X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja mam małe pytanko pośladki od zewnątrz bolą mnie jakbym miała zakwasy no i oczywiście nie wiem od czego bo przecież nie robiłam nic co mogłoby to spowodować!??

magroz26 lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem Magduullina co Ty robiłaś w nocy ;)
    Mi się juz wszystko pomieszało...Szyjka to na dole to na gorze nie wiem o co kaman...brzuszek cmi cały czas...Tempka nie zachwyca...tylko nerwowa jestem jakaś straszliwie od 3 dni i wszystko mi przeszkadza :p

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spalam w nocy heh ;) co moglam robic :D Aurellka no takie to wszystko mnie sie normalnie nic nie chce.. .najchetniej poszlabym spac :/

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kochane.Troszke mnie nie bylo ze względu na moja chorobę i problemy ach szkoda pisac.Magduullina i Nadzieja wielkie ale to wielkie gratulacje,ogromnie sie cieszę ze Wam sie udalo i oby teraz bylo z górki,szczęśliwej ciazy bez komentarzy lokacji Wam zycze.Jak się Kochane czujecie????

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax bardzo mi przykro ze tak wyszlo,a tak Tobie kibicowalam a tu takie cos.Nie martw sie doczekasz sie swojego kropeczka a raczej kropeczek,pisze ze kropeczek bo wierze ze zostaną Ci wynagrodzone wszystkie cierpienia i ból w postaci bliźniaków.Dużo widziałam takich przypadków ze tracily kobiety dzieciatka a po jakimś czasie na monitorze ujrzały dwa kropeczki.Tule mocno i trzymam mocno kciuki za Ciebie i oczywiście za inne dziewczyny na nasze forum....

Magduullina, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija rozumiem Cie doskonale.W niedziele dowiedziałam sie ze mojej znajomej znajoma jest w ciąży i to z 4dzieckiem a co najlepsze cala 3wyladowala w domu dziecka,wczoraj kolejna oglosila ze jest w ciąży a każde dziecko z innym.Niestety los jest niesprawiedliwy ale nic nie poradzimy.My kobiety damy rade mimo wszystko choćby nie wiadomo co.Jest ciezko ale nasze cierpienia zostaną wynagrodzone.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz ja osobiscie czuje sie nie za dobrze ... jakos tak słabo i wogole wszystko mnie boli mdlosci co chwile...

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina a w pierwszej ciąży tak miałaś????

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsza ciaze nie mialam na poczatku objawów wogóle a teraz calkiem odwrotnie no ale kazda inna

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś pogoda paskudna. Pal sześć,ze się ochlodzilo,ale wiatr jest nieprzyjemnie zimny :/

Ale widzę, że samopoczucia się poprawiły. Tzn psychicznie, bo ciężko wymagać od naszych forumkowych ciężarnych,żeby miały rewelacyjny ciążowy start,choć bywa i tak ;)

Jakies sny miałam pokręcone dzisiaj,ze weszłam do domu,jakiegoś znajomego,a tu gość wpada przez okno,na linie, wybijając szybe i pyta się co ja tu robię. A ja ... siusiu :P

Aurellka a co Ty chcesz od swoich temperatur. Przecież są piękne :) 5dpo miałaś implantacje i teraz się wyrównalo. A gdyby tak patrzeć, to Nadzieja miała góry doliny A tu Kruszynka się wgryzala, a może dwie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 14:31

Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Magdullina każda z nas inna, podobnie jak ciąża i dzieci :)

szczęśliwa łac. beatum
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie....kazda ciąża jest inne..Ja np.w ciazy wszystkie objawy miałam począwszy od mdlosci i wymiotów nawet zębów nie mogłam umyć bo powodowało to wymioty po zapalenia pęcherza...lekarka sie smiala ze mam pecha bo wszystkie objawy mam ktore występują w ciazy

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Magroz to miałaś szczęście. Ale za drugim razem będzie lepiej :) A na co się leczyłas, jeśli możesz to powiedz.

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie to juz jest jak nie urok to sraczka jak to się mówi.. . ale przynajmniej wiem że żyje i maluszek rosnie. tak oszolomiona i senna nigdy sie nie czulam masakra zara pojde chyba sie zdrzemnac z synem tzn pierwsze postawie na obiadek,...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Jak minęła noc?
    Widzę , ze Madziara miała głupie sny (kobiety w ciąży tak mają :D), nie martw się Kochana, wiesz ile mnie razy przez ten okres już się śniło, że krwawiłam? Sny odzwierciedlają nasze lęki po prostu ;) Nie załamuj się, wiem, że jest ciężko ale uda się na pewno. Co ja piszę, JUŻ SIĘ UDAŁO :*
    Ukija, dobrze, że u Ciebie dzisiaj lepiej, nie poddajemy się ani nie załamujemy, zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie, zobaczysz <3
    Magduullina,Nadzieja jak poranki?
    Rosax, jak się czujesz?
    Ja mam dzisiaj rocznicę z moim. Z tej okazji zrobił mi śniadanko a ja grzecznie po zjedzeniu gryzka poleciałam do ubikacji.. Jak romantycznie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:52

madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka - Ty wiesz jak poprawić mi humor :))))))))
    Widzę, że u Ciebie bardzo romantycznie od rana ;)

Szarlotka123, Księżniczk@, Magduullina lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum u mnie nie bylo ogólnie problemu...tylko psm przed miesiączka a co miesiąc przed zajściem w ciążę miałam zapalenia pęcherza a nawet i piasek na nerkach...jak zaszlam w ciążę to do 15tyg meczylam sie z zapaleniem pęcherza i nawet krwią sikalam a bolalo jak cholera.Teraz odpukać nie mam problemów z pęcherzem ale za to mój prolaktyna daje znac dlatego tez biorę Castagnus

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się :* Tak ma być, dużo uśmiechu i radości, dzieciątko tego wymaga (póki jeszcze możesz :D)
    Poznałam jedną prawdę.. W ciąży romantyzm znika. Zwłaszcza jak są poranne mdłości i porcelana..

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotka no u mnie poranki nawet dobrze ale okolo godZiny 10 sie zaczyna ciagle mdłsci i wieczorem a najwiecej jak poczuje glod to jest masakra ale ogolnie sie czuje jakby mnie walec przejechal a chodze i ziewam na okraglo.... ;/

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka wszystkiego dobrego w dniu rocznicy...fakt bardzo romantycznie wyszlo ale takie uroki ciąży,nic nie poradzisz.

Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ