Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Borsuczku działaj. Takiej okazji nie możesz przegapić. Bedzie raz a dobrze
Madziara też kiedyś sobie zadawałam to pytanie. Ale teraz zrozumiałam, że to nie kara tylko nauka cierpliwości i pokory. My chyba staramy się od podobnego czasu. Miałam też gorszy moment i przestałam wierzyć, że sie uda. Teraz jednka nie widzę innej opcji jak to, że się uda. Jaszcze nie wiem kiedy, ale na pewno się uda!
Tak powiedział mój lekarz - dzięki temu uczę się cierpliwości i pokory -
Ulcia, fakt, że zawsze przed @ bolały mnie całe cycki a teraz same sutki mam jakoś wrażliwe tak od kilku dni... ale jak ja już widzę plamienie to dla mnie znak, że znów się nie udało
no z natury jestem bardzo wesołą i optymistyczną kobietą, ale chyba nie w tej kwestii jednak.
40 cykli starań to już naprawdę baaardzo długo, z jednej strony zazdroszczę Ci takiego podejścia optymistycznego a z drugiej podziwiam.
Ja co przychodzi @ to mam z 2 dni wyjęte z życia, jestem strasznie zdołowanaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Ulcia, fakt, że zawsze przed @ bolały mnie całe cycki a teraz same sutki mam jakoś wrażliwe tak od kilku dni... ale jak ja już widzę plamienie to dla mnie znak, że znów się nie udało
no z natury jestem bardzo wesołą i optymistyczną kobietą, ale chyba nie w tej kwestii jednak.
40 cykli starań to już naprawdę baaardzo długo, z jednej strony zazdroszczę Ci takiego podejścia optymistycznego a z drugiej podziwiam.
Ja co przychodzi @ to mam z 2 dni wyjęte z życia, jestem strasznie zdołowana
No widzisz także trzymam kciuki i mocno Ci kibicuję, żeby te plamienie było chwilowe
Wiesz ile razy miałam załamanie? Ja przez parę miesięcy chodziłam do psychologa. Tam zalewałam się łzami. Tam mogłam się wygadac ale w końcu powiedziałam DOŚĆ muszę być twarda. I Ty też musisz. Ale mam też męża który bardzo mnie wspiera i podnosi mnie na duchu.
-
No mój mąż też mnie wspiera, na tyle ile potrafi... ale to facet i wiadomo, że nie do końca nas zrozumie. Napisałam mu sms-a, że chyba znów się nie udało to od razu do mnie oddzwonił, ale nie odebrałam to zasypuje mnie sms-ami, że bardzo mnie kocha i że jestem dla niego najwspanialszą kobietą i wierzy w to, że nam się uda itd... no jest kochany, ale wszystkiego nie zrozumie, bo jest facetem.
Też myślałam nad psychologiem, ale zastanawiam się czy to coś da... w sumie mam Was i Wy też mi życzycie dobrze i mnie rozumiecie i w miarę możliwości pomagacie -
Anka lec do lekarza. Ja zaluje ze nie poszlam.. Ze nie poszlam jak zaczal leciec bo moze byloby inaczej.. Idz!!! Dla swojego spokoju i naszego bysmy sie nie martwily
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnymadziara0080 i połowa sukcesu to Kochający mąż i tak bardzo wspierający. A to ważne.
Mój właśnie mówi, żebym poszła leżeć ( boli mnie podbrzusze) a z łóżka wyszłam o 14.35ale jadę z psem na spacer ( sama z nim nie chodzę bo bydle waży prawie 50kg) zapakuje go w samochód i wywioze na pole niech sobie pobiega
sama trochę pooddycham świeżym powietrzem
Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
Madziara, masz kochanego męża, wiadomo, że inaczej rozumuje, ale to tez ma swoje plusy. Czasem zazdroszczę im takiego luzu, bo ja to czasem zbyt emocjonalnie do różnych spraw podchodzę. Czasem ten luz mnie wkurza, ale pozwala spojrzeć inaczej. A Ty zawsze przed okresem masz plamienia?
szczęśliwa łac. beatum -
Witajcie dziewczyny ile dziś emocji !
Ukija to szczyt szczytów to co zrobił Twój w takiej sytaucji nie można nikt nikogo obwiniać tylko wspierać. Myślę ze to meska duma i jego ego, ze skoro samiec ito jest bykiem zapłodowym ehhh moze i niechciał tego ta choroba i leki na niego wpłynęło a może sam bardzo chce już i takie brednie powiedział ale i tak niech poczołga się przed Tobą i przeprosi z nawiązką!!! Zasługujesz na to
Madziara nie poddawaj się jak to plamienie w tym dc to nie moze być na @ tylko dzidzia się układa. Ehh wiem łatwo pisac ale nie raz takie rozczarowania miałam i czułam się jakaś "wybrakowana" pisałam wczesniej co przeszłam na poczatku tego cyklu mega doła ale mąż w nas wierzył tak jak Twój to wielkie wsparcie !!! Tylko pozazdrościć !!! Spokój i modlitwa mi pomogły.
Ulcia ja w tym cyklu jakoś z wykresu nie byłam zadowolona tak skacze a tu taka niespodziankaJak Beatum pisała nie ma reguły.
Borsuk co z tymi testami z allegro ? ale ten dzisiejszy piękny!!! Jeszcze takiego u Ciebie nie wdziałam.
Anka tak jutro test14 dc tak jak ja! Tym bardziej, ze ten śluz to zrób koniecznie
Rosax cieszy mnie Twój optymizm a co ze wstawaniem dajesz rade?
Beatum teraz po owu to jest czas oczekiwania takie to eksytujące zaciskam kciuki! a poza tym lubie rosmmana a co to za promocja
Aurellka jak ładnie u Ciebie owu widać ! Super a jeszcze brzuszek boli ?
Dorotka dawaj znac co po wizycie u gin
Jezeli kochane pytacie o samopoczucie to dalej nic mi nie dolega alez to dziwne tylko brzuszek czasem upomnina się ehh jakie to dziwne byłe do wtorku mam wizytę i pierwsze badanie sprawdzimy pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 17:55
borsuk lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Daje rade ale ciezko jest.. To az 1,5 godziny szybciej.. Zawsze o 6:30 wstawalam a teraz budzik o 5 dzwoni...
Aaaaa i dostalam w koncu dobra wiadomosc!!! Jestem juz przy koncu odebrania auta z warsztatu.! Koncowa suma za naprawe to 800-1000 e. wiec juz w maju bedzie ze mnaw kooooncu!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyRosax wtedy nasze psiaki mają rodochę co? Mój calą drogę piszczy i szczeka. Świr
Aurelka mam Labradora, spasionego po zimie
Nadzieja ja podziwiam Twoja wiaręNaprawdę. Ja nie raz klóciłam się z Bogiem, nie raz przestawałam chodzić do Kościoła. Próbowałam podejść do Nowenny Pompejskiej, ale zrezygnowałam tak szybko jak zaczęłam. Zbieram się w sobie by zacząć na nowo.
Aurellka, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosax ja też kupiłam w końcu samochód, miało być tanim kosztem by dojeżdżać do pracy. Okazało się, że też musiałam dołożyć 2400zł za naprawę. Byłam wściekła. Tak to jest kupujemy samochodu używane i nie mamy 100% pewności, że będą śmigać bez zarzutu.
-
Nadzieja właśnie pół godziny temu bolał brzuszek a teraz przestal. Ciekawe jak dalej bedzie...na razie ciesze się z każdego dnia kiedy nie ma @
Czekamy na Twoje usg z niecierpliwościąbeatum lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyDziewczyny, dzisiaj chyba jakiś taki dzień.
Ja też już nie wytrzymałam i się rozkleiłam jak dziecko.. A przez te hormony jeszcze się nie mogłam uspokoić.. Najgorszy dzień jaki miałam.
Madziara, dopóki nie ma @ uważam, ze to plamienie implantacyjne. Jak wyglądało?
Ukija, aż mi się rozdziawiła buzia jak przeczytałam co Ci Twój powiedział. Nie bierz tego do siebie, może miał zły dzień albo też jest zirytowany tą sytuacją. Mimo wszystko zachował się jak cham i masz rację, nie daj się zbałamucić za szybko.
Bosruk, piękny ten test! Nic tylko działaćNie ma, że mu się nie chce, ubierz się seksownie i do dzieła.
beatum, czekamy z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 18:46
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulcia83 wrote:Rosax wtedy nasze psiaki mają rodochę co? Mój calą drogę piszczy i szczeka. Świr
Aurelka mam Labradora, spasionego po zimie
Nadzieja ja podziwiam Twoja wiaręNaprawdę. Ja nie raz klóciłam się z Bogiem, nie raz przestawałam chodzić do Kościoła. Próbowałam podejść do Nowenny Pompejskiej, ale zrezygnowałam tak szybko jak zaczęłam. Zbieram się w sobie by zacząć na nowo.
Moj najlepiej by sie polozyl a ma nadwage wiec weterynarz kazal by biegala. Jedyne by biegla lub szla to jade autem! NIE SZYBKO! zeby nie bylo.. A ona obok biegnie lub idzie. Ostatnio sie zmadrzyla bo i tak wie ze ja wezme do domu to lezala i nie chciala nawet wstac... Ona wazy 62 a powinna 42-48 (suka) pomimo zmiejszonej ilosci jedzenia i diety to przy dziecku nie da rady.. Zawsze da jej jakies ciastko lub cos..
07.11.2012 Julian
Ulcia83 wrote:Rosax ja też kupiłam w końcu samochód, miało być tanim kosztem by dojeżdżać do pracy. Okazało się, że też musiałam dołożyć 2400zł za naprawę. Byłam wściekła. Tak to jest kupujemy samochodu używane i nie mamy 100% pewności, że będą śmigać bez zarzutu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp