Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara mozemy przybic sobie piatke hihi. Mam tak samo. Cuasem nawet gdy sama podejrzewam ze ktos jest inny to mnie zlosc lapie! A jaka zla jestem jak mi sie wysni ze mnie zdraza... Ahhhh
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja też dziewczyny. Na dodatek jestem najlepszym w świecie detektywem. Wszystko wyniucham
widze jak coś jest przestawione. Czasami zdarza mi się złapać tel mojego i przeglądać jego historię i smsy chociaż z tym walcze. Zazdrość to finalnie nic dobrego. Niszczy
madziara0080, borsuk, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
rosax skąd ja to znam... czasami zdarza mi się, że mi się śni że mnie zdradza to cały dzień mam później zjebany i patrzę na niego z pod byka... i grożę wtedy, że jak mnie zdradzi to mu jaja urwę... a jej kłaki powyrywam !
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Zdarza mi się też jego laptop przeglądać bo ma swój
no ale wyniuchał że to robie i lipa była
jestem też zazdrosa jak ogląda się za innymi chociaż to u facetów całkiem normalne. Znaczy się teraz od 2 miesięcy staram się zlewać pewne rzeczy. Wyluzowałam ale piszącej byłej nie przeżyję
madziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Laptopa JESZCZE nie przeglądałam, ale tel tak. Trzeba mieć rękę na pulsie
To oglądanie się za innymi to norma, ale też tego nie trawię i zawsze jest reprymenda
Ukija takiej sytuacji jaka był u Ciebie z ta byłą też bym nie przemilczała!!!!! -
Borsuk ja tak myślałam jak mój na kawalerski swój poszedł. Beze mnie na dyskoteke. O masakra i na panieńskim się upiłam
ale z dyskoteki pół miasta przeszedł do mnie
niby tańczył z dziewczynami ale tylko trochę ale z dużą ilością. Jakby mnie zdradził obcięła bym mu jaja. Poszła bym siedzieć ale z satysfakcją że już sobie nie zarucha
borsuk, madziara0080 lubią tę wiadomość
Taki zazdrośnik ze mnie
ale ta była to nerwy nie z tej ziemii
bezczelna suka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8b9a2385799.jpg
Test z allegro 44dc...chyba im nie można ufaćna żywo ta kreska jest trochę mocniejsza a przecież już raz miałam pik...
Ja tez jestem zazdrosna i często wypominam różne blahostki Mojemu, że z jakąś tam gadał, że coś tam niby spojrzał...ale to moje wymysły...
Zrobiłabym to samo Ukija...Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Wiesz co mówią Aurellka... często testy owu wychodzą w bardzo wczesnej ciąży
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
Dziewczynki, to że chłopy się oglądają za innymi babami to normalka... Ja np. widząc fajne ciacho na mieście też spojrzę, a co !! Ale pamiętajcie, złota zasada: Facet najedzony w domu, nie jada na mieście !!
I tego się trzymajmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 14:01
borsuk, Magduullina, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Aurelka mozliwe jest bys miala pik wykrywalny. Pamietaj tylko ze to nadal negatywny... Dlatego za pozytywny uwaza sie ten z mocna krecha bo kobieta na taki test moglaby misc pik caly miesiac nawet. Noe zawsze spada on do zera.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp