Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa również dołączam się do życzeń ! Wszystkiego najlepszego
Rosax tak niebawem tak będzie jaka książka by z tego wyszłarosax3, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dziewczynki ja padam po pracy...a w sumie nic takiego nie zrobiłam...
Brzuszek przestał bolec, troszkę czasem go czuje. Wieczorem trochę głowa bolala i tyle...czekam na rozwój wydarzeń.
Czy któraś jeszcze ze mną testuje niebawem?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyPodczytywałam was w ciągu dnia na telefonie, ale nie lubię na nim pisać postów.
Uprzejmie donoszę, że mąż został zmolestowany 4 dnia starań o starania. Jestem tym tygodniem wykończona!! Zaczynam mieć poczucie, że im fajniejszy weekend (ostatni był świetny) tym gorszy po nim tydzień.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miałam Jeszce jeden zaległy test to zrobiłam zobaczyć czy pociemnialo jakoś się przestraszylam troszke że mi nic nie dolega. Już wrzucam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a82ad221f111.jpgMagduullina, beatum, Aurellka, borsuk, Szarlotka123, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Hehe sikaniec z ranaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie dlatego test zrobiłam aczkolwiek mam wyczulony nos na zapachy i coś tam brzuszek kluje ale delikatnie.
Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyNo takie to jest to w sumie dobrze ze nie męczy cie nic. Ukija kochana co do utrzymywania przez męża to w moim przypadku to jest nie do końca bo tyle ile potrzebuje sobie dorabiam jako fryzjerka trochę można dorobić nie pracuje normalnie bo nie miał by kto się dzieckiem zająć mąż mnie nie utrzymuje. - tutaj bardziej chodzi o fakt tego ze nie pracuje w danej firmie na umowie itd to co potrzebuje dla siebie itd kupuje sobie sama nigdy nie prosiłam go o pieniądze na swoje wydatki ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:00
-
Dzień dobry
Słoneczko święci, ale zimno i wiatr paskudny
Nadzieja piękne kreseczki
A u mnie chyba dupa z owulacją. I w dodatku te plamienie cały czas się utrzymuje.
Mąż dziękuje za życzeniaMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
już nadrabiam co tam wczoraj naskrobałyście
a tak mnie sutki bolą że szok
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Anka przykro mi że @ sie przypałętał
tule mocno :*
Rosax co za odwaga że mu powiedziałaś. Ja bym nie miała w sobie aż tyle odwagi. Ja Ci się śniłam bo myślę o Tobie
Magduullina nie denerwuj się. Porozmawiaj z nim na ten temat. Jak nie podziała to wymyślimy pokrętny planMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija tak rozmawialiśmy wczoraj wstępnie. No tak trzeba tylko teraz trochę czasu żeby było wszystko ok. Powoli trzeba wprowadzić zmiany żeby i on się oswoil z sytuacją bo ja naprawdę nie będę czegoś takiego tolerować zresztą wiecie o czym mówię jeszcze jak jest już jedno dziecko to nie jest tak jak w 1 ciąży no niestety.
-
Dziewczyny. Ja mam takie pytanie. Jak to jest. Jak mam owulacje i temp skoczy to jajo pękło. Ale czy ono jest zdolne do zapłodnienia od razu po pęknięciu przez jakiś tam czas?
nick nieaktualny
-
Magduullina ja wiem bo jednak już nie ma się czasu tylko dla siebie ale trzeba zając się dzieckiem mimo iż kobieta źle się czuje. No to dobrze że porozmawialiście. Powoli powoli wszystko wejdzie w życie i on Cię odciąży"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"