Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Borsuk ja czytałam, że owu wstępuje około 12-48 h po pozytywnym tescie, wiec jeśli jutro jeszcze będzieto powinniescie się wstrzelić. Zresztą wczorajsze plemniczki też jeszcze czekają
O chorym chłopie to można telenowele nakręcić. Pamiętajcie oni nie chorują oni walczą o życie
Jak myślicieli jesli jutro tempka będzie rosła to of mi wyznaczy owu na 17 dc? Tylko tak dziwnie żeby była tego samego dnia jeszcze co test pozytywny. Ale kto to ogarnie?! W dodatku zauważyłam plamienie. Na wkladce czysto, ale na papierze zostaje śladBardzo to dziwne, ale patrz wyżej "kto to ogarnie".
Mój też wczoraj nie miał ochoty, ale jakoś mi się udało go skusić. Wiecie wczoraj środa była
-
Szarlotka a co Ci lekarz powiedział cytuje (jak dobrze pamietam) "klocek" czyli jest dobrze! Poza tym wiek ciąży zgadza się z OM. Nie porównuje się z innymi, bo niektóre dziewczyny mogą mieć owu np w 10 dc albo i jeszcze wcześniej! Implantacja też różnie przebiega. Głowa do góry! Nosisz pod serduszkiem zdrowego i pieknie rozwijającego sie groszka! Amen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:50
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa mam nadzieję, że żołnierzyki poczekają na odpowiedni moment, bo jutro nie da rady
. Mój wróci późno w nocy, a wiem jaki jest padnięty po takich trasach
Rozumiem, że środowe działania zawsze pozwalają Twojemu facetowi STANĄĆ na wysokości zadaniaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Szarlotka eee tam, co z tego, że mają inaczej. Co z tego jeśli będzie wieksz/mniejszy niż reszta... Kropeczki mają swoje rytmy, usg to sprzęt byle zdrogę byly dzieciaczki i tak będzie u Ciebie i reszty dziewczyn
.
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyjestem już po wizycie. a więc sprawy mają się tak : albo to cykl bezowulacyjny albo owulacja jest przede mną bo jak to gin powiedział mam bardzo ładny śluz płodny
.. tak mnie zmotywował do działania że aż sobie kupiłam termometr i mam jutro sobie zmierzyć temp jak będzie poniżej 36,2 mam zacząć brać luteinę.. Mój największy pęcherzyk ma 13 mm więc wszystko możliwe.
borsuk, madziara0080, Magduullina, nadzieja_86, beatum lubią tę wiadomość
-
beatum no ja mam nadzieję, że jeden wrota otworzy i się zadomowi
Tak bardzo bym tego chciała
#Dorotka# no to do dziełaOby szybko tempeatura podskoczyła
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ewidentnie @ zagościła na dobre. Brak złudzeń ciąży nie ma. Ehhh znowu załamka. Wiem wiem powiecie że nowy cykl nowe szanse od prawie dwóch lat co miesiąc to samo.
No cóż w środę wiele się okaże... I zobaczymy czy będę w dobrym stanie psychicznym żeby dalej prowadzić starania i ewentualnie badania od a-z -
Anka bedziesz miala sile! Zobacz ile ja jej mam a ile lat i ile porazek?!
Ommmmm ooooommmmmmmm przekazuje Ci pozyyytttyyywwwwnnnnnaaaaa eneeerrrrrgggggiiiieeeee....!!nadzieja_86, Anka309, borsuk, madziara0080, beatum, Ulcia83 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp