Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem Magduullina co Ty robiłaś w nocy
Mi się juz wszystko pomieszało...Szyjka to na dole to na gorze nie wiem o co kaman...brzuszek cmi cały czas...Tempka nie zachwyca...tylko nerwowa jestem jakaś straszliwie od 3 dni i wszystko mi przeszkadza :pMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Witam Was Kochane.Troszke mnie nie bylo ze względu na moja chorobę i problemy ach szkoda pisac.Magduullina i Nadzieja wielkie ale to wielkie gratulacje,ogromnie sie cieszę ze Wam sie udalo i oby teraz bylo z górki,szczęśliwej ciazy bez komentarzy lokacji Wam zycze.Jak się Kochane czujecie????
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Rosax bardzo mi przykro ze tak wyszlo,a tak Tobie kibicowalam a tu takie cos.Nie martw sie doczekasz sie swojego kropeczka a raczej kropeczek,pisze ze kropeczek bo wierze ze zostaną Ci wynagrodzone wszystkie cierpienia i ból w postaci bliźniaków.Dużo widziałam takich przypadków ze tracily kobiety dzieciatka a po jakimś czasie na monitorze ujrzały dwa kropeczki.Tule mocno i trzymam mocno kciuki za Ciebie i oczywiście za inne dziewczyny na nasze forum....
Magduullina, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Ukija rozumiem Cie doskonale.W niedziele dowiedziałam sie ze mojej znajomej znajoma jest w ciąży i to z 4dzieckiem a co najlepsze cala 3wyladowala w domu dziecka,wczoraj kolejna oglosila ze jest w ciąży a każde dziecko z innym.Niestety los jest niesprawiedliwy ale nic nie poradzimy.My kobiety damy rade mimo wszystko choćby nie wiadomo co.Jest ciezko ale nasze cierpienia zostaną wynagrodzone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś pogoda paskudna. Pal sześć,ze się ochlodzilo,ale wiatr jest nieprzyjemnie zimny
Ale widzę, że samopoczucia się poprawiły. Tzn psychicznie, bo ciężko wymagać od naszych forumkowych ciężarnych,żeby miały rewelacyjny ciążowy start,choć bywa i tak
Jakies sny miałam pokręcone dzisiaj,ze weszłam do domu,jakiegoś znajomego,a tu gość wpada przez okno,na linie, wybijając szybe i pyta się co ja tu robię. A ja ... siusiu
Aurellka a co Ty chcesz od swoich temperatur. Przecież są piękne5dpo miałaś implantacje i teraz się wyrównalo. A gdyby tak patrzeć, to Nadzieja miała góry doliny A tu Kruszynka się wgryzala, a może dwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 14:31
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dokladnie....kazda ciąża jest inne..Ja np.w ciazy wszystkie objawy miałam począwszy od mdlosci i wymiotów nawet zębów nie mogłam umyć bo powodowało to wymioty po zapalenia pęcherza...lekarka sie smiala ze mam pecha bo wszystkie objawy mam ktore występują w ciazy
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane. Jak minęła noc?
Widzę , ze Madziara miała głupie sny (kobiety w ciąży tak mają), nie martw się Kochana, wiesz ile mnie razy przez ten okres już się śniło, że krwawiłam? Sny odzwierciedlają nasze lęki po prostu
Nie załamuj się, wiem, że jest ciężko ale uda się na pewno. Co ja piszę, JUŻ SIĘ UDAŁO :*
Ukija, dobrze, że u Ciebie dzisiaj lepiej, nie poddajemy się ani nie załamujemy, zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie, zobaczysz
Magduullina,Nadzieja jak poranki?
Rosax, jak się czujesz?
Ja mam dzisiaj rocznicę z moim. Z tej okazji zrobił mi śniadanko a ja grzecznie po zjedzeniu gryzka poleciałam do ubikacji.. Jak romantycznie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:52
madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Beatum u mnie nie bylo ogólnie problemu...tylko psm przed miesiączka a co miesiąc przed zajściem w ciążę miałam zapalenia pęcherza a nawet i piasek na nerkach...jak zaszlam w ciążę to do 15tyg meczylam sie z zapaleniem pęcherza i nawet krwią sikalam a bolalo jak cholera.Teraz odpukać nie mam problemów z pęcherzem ale za to mój prolaktyna daje znac dlatego tez biorę Castagnus
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszarlotka no u mnie poranki nawet dobrze ale okolo godZiny 10 sie zaczyna ciagle mdłsci i wieczorem a najwiecej jak poczuje glod to jest masakra ale ogolnie sie czuje jakby mnie walec przejechal a chodze i ziewam na okraglo.... ;/
Szarlotka123 lubi tę wiadomość