Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka czy ja mam Cię zbić? Jaki kolejny cykl? Ten będzie baaaardzo długi! 9 miesięcy!
Ulcia83, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ulcia83 wrote:Ukija a jak tam u Ciebie?? Zgoda?? Wybacz Jemu ten jeden jedyny ostatni raz i działajcie. Po dniach płodnych możesz Go w tylek pocałować
bo teraz jest Ci potrzebny
Ukija zgadza się Ulcia ma racje wykorzystaj go i tylepoaz tym jaki tesik ładny
Ulcia słyszałam o nowennie pompejskiej, że czyni cuda ! Ile dasz od siebie tyle otrzymasz w zamianto piękne jak się głęboko wierzy w to wszystko się uda.
Anka tescior jutro protestujemogę Cie obudzić rano
! Madziara też
Aurellka najdłuższy bedzie to cykl9 m-cy
Ukija, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
No gadam już z nim. Kupił mi słodkości i mi przeszło. Leje się ze mnie niemiłosiernie
ale z
nici bo przecież facet chory w domu...
madziara0080, Ulcia83, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam problem i nie mam się przed kim wygadać. Już 3 dzień z rzędu dostałam kosza od męża. No nie chce i już. Rób, co chcesz. Normalnie mi przykro.
Zwłaszcza, że jajnik rwie, śluz piękny, a na wizycie u gina usłyszałam dziś, że jajo duże i mamy działać. Celowo nie wywieram presji "medycznej" na męża, nie zamęczam go szczególami, typu pęcherzyk, temperatura, śluz... Po prostu przymilam się w łóżku, daję do zrozumienia,że cel mam jednoznaczny, a tu "No co ty chcesz, ja chcę spać, zmęczony jestem". Aż mi się chce płakać w tym momencie.
Szkoda cyklu, ale to nie tylko to, zwyczajnie tego potrzebuję. A tu dupa. -
nick nieaktualnyJestem taka zła, że mam ochotę na odwet. To małostkowe i dziecinne, ale taka jestem teraz rozgoryczona i w pewnym sensie upokorzona, bo ja tak nigdy nie postępuję. Jeśli zdarzy mi się, że nie mam ochoty, to umiem zadbać o przyjemność męża. Zwykle to mnie też rozkręca. Ale nigdy nie burczę, nie odpowiadam opryskliwie. Czuję się odepchnięta i nieatrakcyjna.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to zazwyczaj się mówi, że kobietom boli głowa... Nie rozumiem takiego zachowania - w końcu w ciążę zachodzi się razem, a nie osobno. Mój mąż jak jest zmęczony to mówię - dziecko samo się nie zrobi i posłusznie wykonuje swoją powinność. To kobieta każdego dnia sprawdza to szyjkę to śluz, temperaturę. Musi dbać bardziej o siebie, a ich zadaniem jest tylko zaspokoić się w ciele kobiety ot i wielkie poświęcenie. Ale nie - jestem zmęczony. Akurat teraz. Nie wczoraj nie za dwa dni. Właśnie teraz. Kiedy czasami godziny decydują. Boże widzisz i nie grzmisz.
-
nick nieaktualnyUlcia, przepraszam, że zapytam z innej beczki, jesteś z pochodzenia ze wschodniej Polski, albo masz wschodnie korzenie? Pytam, bo użyłaś zwrotu "kobietom boli głowa" - prawie usłyszałam wschodnie zaciąganie.
Co do facetów, faktycznie poświęcenie straszne - za przeproszeniem, spuścić się w kobiecie. -
nick nieaktualnyElaria wrote:Ulcia, przepraszam, że zapytam z innej beczki, jesteś z pochodzenia ze wschodniej Polski, albo masz wschodnie korzenie? Pytam, bo użyłaś zwrotu "kobietom boli głowa" - prawie usłyszałam wschodnie zaciąganie.
Co do facetów, faktycznie poświęcenie straszne - za przeproszeniem, spuścić się w kobiecie.
Hahaha Ty jako nauczycielka wszystko wyczujeszTak, tak wschód
Oczywiście chodziło mi, że kobietę boli głowa hahha 1-0 dla Ciebie Hahah
Anka, czekamy dalej. Głowa go góry.
A u mnie pojawiły się zaburzenia senne. Budzę się co godzinę, dwie. Patrzę na zegarek i idę dalej spać. Chyba muszę się go pozbyć z sypialni
Miłego dnia dziewczyny. Mam kolejny dzień wolnego wiec nic innego mi nie pozostaje jak tylko odpoczywać -
nick nieaktualnyZaczynam kolejny dzień od bólu na @ i jajnika. Skoro dostaję tą wredną @ to przynajmniej mogłaby być bezbolesna. Chociaż tyle. Już nie dam rady łykać tabletek przeciwbólowych przez zmarnowany żołądek. Odpływam, jednak idę dalej spać. Nie będę czuła bólu.
Madziara plamienie ustalo?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Ja znowu lipa za tak poza tym ładna pogoda
Elaria ja mam to samo z moim... lipaMagduullina lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"