Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyza niedlugo przytule mojego mam nadzieje ze nie bedzie jakos strasznie zmeczony zeby sie mial ochote chociaz przytulic do mnie... mieli byc sroda czwatrek a on dzis juz wraca... szczerze powiem ze to dobrze bo tez nie maja duzo takich wyjazdow ale jak go nir ma chocby w nocy to jakos taka nie wyspana jestem spie niespokojnie wole jak jest w domku
-
Magduullina no wiadomo że jak Oni są z nami w domu to jesteśmy spokojniejsze
świetnie że Twók wraca. Pewnie się wyluzujesz
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnytulipanowa to ja z synem mialam naprawde przekichane spalam od 21 do 12 i nieraz popoludniu i to do 6-7 miesiaca - teraz on mi nawet sie polozyc nie da albo ja sobie przypomne a to jeszcze mialam zrobic no i takie...
no ukija dokladnie tak jest ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 18:33
-
No przeciez my odpuszczamy ten cykl...
Na 20-23 przewidywany termin dostawy testow ovu.. Haha
Ale odpuszczamy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eddd18e89e39.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 18:41
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax powtrzymasz się orzed testami owu? Nawet jek będziesz pewna że jest zaraz za rogiem nie będziesz w tym celu mocniej
?
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja ukija czy sie powstrzymam?
A moze sama odpowiedz sobie na zadane pytanie.. Na tyle mnie juz chyba znacie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:00
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f672691b4586.jpg
A tu porownanie z testami z poprzedniego cyklu. Na dole pozytywny, u góry negatywny a w środku ten dzisiejszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77e1ae6a6261.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:05
nadzieja_86, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosax a juź myślałam że faktycznie nie poszlejesz... żartowałam! Wiedziałam że i tak będziecie fikać po zielone
a kiedy masz teraz termin @?
Makowa działajcie!Magduullina lubi tę wiadomość
Makowa
pieknie ! Jakie ładne testy i Twoje paznokcie
tylko pozostalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:30
Magduullina, Makowa_Panna lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja bardzo ładny wynik. Dziecko jest zabezpieczone, gratuluję
Makowa jest pozytyw,pewnie na żywo jeszcze intensywniejszy,także do dziełaRzeczywiście masz piękne paznokcie.
Ukija,a Ty jak czujesz,robić nie robić? A masz,czy musisz je kupić?nadzieja_86 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Jak w zegarku
W poprzednim cyklu też mi pozytywny wyszedł 17 dc. To w takim razie owulka najprawdopodobniej jutro. Oby tylko mój dał się zbałamucić
Właśnie odwiedziła nas kuzynka z zaproszeniem na wesele. Także 14.08 siew bawimy. A 29 idziemy na 25lecie do mojego chrzestnego.rosax3, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Rosax to chwila po mojej @
Beatum sama nie wiem. Mam ogromne ilości śluzu rozciągliwego i wodnistego. Jestem mega naoliwionaale z plemnikami mojego lipa na maxa
sama nie wiem a poczekam jeszcze
a Mój dziś mówi do mnie że teraz musimy co 2 dni... chocisż mu opowiadałam o plemniczkach po chorobie i antybiotyku
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"