X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę kochane napiszę jak będę w domku..

Magduullina lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam Dorotka :)
    A Ty Szarlotko dziś lepiej się czujesz?

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kochane uciekam, obowiązków się troszkę nazbierało, wiec będzie mnie mniej na forum, ale będę Was podczytywac :)

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum, troszkę lepiej ale nie super lepiej ;)
    Mam trochę stresa bo mój zarodek miał 8mm, najpierw myślałam, ze wszystko ok a potem jak na Grudniówkach dziewczyny pisały o 1,3 to zaczęłam się niepokoić..

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Borsuk ja czytałam, że owu wstępuje około 12-48 h po pozytywnym tescie, wiec jeśli jutro jeszcze będzie <3 to powinniescie się wstrzelić. Zresztą wczorajsze plemniczki też jeszcze czekają ;)
    O chorym chłopie to można telenowele nakręcić. Pamiętajcie oni nie chorują oni walczą o życie :P
    Jak myślicieli jesli jutro tempka będzie rosła to of mi wyznaczy owu na 17 dc? Tylko tak dziwnie żeby była tego samego dnia jeszcze co test pozytywny. Ale kto to ogarnie?! W dodatku zauważyłam plamienie. Na wkladce czysto, ale na papierze zostaje ślad :/ Bardzo to dziwne, ale patrz wyżej "kto to ogarnie". ;)
    Mój też wczoraj nie miał ochoty, ale jakoś mi się udało go skusić. Wiecie wczoraj środa była ;)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka a co Ci lekarz powiedział cytuje (jak dobrze pamietam) "klocek" czyli jest dobrze! Poza tym wiek ciąży zgadza się z OM. Nie porównuje się z innymi, bo niektóre dziewczyny mogą mieć owu np w 10 dc albo i jeszcze wcześniej! Implantacja też różnie przebiega. Głowa do góry! Nosisz pod serduszkiem zdrowego i pieknie rozwijającego sie groszka! Amen ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:50

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa mam nadzieję, że żołnierzyki poczekają na odpowiedni moment, bo jutro nie da rady <3. Mój wróci późno w nocy, a wiem jaki jest padnięty po takich trasach :(
    Rozumiem, że środowe działania zawsze pozwalają Twojemu facetowi STANĄĆ na wysokości zadania ;)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • beatum Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka eee tam, co z tego, że mają inaczej. Co z tego jeśli będzie wieksz/mniejszy niż reszta... Kropeczki mają swoje rytmy, usg to sprzęt byle zdrogę byly dzieciaczki i tak będzie u Ciebie i reszty dziewczyn :) .

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem już po wizycie. a więc sprawy mają się tak : albo to cykl bezowulacyjny albo owulacja jest przede mną bo jak to gin powiedział mam bardzo ładny śluz płodny :P.. tak mnie zmotywował do działania że aż sobie kupiłam termometr i mam jutro sobie zmierzyć temp jak będzie poniżej 36,2 mam zacząć brać luteinę.. Mój największy pęcherzyk ma 13 mm więc wszystko możliwe.

borsuk, madziara0080, Magduullina, nadzieja_86, beatum lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku bo u Ciebie teraz

https://naforum.zapodaj.net/19cc12ecca2c.jpg.html

szczęśliwa łac. beatum
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum no ja mam nadzieję, że jeden wrota otworzy i się zadomowi :) Tak bardzo bym tego chciała :)
    #Dorotka# no to do dzieła :) Oby szybko tempeatura podskoczyła :) :)

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • beatum Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę to do dzieła Dorotka, ale obrót akcji :)

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk pewnie że będę działać. dobrze że mojego nie trzeba prosić o to.. sam chce :P

Magduullina, beatum, borsuk lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka a który masz dc?

#Dorotka# lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka ja juz nie testuje wcześniej niż w 14 dpo...jak ma być to będzie ;)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka 45 i jak dla mnie też to dziwne.. zobaczymy co jutro wyjdzie z temp.

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko widzę ze będziesz miała jeszcze dłuższy cykl niż ja ;) nie martw się ...czasem tak bywa chyba hehe

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wydaje mi się że w tamtym nie było owulki. chociaż sobie odpoczniemy od @ :P

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ewidentnie @ zagościła na dobre. Brak złudzeń ciąży nie ma. Ehhh znowu załamka. Wiem wiem powiecie że nowy cykl nowe szanse od prawie dwóch lat co miesiąc to samo.
    No cóż w środę wiele się okaże... I zobaczymy czy będę w dobrym stanie psychicznym żeby dalej prowadzić starania i ewentualnie badania od a-z

1usaio4p21hbw2ds.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka bedziesz miala sile! Zobacz ile ja jej mam a ile lat i ile porazek?!

Ommmmm ooooommmmmmmm przekazuje Ci pozyyytttyyywwwwnnnnnaaaaa eneeerrrrrgggggiiiieeeee....!!

nadzieja_86, Anka309, borsuk, madziara0080, beatum, Ulcia83 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
‹‹ 472 473 474 475 476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ