X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia nic nie przyjdzie! Nie marudz! Ja nic nie czuje a Ty co czujesz?

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurelka, ale masz sny :D
    Magduullina, nadzieja, tak wam zazdroszczę braku mdłości i wymiotów.
    Ja zaczęłam dzisiaj ten ostatni najgorszy 3 miesiąc a czuje się jak jedna wielka kupa.
    Brzuch mi zmalał bo ciągle wymioty, dzisiaj doszła biegunka, nie mogę jeść mięsa, mam wstręt, dalej wchodzić do kuchni.. Mam już chyba dość powoli.
    Jeszcze mój mnie męczy o seks, jest zmierzły i nie rozumie, że nie mogę wchodzić do kuchni- cały czas twierdzi, ze wszystko jest na jego głowie i, że on ma tego dość..:(
    Jestem załamana już tym wszystkim :(

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zniżki Rossmann sa też w ich sklepie internetowym trzeba dodać do koszyka i wejść w niego o mozna sprawdzić czy jest przecena na ten produkt. Oczywiście można kupić po prawdę nie online i odebrac tylko w sklepie czy sobie wyslac do domu

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka współczuję. Moze porozmawiaj jakoś spokojnie z Twoim mężczyzną na pewno zroZumie

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Szarlotko Bidulka. Współczuję :/

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Ulcia nic nie przyjdzie! Nie marudz! Ja nic nie czuje a Ty co czujesz?

Mam kiepskie samopoczucie jak zawsze. Brzuch boli jak na @. Czuję ją w kościach. Czuć ją z daleka :) Już się boję nawet chodzić do WC. Weekend w pracy - będę chodziła jak zwykle z zacisnietymi mięśniami kegla. Przynajmniej na starość nie będę miała problemu z nietrzymaniem moczu :):)

Ach jaki szczęśliwy jest ten stan kobiety w ciąży... powinnam pokazać mężowi co tutaj piszecie, jak się czujecie - może mój mąż jednak zrezygnuje z chęci bycia ojcem :) Ze mną nie będzie też miał lekko - ale sam chciał to będzie miał :)

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli zdarzył się cud to na bank będzie to córeczka bo przez ten cykl nie mogę na siebie patrzeć, zaginęła moja uroda :) wyglądam koszmarnie. Nawet makijaż mnie nie ratuje :) Mam taki smutny wyraz twarzy, oczy staly się matowe, a zawsze pięknie blyszczaly.

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia, mam to samo odnośnie urody.
    Mój mnie pocieszył bo stwierdził na dzień dobry, że zbrzydłam i nie służy mi ta ciąża.
    Taki kochany.
    Pogorszyła mi się skóra, mam pełno trądziku- wszędzie, powychodziły mi na piersiach i plechach pieprzyki na zmianę z trądzikiem. Oby to były oznaki dziewczynki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:39

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia ja tak samo w pracy będę nieoczekiwala na @..ja tez słabo wyglądam. ..blada jakas jestem...

Szarlotka Twojemu to się należy porządny kopniak...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony ma rację bo na prawdę źle wyglądam ale z drugiej strony.. Wiecie jak to jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe szarlotka nie przejmuj sie :) ja z synem wygladalam koszmarnie teraz jest w druga strone moze bedzie córcia ale mój już mówi do mnie hipopotamku wkurza mnie ale jakos to znosze jeszcze - 1 ciąza naprawde pryszcze jak niewiem wogole taka zmeczona wygladalam a dobrze sie czulam teraz jest odwrotnie wygladam podobno na wypoczeta zero kros na twarzy nie no ogolnie sobie tez sie podoba moja buzia teraz a czuje sie momentami fatalnie...

AAA i jeszcze jedno topoprostu stare zabobony o tych cerach wymiotach itd jezeli chodzi o plec dziecka ... Kazda kobieta (ORGanizm) inaczej reaguje na takie zmiany i ztad te dolegliwosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:52

Ulcia83, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Ulcia, mam to samo odnośnie urody.
    Mój mnie pocieszył bo stwierdził na dzień dobry, że zbrzydłam i nie służy mi ta ciąża.
    Taki kochany.
    Pogorszyła mi się skóra, mam pełno trądziku- wszędzie, powychodziły mi na piersiach i plechach pieprzyki na zmianę z trądzikiem. Oby to były oznaki dziewczynki..

Mężczyźni... :) Tacy są :) Nie pomyśli dwa razy zanim coś palnie :) Ale w Twoim przypadku Szarlotka to hormony szaleją wiec wszystko wychodzi na zewnątrz. Jeszcze kilka tygodni i będziesz z uśmiechem wspominała początki ciąży :) Wszystko się unormuje i w końcu poczujesz radość z tak wyczekiwanego stanu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:54

Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby, bo na razie nie odczuwam specjalnej radości.. Nawet trochę.
    Magduullina, nie chcesz się zamienić? xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka ulcia ma racje sama zobaczysz ze to minie :) a zobaczysz jak fajnie bedzie sie pod koniec zmotywować do ubrania skarpetek i butów hehe az sie mi chce dziewczyny smiac ile ja zawsze mialam przy tym smiechu pod koniec 1 ciazy moj sie mnie pytał co robie ale mialam tak wielki brzuch z synem ze musialam siadac na ziemi po turecku ustekac sie zeby zalozyc skarpetki haha :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie co znalazłam, tak na rozładowanie.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/105b714dee11.jpg

Magduullina, Ulcia83, Aurellka, borsuk, Ukija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Szarlotka to wszystko ustanie sama zobaczysz zycze Ci zeby jak najszybciej :) Dobre zdjęcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 11:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu cos co mnie rozwaliło hahaha :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45fd01ecbbec.jpg

Szarlotka123, Aurellka, Ulcia83, madziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też racja! hahaha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To patrzcie na to. Hahahah!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3ca32d1f094.jpg

Magduullina, Aurellka, madziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko dwa razy w życiu poglaskałam kobietę w ciąży. Koleżankę 14 lat temu i drugą 8 miesięcy temu :) Lubię widok kobiety w ciąży ale miałam zawsze opory przed dotknięciem brzucha, a przecież moje siostry nie raz były w ciąży :)

‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ