Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja 30 w grudniu ehh jakie tu młode kobitki sa
! Borsuk Aurellka ten sam rocznik ! :*
Elaria wyobraż sobie ze mnie mama urodziła mając 40jestem najmłodsza z rodzeństwa.
Magdulina to koniecznie kładź się i odpoczywaj
Rosax mimo ze wróci rozstania zawsze jakies takie są trudne bo my takie jestesmy bardzo mocno kochamy a jeszcze mocniej tesknimy
Makowa co jeden to ładniejsze test super!
Ukija ja miałam takiego doła w tym miesiącu pisałam o tym tj 26 marca - 10 dc wielka sobota byłam w kościele ze święconką i jak to z koszyczkami pełno dzieci, aż Kościół huczał od nich, niektóre ślub dopiero co miały a już mają bobaska gdzie nie spojrzał wszędzie one były to jak do oczu napłynely łzy to próbowałam sie opanowac żeby sensacji wśród ludzi nie wzbudzić ale jak zostałam na koniec sama w ławce tak gorzki smak łez strumieniem popłynął, że jeszcze taiego czegoś nie przeżyłam ( czułam się jak jakis nieudany egzemplarz itp) jak wróciłam do domu i w męża sie wtuliłam a on od razu co sie stało zapłakana jesteś to mówie mu że to samo tak emocje "dzieci" a on nie patrz na inne dziewczyny za rok to my bedziemy mieć dziecko (dlatego wpisałam w kalendarzu że mój mąż to wielki skarb) dobrze że nie powiedział czemu histeryzujesz jak sie nic nie stało. Po tym wszystkim nabrałam chyba więcej wiary bo wiedziałam, że i on w to wierzy ! Ukija chwila słabości to nic złego popłakac i tak trzeba jest lżej i mówię "co mnie nie zabije to wzmocni"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 20:57
Magduullina, borsuk, Ukija, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUkija tule Cb mocno :* kochana wiem że żadne słowa nie wypełnią CI tej pustki ale nie poddawaj się. Koniec smętów. Gdzie ta Ukija którą poznałam nie dawno.. tak zarażała nas optymizmem.. teraz ja Cb zarażam.. wiesz kochana ja zawsze sobie mówię że tak miało być że to nie ten czas.. zobaczysz niedługo i my będziemy się cieszyć razem z dziewczynami.. wierzę w to
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje kochane na wszystkie przyjdzie czas!!! Ukija tak życie jest nie sprawiedliwe jak nie powiem Co ale czym ono by było bez tego wszystkiego? Tak alkoholiczki które zachodzą w ciąże baby które zabija własne dzieci (aaa szkoda słów) tak są takie przypadki niektóre kobiety starają się miesiącami niektóre latami!!! Ale trzeba mieć zawsze nadzieje czym byłoby życie bez wiary i nadziei ze się uda?! Ja przy staraniach o syna miałam również doły smutki wszędzie widziałam mamy z wózkami ciężarne teraz aż tak tego nie przeżywałam bo mam jedno juz dziecko może dlatego. Ale wiem co czujesz i teraz powinnaś naprawdę wyluzować bo ten problem jest w głowie kochana jesteś silna i uda wam się za niedługo będziemy tobie i innym gratulowac mowie ci to!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 21:16
#Dorotka#, Ukija lubią tę wiadomość
-
Szarlotka ten pos anrybiotykach będzie stracony na 100% już patrzę na mój dziwaczny śluz to wiem
Nadzieja moja przyjaciółka która wyleczyła na jakiś czas pco zaszła w pierwszym miesiàcu starańa ja już 4 cykl. Niby żadnych chorób stwierdzonych a jednak coś jest nie tak
druga wpadła koleżanka wpadła. Wszędzie brzuchy
cały czas wszyscy temat dzieci
Naprawdę pakać mi się chce ;("Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina właśnie to w tym wszystkim jest najgorsze. Nie mam nawet jednego Maluszka i nie wiem czy jest ok. Po tym jednym będzie większy spokój. Do kolejnego podejdę już całkiem inaczej tak jak Ty. I udało Ci się. Zastanawiam się ile jeszcze przede mną bezowocnych cyklów
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija to dopiero 4 cykl kochana głową do góry wiem ze to się ciągnie ale nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!! Ja o synka walczyłam rok szczęście się uśmiechnie do ciebie zobaczysz!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 21:20
Ukija, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak ale myślałam że pójdzie o wiele łatwiej że przecież mnie problem długiego starania się nie dotyczy że to pewnie tylko przez tabletki i po miesiącu się ustawilizuje a tutaj dupa
Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W sprawie ciąży mam tylko Was. Wasze doświadczenie, Wasze pocieszenie. Nie mam z tym o tym pogadać bo nie afiszuje się z tym że się staramy. Dziękuję Dziewczyny że jesteście i że tak wiele dzięki Wam się nauczyłam i pewnie jeszcze nauczę :*
#Dorotka#, Magduullina, rosax3, madziara0080, beatum, borsuk lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Rosax mam tylko 2 listy ;(
Dziewczyny czemu musimy czekać? Czemu takie durne pijaczki i patologia zachodzi od razu a my normalne, spragnione wyczekiwanego dziecka musimy aż tak długo czekać?jaka jest w tym sprawiedliwość? Zero!
Zjedz 2.
Ukija takimi slowami i ja znow zaczynam tak myslec.. Prosze przestan! Bedzie dobrze!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nadzieja_86 wrote:Rosax mimo ze wróci rozstania zawsze jakies takie są trudne bo my takie jestesmy bardzo mocno kochamy a jeszcze mocniej tesknimy
No niestety. Najgorsza minuta kiedy widzisz ze on jedzie w inna strone niz Ty.. Lzy w oczy i zacisk w gardle..Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAle to nie jest takie proste popatrz teraz w druga ciążę zaszłam w 8 cyklu kochana wszystko potrzebuje czasu nie ma nic od razu nie da się tego aż tak zaplanować może głupio porównam ale to jak gra w totolotka albo ci się uda wygrać albo nie! Albo szczęście ci dopisze albo grasz i grasz i kiedy mówisz sobie a kurde to ostatni mój kupon juz nie gram a tu bach!
no nic moje drogie Panie uciekam spać bo już literki mi fruwaja przed oczami
dobranoc Ukija i do ciebie uśmiechnie się los i wygrasz ten milion!
dobranoc
-
nick nieaktualny
-
Ukija nie lam się! Pamiętaj że do roku starań nie mowi o żadnych problemach. A do wpadek to sie nie porównuj weź pod uwagę ze wpadki mogą być i po latach przytulnek nikt nie liczy ile mięsiecy się nie udawało.
Magduullina, nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:No tak ale myślałam że pójdzie o wiele łatwiej że przecież mnie problem długiego starania się nie dotyczy że to pewnie tylko przez tabletki i po miesiącu się ustawilizuje a tutaj dupa
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija ja też tylko z wami i mężem
Ukija ja w ogóle przed dołączeniem do was myslałam ze w ogole się nie uda a dlaczego?.... znam się z mezem ponad 10 lat i jak to przed ślubem
aj człowiek mlody hormony buszują hihi ogólnie uważaliśmy ale były takie miesiące ze tak powiem na żywioł i nawet wtedy przez przypadek nie zaszłam jak to się słyszy od innych "wpadka" 1,5 roku po ślubie i też nic 8 m-cy u gin i niby tragedii nie ma warunki są a ciązy brak pisałam że nawet gin się dziwiła o co tu chodzi?!
Widocznie tak musiało być ja jestem z XII i planowany termin jest XII moja i męża ulubiona liczba 8 i w 8 cyklu takiego intensywnego starania jest efekt to przeznaczenie może sobie wmawiam bo często mówię że moim życiem kieruje przeznaczenie i doszykuje sie tego pozytywne efekty
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”