makijaż mgiełką z avonu do makijażu i cudo. Cały dzień się trzyma
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"