Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj Magduullina facet przyjechał po ciężkim dniu z pracy, a Ty torby nie rozpakowalas? To co Ty dziewczyno cały dzień robiłaś?
Ma dwie ręce? Ma! I bardzo dobrze jemu odpowiedzialas
Kto tu jest w ciąży? Ty czy on?
Obiecałam sobie, że będę miała męża któremu nie trzeba podstawiac wszystkiego pod nos, który posprzata w domu, takie przeciwieństwo mojego ojca. Kiedy poznałam swojego męża miał 20 lat wiec dało się Go jeszcze wychowaćufff
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
-
Magduullina no co Ty mówisz!!
hahah dobry typ
Dobrze mu powiedziałaś!! Brawo. Co Ty jesteś służba?! Oj mnie też by się ciśnienie podniosło na Twoim miejscu.
Dziewczyny wczoraj podziałałam z moim
Przed chwila znów zrobiłam test owu. Oto wynik..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/190182d21591.jpg
Mój wraca dopiero w piątek późno w nocy (jeśli dobrze pójdzie). Oby to jedno serduszkowanie wystarczyło
Miłego i słoneczne dnia Wam życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 08:55
Magduullina, beatum, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Magdulina nie denerwuj się nie warto
Anka aj @ jedna. Ale głowa do góry zaciskam kciuki !
Elaria tak to jest z facetami jak oni chce to zawsze ma być a jak my to już inna sprawa. Ja kiedyś też miałam podobna sytuacje to rozmawiałam z moim po tym że to działa we dwie strony to już więcej tak nie zrobił.Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Borsuk ładnie
kciuki za Ciebie trzymam
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aj Magdullina, skąd ja to znam. Najpierw całą rodzinę i znajomych, również tych z pracy przyzwyczaiłam, że ja to umiem, dam rade zrobić, pomoge. Ale ludzie zaczęli to wykorzystywać. Chodziłam spać o 2 w nocy, wstawałam o 6 i tak dzień w dzień. Przekladalo się to na atmosferę w domu , na moje samopoczucie. Później pojawiły się częste choroby, bo ile lat można jechać na wysokich obrotach? Zaczynałam popadać w depresję i gdyby nie samoświadomość jakie są mechanizmy, to pewnie wyladowalabym z antydepresantami. Ale powiedziałam stop. Wzięłam dluuugie wolne zdrowotne, stwierdziłam, że świat się nie zawali, jak troszkę mniej kasy będzie (kiedyś z jednej pensji-mojej się utrzymyealismy i dawalismy rade). Jestem szczęśliwa, że podjęłam taka decyzję.
Najtrudniejsze były jednak zmiany. Próbowałam je wprowadzić wcześniej, tzn podobno dobrze znam rodzinę męża, mam intuicję co do wyboru prezentów pod choinke, tak mi mówili. Owszem, zgadzam się, bo jestem dobrym obserwatorem, słuchaczem również. Ale to nie sztuka wyręczać wszystkich. Stwierdziłam, że zrobiłam im krzywdę, bo oni odpuścili sobie słuchanie siebie nawzajem, wyłapywania tego co w życiu ważne. Ja miałam więcej roboty, bo wynalezienie tego czego chciałam, zakupienie, zapakowane itp.zajmowało mi ogrom czasu. Powiedziałam stop. Zrobiłam podział, co kto komu i co, nie wyrobił się, latali jak oparzeni dzień przed Wigilią. Zrozumieli, nie wiem, ale czy musze? Podobnie było z mężem, którego mama przyzwyczaiła, że po treningu wyciąga mu strój i go pierze. A ja głupia, chcąc być przykładna żona robiłam tak samo. Kiedyś zapomniałam i robił mi wyrzuty. Kłótnia była ostra, ale to znów była moja wina. Przecież on nie wiedział, że może być inaczej. Następnym razem po powrocie z meczu, uprzedziłam jego prośbę i poprosiłam, że jak będzie prał swój strój, to niech inne rzeczy wrzuci do pralki. I tak pranie teraz to nie problem. Z synem było podobnie, ale nie będę Was zanudzac. Zmierzam do tego, że nikogo nie wolno wyreczac i trzeba mieć podział obowiązków. Ja to swoich mężczyzn posadziłam i zrobiliśmy burze mózgów, każdy wybrał jedna rzecz która lubi i której nie lubi robić w domu i jest sprawiedliwieOczywiście nie trwało to tydzień, tylko z pół roku, bo oduczenie od złego jest gorsze, ale dało się
A jak któreś zawali, to z pokorą przeprasza resztę
Także Magdullina, będzie drugie dziecko, wszystko na nowo trzeba będzie rozdzielić, to jest dobry czas. A jak będzie porządek i harmonia, to i Wy się do siebie zblizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 09:33
borsuk lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Moim postanowieniem kiedyś było urodzić w 2016 roku... życie to skorygowało na 'zajść w ciążę w 2016 roku"
Tak więc czekamy...
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Dziewczynki troszkę już napisałyscie, nadrobie Was później. Tymczasem u mnie plamienie niestety nie ustało.. trochę się nasiliło, więc raczej na pewno małpisko się rozkręca..
boli mnie brzuch tak okresowo właśnie więc nie mam co się łudzić. Testu nie robiłam bo to bez sensu.
Ręce mi już opadają, bo gdyby mi coś było lub mojemu to przynajmniej wiedziałabym co naprawiać i gdzie szukać a w takiej sytuacji jestem zupełnie bezsilna..Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beatum tak, wczoraj podziałaliśmy.
Lewy jajnik od wczoraj kłuje. Takie ataki kilku sekundowe. teraz wiem z czym mam to połączyć
#Dorotka# nie stresuj się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 09:36
Magduullina, beatum, #Dorotka# lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatum kochana tak jest powiem Ci ze teraz to poczułam kiedy nie najlepiej się czuje i ciągłe w 4 ścianach dzień na dzień to samo szczerze zaczynam wariowac
a on twierdzi ze co ja mam do roboty przecież to on zarabia na życie. Nosz kurwa to se mógł baby tytana poszukać co by jebala od rana do nocy uslugiwala mu urodziła za jednym razem trojaczki i na dodatek znosiła jego charakter
beatum lubi tę wiadomość
-
Madziara a myślałaś o duphastonie? Pomoze jezeli to ciaza, to nie ma na co czekać. Plamienie przed @ podobno jest niedoborem progesteronu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 09:37
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
To się Borsuczku wstrzeliliscie ulala
Mnie ciagnie, czasem parzy, innym razem jakby skurcz, ale nic, niech moja dzidzia się przysysa do mamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 10:04
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Cholercia Dziewczynki spalila suszarkę do włosów. ..normalnie dymek poszedł
ehh trzeba sobie kupić coś nowego
Brzuch cmi, w ogóle czuje jakbym miała balonik. I ciągnie trochę z prawej strony, ale nie wiem czy to jajnik czy to co to..
Każdy dzień jak na bombie hahaha 43 dcMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Dorotka po wizycie pisz koniecznie !
Beatum ale lektury mam ale to po pracy was poczytam na spokojniebeatum, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyJa tu wchodzę z nadzieją, że zobaczę same dwie krechy a Wy mi się tu obijacie.
Madzia, Ania przykro mi. Jestem pewna, że w następnym cyklu będzie ukochana kropka :*
Aurelka, a Ty co? testuj!
Elaria, znam Twój ból. Miałam tak też z dwa razy z moim. Ja się przebierałam, malowałam a on wracał ze spektaklu i twierdził, że jest zmęczony.. Z jednej strony wiedziałam, ze faktycznie pada bo szedł od razu spać ale z drugiej strony było mi mega przykro. Może dopadło go przesilenie wiosenne? Może ma dużo obowiązków w pracy? Porozmawiaj z nim od serca, to na pewno pomoże.
borsuk, super, teraz czekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 10:57
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość