X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia no co Ty nie porzucaj Nadziei!
    Borsuczku chyba owu uuu :) dawaj test.
    Ukija owu się zbliża :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka jak będzie to super. Znaczy się dlatego że antybiotyk tak mocno nie podziałał na mój organizm :)

Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e175e03be7f2.jpg

Jedyna szansa na <3 jest dziś wieczorem między jedną delegacją a drugą! Akurat teraz musi wyjeżdżać!

beatum, Ukija, Aurellka, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija walczę, walczę :) tylko teraz bez wizyt u doktorka :) Zrobimy sobie taką dłuższą przerwę bez wizyt kontrolnych :) Gdzieś coś jest nie tak ( cykle są idealne, hormony również) co blokuje i nie pozwala na upragnioną ciążę.

Ukija, nie psuj sobie dnia mężem. W Rossmanie rabaty skocz po pracy na zakupy :) nie, nie, nie nie mów, że już wszystko masz po promocji w super pharmie :)

Ukija lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz w zupełności racje Ukija, macie być w tym razem. Oby jak najszybciej :*

Ulica tzn. że rozpoczeliscie juz procedury adopcyjne? Bo one troszkę trwają. A co do przerwy, życzę Ci, żeby to była ciążowa przerwa :)

Nadzieja, Magdullina,Szarlotka,jak tam dzisiaj samopoczucie?

Nadzieja Twoja pierwsza ciąża, ale nie ostatnia :) Za parę chwil będziesz fachowcem w tych sprawach i będziesz nas douczać :)

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku no no to dzialacie :)

borsuk lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk wykorzystajcie dobrze tę szansę! :)

Ulcia może właśnie bez tych wizyt się uda. Wiesz najgorsza ta presja że lekarz i co on powie i kiedy macie działać. Może skupcie się po prostu na sobie. Właśnie w superfarmie wydałam ostatnio dużo kasy. No ale mam taką kartę podarunkową od Teściowej na 100 zł do rosmana :D a jakie kosmetyki do twarzy są? Szukam teraz taką paletkę z loreal do konturowania twarzy i może tam jest? :D a do kiedy promocja? :P

borsuk lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk a Ty jakiegoś fajnego sąsiada nie masz co by mógł zastąpić męża bo test ho ho ;) (żartuje) poza tym mojego brata ciotecznego żona zaszła w dwie ciąże kochając się 1 raz w miesiącu :)

Aurelka nadzieja u mnie umrze ostatnia :)

Co do antybiotyku to u mnie lekarz daje specjalnie antybiotyk na zajście w ciążę - nie wiem co ma z tym wspólnego ale są przypadki, że po tym leku dziewczyny zachodzą w ciążę. Ja dostałam tylko mega infekcji, że moje wargi ( tam na dole) były jak usta murzyna... i tyle było mojej ciąży :)

borsuk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum nie, dopiero przed 2020 zaczniemy :) może wyrobie się do 40stki :) a swoją drogą, jak byłam mała potem co raz większa mówiłam, że adoptuję dziecko. Może gdzieś coś w tym jest. Mój Mąż mówi, że doczekamy się własnego potomka.

Ukija ja taką paletę kupiłam na jednym chińskim allegro :) za grosze :) ale, że ja poza fluidem, różem i tuszem niczego więcej nie używam to jak raz zastosowałam takie konturowanie na swojej twarzy to więcej sobie krzywdy zrobiłam niż dodało mi to uroku :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia ja jestem tapeciarą więc co nieco umiem się pomalować :) i o takiej palcecie marze. A że jestem maniaczką kosmetyków loreal a oni reklamują ją w tv to się czaję :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija zazdroszczę :) u mnie to ręka się trzęsie, to powieka drga :) w sumie ostatnio to jakos ze wszystkim mi nie po drodze - każdą wolną chwilę spędzam pod kocem :)

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobietki moje :) :)

Ukija - masz 100% racji, też bym się wkurzyła jakby mój mi tak powiedział, ale to są samce i oni czasami nie myślą co mówią... znają nasze czułe punkty i w nie celują niestety... Nie rezygnuj ze starań a już na pewno nie wracaj do antyków, szkoda Twojego organizmu... Myślę, że przy okazji jak emocje trochę opadną to powinnaś z nim szczerze porozmawiać o badaniu nasienia... jest to ważne badanie i może dużo wyjaśnić... może problem z ciążą leży po jego stronie, a Ty nie potrzebnie się zamartwiasz sobą... Przemyśl to. Ja też przeprowadziłam szczerą, taką psychologiczną rozmowę z moim mężem o tym badaniu, bo nie chciał iść się zbadać, ale musiał to przemyśleć tak wiesz - po swojemu i w końcu poszedł zrobić to badanie i wyniki na szczęście ma dobre, więc chociaż w tym temacie mamy sprawę jasną..

Borsuk - Ty szybciutko bierz swojego w obroty i działajcie, to idealny moment, mam nadzieje, że się uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 12:19

borsuk lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane ;)
    Ukija masz prawo byc zla na niego i swietnie cie rozumiem.. Ale proste mi szybko soe pogodzic i plemnikami strzelac. Moglas mu odpowiedgiec ze jajeczka twoje sa dobre tylko jego plemniki nie potrafia doleciec.. Ahhh nie kloc sie. Zauwazylas ze przez te wasze starania coraz czesciej piszesz ze sie z nom pogryzlas? Po co? Dlaczego? Podejdzcie lagodniej do tego bo taki miesiac w miesiac klotni nic nie da, niestety.. A jak nie to ciotka rosa przyjedzie i obojgu na dupe nastrzela klapsow! ;D

Aurellka lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz odkąd obserwuję swój cykl mam tak pewny test owulacyjny a przy tym wysoko szyjkę macicy i tak miękką :) Fajnie że da się poznać, że to są takie zależności :D
    Oby mój T miał dziś siły na działanie :)

Ukija nie wracaj do tabletek!! Po co znów się truć. Daj sobie na luz ze staraniami jak tego potrzebujesz, ale bez tabletek. Ściskam mocno :* :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 12:21

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk wez go juz w progu drzwi! Nie czekaj ;)

borsuk, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja jak samopoczucie?
    Rosaxxxx co u Ciebie?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dobrze. Pozytywne nastawienie wzielo juz gore ;)

Aurellka lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax mam taki dziwny śluz jak ostatnio ty nam pokazywalas :-(

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka może trzeba do lekarza...nie chcesz zrobić testy?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny :) nadrabiam bo ostatnio nie czytałam.
    Jak samopoczucie na wiosnę? U mnie dzisiaj słońce ale wczoraj był armagedon pogodowy...burza, grad i wichura.
    U nas ok. Pracy mam sporo...za kilka miesięcy będę musiała przekazać swoje sprawy koleżance...
    Niby zostało jeszcze tyle czasu a jednak czas goni :)

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ