Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBardzo mało powiedział, jestem trochę zawiedziona ale trudno.. Ważne, że bije dalej i, że bić nie przestanie
Makowa, to jest oczywiste, że będzie wszystko dobrze, musicie tylko wyleczyć to świństwo i wierzę, że już niedługo będziesz wrzucać takie zdjęcia i mieć dla nas takie informacje jak ja dla was :*
Nadzieja, trochę szarpało ale już nie tak bardzo dlatego zabiorę się chyba za obiad, który teściowa nam wczoraj zapakowała do domuPrzynajmniej spróbuję, teraz już jestem w domu i tak więc mogę latać.
OF mi wyznaczył na 30 Listopada ale według @ mam na 3 Grudnia a skoro ciąża się rozwija według @ to pewnie tego 3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 17:38
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Wrocilam od mechanika... Kolejna kase oddalam a tu konca nie widac.. Ale jutro juz bedzie nowy silnik
a w srode mam zadzwonic juz o kosztorys koncowy
a jak by bylo malo to moze w maju uda sie finansowo auto splacic i je odebrac a w pazdzierniku musze na przeglad juz wrrr... Oni zawsze cos tu znajda a to hamulce a pasy no wszystko wszystko dokladnie kontroluja i znow kolejna kasa bedzie musiala byc wydana, dobrze ze raz na 2 lata tylko przeglad..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka niestety tak to bywa na początku. Moja koleżanka wymiotowala miesiac, musieli ja nawadniac w szpitalu a teraz już drugi trymestr i spokój ma. Czyje się dobrze , brzuszek rośnie i jest super. Trzeba to przetrwać.
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Najdzieja piękna beta! Gratulacje
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzwoniłam do męża z informacją to on chyba jeszcze jest w szoku nie dociera do niego. Rozmawiałam z nim ze krew potwierdzi w 100% a on oczy jeszcze przeciera.
Borsuczku to trzeba poczekać co z ta temp. będzie się działo i tak jak pisałaś monitoring
Szarlotka a może coś masz na wierzchu ja zauważyłam ze wyczulona jestem na zapachy
Ukija gdzie się podziewasz?
Rosax masz cały czas męża w domu? Ja samochód poprzedni mialam taki ze wartość niższa niż wszadzona kasa w remontu liczneUkija, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja fajnie tak jak Twój taki zszokowany. Taaakie słodkie
A ja? Ja zaspałam do pracy w biegu się malowałam myjąc się, ale nikt nic nie powiedziała ogólnie mam doła...
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Rosax - masz racje, uśmiech dziecka wynagradza wszystko
Tak jakoś chyba chwile załamania i zwątpienia miałam... może hormony
W filmie Barei "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" jest taka scena, jak robotnicy wieszają transparent Uśmiech naszego dziecka premią za trud wychowawczynadzieja_86, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Ukija co jest? Wygadaj się mam tu. Wsparciem dla siebie jesteśmy
ja wam chyba więcej mówię niż komuś innemu.
Ja do pracy dojeżdżam także jak zaspie to kicha raz kiedyś może się zdarzyć przeciez dziś miałam wolne nie chce mi się jutro iść. Ukija ale jak się zaspi to jakie obroty za to rano
Magdulina faceci ehhA kiedy Of wyznaczyl Tobie termin?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:34
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja i Aurellka mam doła bo wszyscy ciągle gadają o ciążach (obcy ludzie), pokazują sobie zdjęcia usg (obcy ludzie), same kobiety w ciąży spotykam a ja? A ja nie jestem w ciąży. Nie mogę zajść
dolina ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:34
Ukija!!!!!! No denerwujesz babko!!!! Zaden dol!!!! Ty bynajmiej zajdziesz raz a pozadnie! Poczekaj chwilke, czekanie zostanie wynagrodzone!
Nadzieja niestety nie mam go ciagle w domu.. Ale mam jego autojakas czesc jego przy mnie
a sie poplakalam jak go zawozilam.. Zawsze w nocy wychodzil to bylam na spiocha wiec nie plakalam ale taka odwozka to lzy w oczach a tymbardziej teraz..
Elaria to prawdziwe!Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija nie można się poddawać. Ja ostatnio to samo czułam i widziałam dookola i slyszalam na każdym kroku. Ale to nie tędy droga trzeba próbować zaufać życiu, wierzyć w to że się uda z medyczną i Bożą pomocą. Nie jesteś sama - to najważniejsze.
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUkija... łączę się w bólu. Tak to jest, że jak na czymś bardzo nam zależy, a nie możemy tego mieć, to wszędzie wokoło widzimy ludzi, którzy to mają. (Zakręciłam)
Ja też wszędzie widzę ciąże, w sklepie, na ulicy, nawet na basenie. No i mam przecież w pracy dziewczynę, co ma termin taki sam, jak ja miałam, kiedy byłam w ciąży i ona powiedziała mi w piątek, że będzie dziewczynka, a ja cały czas widzę jej coraz większy brzuszek i myślę,że też bym tak wyglądała teraz. To dla mnie trudne.
Mam taką huśtawkę, od doła i rezygnacji, że jestem za stara i się nie uda, po optymizm, że musi się udać.beatum, Ukija lubią tę wiadomość
-
Ukija powiem Tobie ze mialam podobnie za nim do was sie wpisalam. Wszędzie dzieci i inne znajome jakaś eksplozja ciazy a moze i ja na to wiecej ueagi zwracalam ale to wlasnie wy dalyscie mi kopniaka w tylek
Wiesz ja ten miesiac mialam wybuchowy w witaminki. Niby moj mial badania nasienia i nienajgorzej ale tez dawalam mu tabletki niech wie jak to jest bardzo chcąc gdzie zrobi się wszystko chyba na jego mysleenie dobrze wpłynęło. Witaminy nie zaszkodza
Elaria za Stara piszesz to ile masz lat ? A wy dziewczynki po ile macie wiosenWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:51
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok