X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka czy ja mam Cię zbić? Jaki kolejny cykl? Ten będzie baaaardzo długi! 9 miesięcy! :)

Ulcia83, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Aurellka czy ja mam Cię zbić? Jaki kolejny cykl? Ten będzie baaaardzo długi! 9 miesięcy! :)

No dokładnie tak będzie :-P

Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a jak tam u Ciebie?? Zgoda?? Wybacz Jemu ten jeden jedyny ostatni raz i działajcie. Po dniach płodnych możesz Go w tylek pocałować ;) bo teraz jest Ci potrzebny :)

nadzieja_86, Ukija, Aurellka lubią tę wiadomość

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia83 wrote:
    Ukija a jak tam u Ciebie?? Zgoda?? Wybacz Jemu ten jeden jedyny ostatni raz i działajcie. Po dniach płodnych możesz Go w tylek pocałować ;) bo teraz jest Ci potrzebny :)

Ukija zgadza się Ulcia ma racje wykorzystaj go i tyle :) poaz tym jaki tesik ładny

Ulcia słyszałam o nowennie pompejskiej, że czyni cuda ! Ile dasz od siebie tyle otrzymasz w zamian <3 to piękne jak się głęboko wierzy w to wszystko się uda.

Anka tescior jutro protestuje :) mogę Cie obudzić rano :D ! Madziara też :)

Aurellka najdłuższy bedzie to cykl :D 9 m-cy

Ukija, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No gadam już z nim. Kupił mi słodkości i mi przeszło. Leje się ze mnie niemiłosiernie :D ale z <3 nici bo przecież facet chory w domu...

madziara0080, Ulcia83, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ❤ to najlepsze lekarstwo na wszystko! ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki idę nynać
    Do jutra :-*

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, że już rozmawiacie ze sobą :) Patrz jaki słodkościami Cię przekupił :) Mówiłam, że nie zawsze to co mówimy w złości jest prawdą :)

Dobranoc dziewczyny :) Spokojnej nocy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem i nie mam się przed kim wygadać. Już 3 dzień z rzędu dostałam kosza od męża. No nie chce i już. Rób, co chcesz. Normalnie mi przykro.
    Zwłaszcza, że jajnik rwie, śluz piękny, a na wizycie u gina usłyszałam dziś, że jajo duże i mamy działać. Celowo nie wywieram presji "medycznej" na męża, nie zamęczam go szczególami, typu pęcherzyk, temperatura, śluz... Po prostu przymilam się w łóżku, daję do zrozumienia,że cel mam jednoznaczny, a tu "No co ty chcesz, ja chcę spać, zmęczony jestem". Aż mi się chce płakać w tym momencie.
    Szkoda cyklu, ale to nie tylko to, zwyczajnie tego potrzebuję. A tu dupa.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria tak tak wiem o czym mówisz... Miałam tak wieeeleee razy... Czułam się wtedy okropnie. Też było to wielokrotnie powodem do lania łez.

Takie sytuacje są dla mnie kompletnie nie zrozumiałe.

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka zła, że mam ochotę na odwet. To małostkowe i dziecinne, ale taka jestem teraz rozgoryczona i w pewnym sensie upokorzona, bo ja tak nigdy nie postępuję. Jeśli zdarzy mi się, że nie mam ochoty, to umiem zadbać o przyjemność męża. Zwykle to mnie też rozkręca. Ale nigdy nie burczę, nie odpowiadam opryskliwie. Czuję się odepchnięta i nieatrakcyjna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to zazwyczaj się mówi, że kobietom boli głowa... Nie rozumiem takiego zachowania - w końcu w ciążę zachodzi się razem, a nie osobno. Mój mąż jak jest zmęczony to mówię - dziecko samo się nie zrobi i posłusznie wykonuje swoją powinność. To kobieta każdego dnia sprawdza to szyjkę to śluz, temperaturę. Musi dbać bardziej o siebie, a ich zadaniem jest tylko zaspokoić się w ciele kobiety ot i wielkie poświęcenie. Ale nie - jestem zmęczony. Akurat teraz. Nie wczoraj nie za dwa dni. Właśnie teraz. Kiedy czasami godziny decydują. Boże widzisz i nie grzmisz.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh miałam iść spać a tu <3 wow ale miałam chcice :-D

Elaria weź go na spaniu. Bynajmniej nie będzie cię dręczyc sumienie że cykl zmarnowany

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia, przepraszam, że zapytam z innej beczki, jesteś z pochodzenia ze wschodniej Polski, albo masz wschodnie korzenie? Pytam, bo użyłaś zwrotu "kobietom boli głowa" - prawie usłyszałam wschodnie zaciąganie.

Co do facetów, faktycznie poświęcenie straszne - za przeproszeniem, spuścić się w kobiecie.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ca2a2abffef.jpg

No więc nic nowego. Tak jak myślałam

Dzień dobry. Miłego dnia wam życzę i czekam na wasze fotki

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Ulcia, przepraszam, że zapytam z innej beczki, jesteś z pochodzenia ze wschodniej Polski, albo masz wschodnie korzenie? Pytam, bo użyłaś zwrotu "kobietom boli głowa" - prawie usłyszałam wschodnie zaciąganie.

Co do facetów, faktycznie poświęcenie straszne - za przeproszeniem, spuścić się w kobiecie.

Hahaha Ty jako nauczycielka wszystko wyczujesz :) Tak, tak wschód :):) Oczywiście chodziło mi, że kobietę boli głowa hahha 1-0 dla Ciebie Hahah

Anka, czekamy dalej. Głowa go góry.
    A u mnie pojawiły się zaburzenia senne. Budzę się co godzinę, dwie. Patrzę na zegarek i idę dalej spać. Chyba muszę się go pozbyć z sypialni :)

Miłego dnia dziewczyny. Mam kolejny dzień wolnego wiec nic innego mi nie pozostaje jak tylko odpoczywać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam kolejny dzień od bólu na @ i jajnika. Skoro dostaję tą wredną @ to przynajmniej mogłaby być bezbolesna. Chociaż tyle. Już nie dam rady łykać tabletek przeciwbólowych przez zmarnowany żołądek. Odpływam, jednak idę dalej spać. Nie będę czuła bólu.

Madziara plamienie ustalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka na tym teście nie ma żadnego cień cienia, czy to wyobraźnia sama zaczyna działać ?

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nic o cieniu nie wspomniałam nawet. Uspokuj swoją wyobraźnię Ulcia

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    Ja znowu lipa z <3 :( a tak poza tym ładna pogoda ;)

Elaria ja mam to samo z moim... lipa :/

‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ