Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki! Ale się naczytalam
Ukija obyś miała rację ale nie nastawiam się. Mam wilczy apetyt a potem mnie nudzi...ale dużo nerwów i juz sama nie wiem o co chodzi...ziewam,ale też mam niskie ciśnienie,wiec przy zmianach pogody to norma...i warcze strasznie bo nic mi nie pasujeale to wszystko i przed @ mam. Jutro idę do kina wiec się zrelaksuje
Nadzieja ciesze się ze wszystko super.
Ukija i Rosax róbcie testy bo brakuje zdjęć.
Makowa cudo dwie krechy! Działaj!
Ania czekam na Twój test, a ja robie w poniedziałek jak nie będzie @...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Jaka piękna u mnie pogoda! Słoneczko i zero chmur na niebie
beatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry
U mnie też Ukija, tylko zimno, bo 3stopnie
Dziewczyny, któraś wie, czy to od dzisiaj jest 49% rabatu na kosmetyki w rossmanie?
Anka wygląda obiecującoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:12
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Nadrobiłam was z całego dnia. Kurde, ja bym podziałała, a mojemu się nie chce. Zmęczenie i stres go dopada w dni powszednie.
znam to.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
O dziękuję Smerfetka
Dorotka moja koleżanka Kasia, cierpiała na nadwagę, hashimoto i wiele innych, a zaszła w ciaze i to właśnie w 42dc. Życzę Ci, żeby u Ciebie było podobnie, że owulacja się przesunęłaA Ty mierzysz temperaturę, żeby można było rzucić okiem na wykres?
szczęśliwa łac. beatum -
Dziewczyny... Mój znowu zaczął się źle czuć i znowu antybiotyk ;( mam takiegi doła że nie umiem nie płakać
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiecie co? Ja mam tego serdecznie dosyć. Nic nie działaliśmy bo poszedł spać. Najpierw pieprzy jedno a później nic nie robi. Na dodatek mnie obraża że to moja wina że nie udaje nam się. Zupełnie jakby nie wiedział ile ja muszę się nacierpieć w tym wszystkim. Jak ja przeżywam każdą porażkę. Może to znak że czas odłożyć starania i się realizować? Chciałam zmienić pracę i siedzę tam z nadzieją na ciążę aby iść na l4. Zastanawiam się nad powrotem do tabletek. Czuję się tak urażona przez niego że nie mam ochoty nawet na seks z nim...
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"