Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara u mnie śluz już ustąpił póki co ale podbrzusze co jakiś czas ćmi.
Szarlotka nigdy nie jest tak źle żeby człowiek nie dał rady. Ja przy pierwszej ciąży też straciłam pracę beczalam jak bóbr że nie dam rady mój exx też miał lipną pracę zmieniał co chwile albo go wywalili i też dawalismy radę.
Czlowiek to jest skubana bestia, więc Szarlotka ty też dasz radeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:04
borsuk lubi tę wiadomość
-
Mam wilczy apetyt od 4 dni. Normalnie nie mogę się najeść Dziewczynki
Ten rozowy sluz to na pewno dobry znak !
Tak macie myśleć Ania i Madziara!
I jutro czekamy z rana na Wasze zdjęcia testów z 2 kreskamiMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyborsuk ja też jestem przeciwniczką psa w bloku. A wyszło inaczej
usłyszał, że psy gdzieś tam wpływają na szybsze pojawienie się dziecka
No i Hektor ma 6 lat a dziecka dalej brak
To przez te nerwy przez niego
oj ile razy ja juz Go chciałam sprzedać ile razy wywózilam w złości na działkę i zawsze wracałam z nim
poza tym nienawidzę tej jego sierści, i gdyby nie to, że nie wyobrażam sobie naszego domu bez Niego to bym dawno go wywiozla do lasu
-
Ulcia83 wrote:borsuk ja też jestem przeciwniczką psa w bloku. A wyszło inaczej
usłyszał, że psy gdzieś tam wpływają na szybsze pojawienie się dziecka
No i Hektor ma 6 lat a dziecka dalej brak
To przez te nerwy przez niego
oj ile razy ja juz Go chciałam sprzedać ile razy wywózilam w złości na działkę i zawsze wracałam z nim
poza tym nienawidzę tej jego sierści, i gdyby nie to, że nie wyobrażam sobie naszego domu bez Niego to bym dawno go wywiozla do lasu
Ulcia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka309 wrote:Aurellka nieobiecuje testu bo ja rano mam pół godziny od wstania do wyjazdu do pracy bo wcześniej nie udaje mi się tyłka ruszyć z łóżka
Obudzić Cię wcześniej ?? Służę pomocąMój mąż zmienił pracę na państwową i się śmieje, że już całe życie będę miała pobudkę o 6 rano bo sam się nie obudzi
-
Anka skad ja to znam...? Dziwne tylko ze temp za pierwszym mierze a pozniej juz zadnego nie slysze.. Ale w koncu wstaje.. Musze niestety.. Ale mam zamiar popracowac 2 miesiace jeszcze i koniec. Nie chce mi sie pracowac.. Nie chce sie denerwowac w kolko.. Chce spokojnie zyc.. Ale i tak bede pewnie pracowac bo bynajmiej ludzi widuje hihi
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAnka, Madziara i Aurelka u Was nie może być inaczej jak tylko piękna zielona kropka
Ja odpadam. Boli mnie brzuch. Piersi jak nigdy, ani trochę. Krzyż aj lepiej nie mówić. Wolę zejść na ziemię niż spaść z wielkim hukiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:28
-
Ulcia my nie spadamy! Kolejna @ to nie spadek i huk! To poczatek ze teraz sie uda ze teraz bedzie we mnie serce drugie i dodatkowe raczki i nozki!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ulcia mnie też znow pobolewa, piersi bolaly mnie jeden cykl po owu a teraz tez nic a nic, tylko jakieś spore są ale jak jem ciągle to nie dziwne hehe.
Walczymy razem!
@ się będzie bała i nie przyjdzie do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:58
Ulcia83 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤