Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAurelka, ale masz sny
Magduullina, nadzieja, tak wam zazdroszczę braku mdłości i wymiotów.
Ja zaczęłam dzisiaj ten ostatni najgorszy 3 miesiąc a czuje się jak jedna wielka kupa.
Brzuch mi zmalał bo ciągle wymioty, dzisiaj doszła biegunka, nie mogę jeść mięsa, mam wstręt, dalej wchodzić do kuchni.. Mam już chyba dość powoli.
Jeszcze mój mnie męczy o seks, jest zmierzły i nie rozumie, że nie mogę wchodzić do kuchni- cały czas twierdzi, ze wszystko jest na jego głowie i, że on ma tego dość..
Jestem załamana już tym wszystkimMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Zniżki Rossmann sa też w ich sklepie internetowym trzeba dodać do koszyka i wejść w niego o mozna sprawdzić czy jest przecena na ten produkt. Oczywiście można kupić po prawdę nie online i odebrac tylko w sklepie czy sobie wyslac do domu
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAurellka wrote:Ulcia nic nie przyjdzie! Nie marudz! Ja nic nie czuje a Ty co czujesz?
Mam kiepskie samopoczucie jak zawsze. Brzuch boli jak na @. Czuję ją w kościach. Czuć ją z dalekaJuż się boję nawet chodzić do WC. Weekend w pracy - będę chodziła jak zwykle z zacisnietymi mięśniami kegla. Przynajmniej na starość nie będę miała problemu z nietrzymaniem moczu
Ach jaki szczęśliwy jest ten stan kobiety w ciąży... powinnam pokazać mężowi co tutaj piszecie, jak się czujecie - może mój mąż jednak zrezygnuje z chęci bycia ojcemZe mną nie będzie też miał lekko - ale sam chciał to będzie miał
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jeżeli zdarzył się cud to na bank będzie to córeczka bo przez ten cykl nie mogę na siebie patrzeć, zaginęła moja uroda
wyglądam koszmarnie. Nawet makijaż mnie nie ratuje
Mam taki smutny wyraz twarzy, oczy staly się matowe, a zawsze pięknie blyszczaly.
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlcia, mam to samo odnośnie urody.
Mój mnie pocieszył bo stwierdził na dzień dobry, że zbrzydłam i nie służy mi ta ciąża.
Taki kochany.
Pogorszyła mi się skóra, mam pełno trądziku- wszędzie, powychodziły mi na piersiach i plechach pieprzyki na zmianę z trądzikiem. Oby to były oznaki dziewczynki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe szarlotka nie przejmuj sie
ja z synem wygladalam koszmarnie teraz jest w druga strone moze bedzie córcia ale mój już mówi do mnie hipopotamku wkurza mnie ale jakos to znosze jeszcze - 1 ciąza naprawde pryszcze jak niewiem wogole taka zmeczona wygladalam a dobrze sie czulam teraz jest odwrotnie wygladam podobno na wypoczeta zero kros na twarzy nie no ogolnie sobie tez sie podoba moja buzia teraz a czuje sie momentami fatalnie...
AAA i jeszcze jedno topoprostu stare zabobony o tych cerach wymiotach itd jezeli chodzi o plec dziecka ... Kazda kobieta (ORGanizm) inaczej reaguje na takie zmiany i ztad te dolegliwosciWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:52
Ulcia83, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ulcia, mam to samo odnośnie urody.
Mój mnie pocieszył bo stwierdził na dzień dobry, że zbrzydłam i nie służy mi ta ciąża.
Taki kochany.
Pogorszyła mi się skóra, mam pełno trądziku- wszędzie, powychodziły mi na piersiach i plechach pieprzyki na zmianę z trądzikiem. Oby to były oznaki dziewczynki..
Mężczyźni...Tacy są
Nie pomyśli dwa razy zanim coś palnie
Ale w Twoim przypadku Szarlotka to hormony szaleją wiec wszystko wychodzi na zewnątrz. Jeszcze kilka tygodni i będziesz z uśmiechem wspominała początki ciąży
Wszystko się unormuje i w końcu poczujesz radość z tak wyczekiwanego stanu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:54
Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszarlotka ulcia ma racje sama zobaczysz ze to minie
a zobaczysz jak fajnie bedzie sie pod koniec zmotywować do ubrania skarpetek i butów hehe az sie mi chce dziewczyny smiac ile ja zawsze mialam przy tym smiechu pod koniec 1 ciazy moj sie mnie pytał co robie ale mialam tak wielki brzuch z synem ze musialam siadac na ziemi po turecku ustekac sie zeby zalozyc skarpetki haha
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja tylko dwa razy w życiu poglaskałam kobietę w ciąży. Koleżankę 14 lat temu i drugą 8 miesięcy temu
Lubię widok kobiety w ciąży ale miałam zawsze opory przed dotknięciem brzucha, a przecież moje siostry nie raz były w ciąży