Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagduullina, zazdroszczę. Ty masz jeszcze chwilę "rezerwy"
Widzę, przechodzimy to samo.. Ah ten pierwszy trymestr
magroz, miałaś przeżycia w pierwszej ciąży. Ja mam od zawsze problemy z pęcherzem, na razie mnie nie łapie (tfu, tfu) i mam nadzieję, ze tak zostanie bo jak jeszcze to dojdzie to już się chyba załamię po całości. Wczoraj mnie trochę pobolewał ale przeszło. Bardzo dziękujęNiestety, nic się nie zrobi. W następnym roku będzie bardziej romantycznie, mam nadzieję.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻyczę Ci tego. Ja byłam głupia bo do pewnego momentu tylko mnie mdliło tak z dwa razy na dzień i się martwiłam, że coś nie tak i myślałam, ze chyba jednak wolałabym wymiotować.. Teraz tak się zastanawiam.. Co mi kur.. w tych samych mdłościach nie pasowało..
Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane :*
Szarlorka wspołczuje tych wymiotów. Ale niestety takie uroki ciążyWszystkiego najlepszego :* A która to rocznica? My niedlugo będziemy mieć 2.
Nadzieja a powiedz mi gdzie kupiłaś ten niepokalanek?Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka tak czytam i tak myślę że w sumie z drugiej strony to jednak dobrze że nie masz tej pracy
wszystkiego dobrego dla Waszej trójki z okazji rocznicy i mniej spinek!
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka wymioty i mdlosci to dobry objaw,wtedy wiadomo ze ciąża prawidlowa tak mi lekarka mowila..
ja mdlosci i wymioty miałam do konca ciazy pamiętam ze przed samym porodem tez pare razy wymiotowalam.Tylko wszystko ładnie i pięknie do czasu 6miesiaca gdzie byla walka o to żeby Niki zostala jeszcze w brzuszkuMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ja mam ok 5 dni do owu i tak myślę czy zacząć już testy robić czy też bez sensu w tym cyklu
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Uwielbiam czytać o Waszych objawach ciążowych, zmęczeniu, wymiotach, bólach, oglądaniu fasol i słuchaniu i czekaniu na kolejne wizyty
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Uwielbiam czytać o Waszych objawach ciążowych, zmęczeniu, wymiotach, bólach, oglądaniu fasol i słuchaniu i czekaniu na kolejne wizyty
Niedługo i my Ukija będziemy takie relacje zdawać
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
-
Makowa się wie! Chociaż mam nadzieję że nie będziemy musiały słuchać szumu morza z porcelanowej muszli
no chyba zrobie. Zobaczymy czy przypadkiem owu mi się przesunie itp. Chociaż mam tyle śluzu że masakra. Nie miałam aż tyle nigdy
i jestem mega śliska i od wczoraj jak myślę o baraszkach z moim to aż mi sutki stają
Masz śliczny awatar!Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija to testy i do dzieła ;)samo sie nie zrobi
Makowa piękny awatar!
heh moze i fajnie sie czyta o objawach ciazy ale do przyjemnych nie nalezy mnie az momentami sie robi slabo taka chodze otepiala i strasznie chce mi sie spac jak tylko wstalam rano mialam spokoj do 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 16:05
-
Witajcie
Magdulina ale Cię męczy... całusyhehe słyszałam, że wymioty i szarpanie na dziewczynkę są a ile w tym prawdy
Szarlotka coż poradziś dobrze ze do wc zdążyłaśWszystkiego miłosnego w tą rocznice Kochajcie sie i szanujcie
Ukija rób pewnie nie zaszkodzi tym bardziej ze ten cykl inaczej sie zaczął az sama jestem ciekawa
Margoz ja mam sie normalnie o dziwo nic nie dolega tylko czasek brzuszek zakuje i zauważyłam że piersi ciut większe/nabrzmiałe się zrobiły. a to normalne ze nic nie dolega?
Makowa ja polecam aptekę internetowa gemini ja zawsze spisuje sobie co chcem i tam zamawiam 3 dni i już jest u Ciebie zamówienie a poza tym dużo taniej nawet z przesyłką. Witaminki i nawet kosmetyki do pielegnacji twarzy bioliq mają w dobrych cenach a ostatnio wiesiołka tam kupiłam o połowe taniej niż w aptece:D Wyciąg z niepokalanka mnisiego to tabletki Castangusogolnie słyszałam same dobre rzeczy o tym ziółku także stwierdziłam, że czemu nie skoro to zioła nie zaszkodza gin mi mówiła, ze PMS zwalcza min ale ogólnie ja na podwyżsszoną prolaktynę brałam. A to co słyszałam wysoka prolaktyna obniża progesteron i to by sie zgadzało u mnie od dnia wykrycia ciązy odstawić tabletki.
Dziewczyny dziś miała wynki progesteronu 42, 51 mIU/ml, takie są normy : f.pęcherzykowa 0,2-1,5
f.owulacyjna 0,8-3,0
f.lutealna 1,7-27
po przekwitaniu 0,1-0,8
a nie ma od ilu kobieta w ciąży? To ok ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 16:21
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Magduullina ja tak chodze codziennie. Chce mi się spać, nie moge się często skupić, czuje się jak we śnie. Mam bardzo niskie ciśnienie. Norma u mnie to 90/50
Nadzieja no cykl zaczął się od bardzo wysokiej gorączkiszczerze Ci powiem że sama nie wiem jak się do wszystkiego odnieść
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
Nadzieja no wygląda to ciążowo
tak szczerze. Ja coś czuje że w tym dziwacznym cyklu zafasolkujesz
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Nadzieją faktycznie dobre ceny w tej aptece
W innej znalazłam za 17 a tu 14. kupię na nowy cykl, bo chyba nie ma sensu zaczynać w połowie.
Hehe dzieki. Jak zobaczyłam tą niebieską kokardę to nie mogłam się oprzeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 16:35
-
Tak
Makowa wy teraz bedziecie mieć inne leczenie a pamiętasz wyniki nasienia naszych były podobne w czymś tam juz nie pamiętam
Mojemu tez dawalam witaminki w tym cyklu może jeszcze polepszyły nasienie kto wie a było to: D-vitum, magnez+b6 oraz salfazin. Skoro ja łykam to i on może
Makowa o tak piękny widok!
Kiedyś nie byłam przekonana co do aptek internetowych ale gemini jest superod kolezanki wiem bo dla maluszków kupuje tam bardzo dużo
ukija właśnie takie niewiadome sa najlepszeMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja chodziło chyba o ilość prawidłowych plemników mieli po 6%
Teraz dodatkowo miał zdobioną fragmentację dna plemników wynik 12%
0- 15% oznacza WYNIK PRAWIDŁOWY, czyli bardzo dobry potencjał plemników do zapłodnienia.
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha Nadzieja co ja piszę do Ciebie. Czemu sobie wmówiłam że Ty to Aurellka. Przepraszam
przeciez Ty jesteś w ciąży. No zakręcona jak sprężynka jestem
ten wynik to bardzo dobry. W ciąży powinien być jak najbliżej 50
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 16:56
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"