X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja mam małe pytanko pośladki od zewnątrz bolą mnie jakbym miała zakwasy no i oczywiście nie wiem od czego bo przecież nie robiłam nic co mogłoby to spowodować!??

magroz26 lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem Magduullina co Ty robiłaś w nocy ;)
    Mi się juz wszystko pomieszało...Szyjka to na dole to na gorze nie wiem o co kaman...brzuszek cmi cały czas...Tempka nie zachwyca...tylko nerwowa jestem jakaś straszliwie od 3 dni i wszystko mi przeszkadza :p

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spalam w nocy heh ;) co moglam robic :D Aurellka no takie to wszystko mnie sie normalnie nic nie chce.. .najchetniej poszlabym spac :/

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kochane.Troszke mnie nie bylo ze względu na moja chorobę i problemy ach szkoda pisac.Magduullina i Nadzieja wielkie ale to wielkie gratulacje,ogromnie sie cieszę ze Wam sie udalo i oby teraz bylo z górki,szczęśliwej ciazy bez komentarzy lokacji Wam zycze.Jak się Kochane czujecie????

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax bardzo mi przykro ze tak wyszlo,a tak Tobie kibicowalam a tu takie cos.Nie martw sie doczekasz sie swojego kropeczka a raczej kropeczek,pisze ze kropeczek bo wierze ze zostaną Ci wynagrodzone wszystkie cierpienia i ból w postaci bliźniaków.Dużo widziałam takich przypadków ze tracily kobiety dzieciatka a po jakimś czasie na monitorze ujrzały dwa kropeczki.Tule mocno i trzymam mocno kciuki za Ciebie i oczywiście za inne dziewczyny na nasze forum....

Magduullina, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija rozumiem Cie doskonale.W niedziele dowiedziałam sie ze mojej znajomej znajoma jest w ciąży i to z 4dzieckiem a co najlepsze cala 3wyladowala w domu dziecka,wczoraj kolejna oglosila ze jest w ciąży a każde dziecko z innym.Niestety los jest niesprawiedliwy ale nic nie poradzimy.My kobiety damy rade mimo wszystko choćby nie wiadomo co.Jest ciezko ale nasze cierpienia zostaną wynagrodzone.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz ja osobiscie czuje sie nie za dobrze ... jakos tak słabo i wogole wszystko mnie boli mdlosci co chwile...

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina a w pierwszej ciąży tak miałaś????

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsza ciaze nie mialam na poczatku objawów wogóle a teraz calkiem odwrotnie no ale kazda inna

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś pogoda paskudna. Pal sześć,ze się ochlodzilo,ale wiatr jest nieprzyjemnie zimny :/

Ale widzę, że samopoczucia się poprawiły. Tzn psychicznie, bo ciężko wymagać od naszych forumkowych ciężarnych,żeby miały rewelacyjny ciążowy start,choć bywa i tak ;)

Jakies sny miałam pokręcone dzisiaj,ze weszłam do domu,jakiegoś znajomego,a tu gość wpada przez okno,na linie, wybijając szybe i pyta się co ja tu robię. A ja ... siusiu :P

Aurellka a co Ty chcesz od swoich temperatur. Przecież są piękne :) 5dpo miałaś implantacje i teraz się wyrównalo. A gdyby tak patrzeć, to Nadzieja miała góry doliny A tu Kruszynka się wgryzala, a może dwie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 14:31

Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Magdullina każda z nas inna, podobnie jak ciąża i dzieci :)

szczęśliwa łac. beatum
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie....kazda ciąża jest inne..Ja np.w ciazy wszystkie objawy miałam począwszy od mdlosci i wymiotów nawet zębów nie mogłam umyć bo powodowało to wymioty po zapalenia pęcherza...lekarka sie smiala ze mam pecha bo wszystkie objawy mam ktore występują w ciazy

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Magroz to miałaś szczęście. Ale za drugim razem będzie lepiej :) A na co się leczyłas, jeśli możesz to powiedz.

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie to juz jest jak nie urok to sraczka jak to się mówi.. . ale przynajmniej wiem że żyje i maluszek rosnie. tak oszolomiona i senna nigdy sie nie czulam masakra zara pojde chyba sie zdrzemnac z synem tzn pierwsze postawie na obiadek,...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Jak minęła noc?
    Widzę , ze Madziara miała głupie sny (kobiety w ciąży tak mają :D), nie martw się Kochana, wiesz ile mnie razy przez ten okres już się śniło, że krwawiłam? Sny odzwierciedlają nasze lęki po prostu ;) Nie załamuj się, wiem, że jest ciężko ale uda się na pewno. Co ja piszę, JUŻ SIĘ UDAŁO :*
    Ukija, dobrze, że u Ciebie dzisiaj lepiej, nie poddajemy się ani nie załamujemy, zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie, zobaczysz <3
    Magduullina,Nadzieja jak poranki?
    Rosax, jak się czujesz?
    Ja mam dzisiaj rocznicę z moim. Z tej okazji zrobił mi śniadanko a ja grzecznie po zjedzeniu gryzka poleciałam do ubikacji.. Jak romantycznie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:52

madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka - Ty wiesz jak poprawić mi humor :))))))))
    Widzę, że u Ciebie bardzo romantycznie od rana ;)

Szarlotka123, Księżniczk@, Magduullina lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum u mnie nie bylo ogólnie problemu...tylko psm przed miesiączka a co miesiąc przed zajściem w ciążę miałam zapalenia pęcherza a nawet i piasek na nerkach...jak zaszlam w ciążę to do 15tyg meczylam sie z zapaleniem pęcherza i nawet krwią sikalam a bolalo jak cholera.Teraz odpukać nie mam problemów z pęcherzem ale za to mój prolaktyna daje znac dlatego tez biorę Castagnus

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się :* Tak ma być, dużo uśmiechu i radości, dzieciątko tego wymaga (póki jeszcze możesz :D)
    Poznałam jedną prawdę.. W ciąży romantyzm znika. Zwłaszcza jak są poranne mdłości i porcelana..

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka no u mnie poranki nawet dobrze ale okolo godZiny 10 sie zaczyna ciagle mdłsci i wieczorem a najwiecej jak poczuje glod to jest masakra ale ogolnie sie czuje jakby mnie walec przejechal a chodze i ziewam na okraglo.... ;/

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka wszystkiego dobrego w dniu rocznicy...fakt bardzo romantycznie wyszlo ale takie uroki ciąży,nic nie poradzisz.

Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ