Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Haha nie śmiej się z męża
A slyszałaś o syndromie kuwady? Ja gram w minionki.
z jednej strony to śmieszne a z drugiej to też nieraz się zastanawiam czy mój czasami nie jest w cionszy
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka czekam na wiesci.
Dgiwna ta z labo co jej do tego? Ona za to nie placi przeciez. Aaaa i sobie tak dziwnie pomyslalam... Ty mialas biochemiczna, nastepny cykl tez i tez plamilas caly czas az w koncu dostalas okres, a kolejny zaciazylas. Chyba Cie kopiuje jesli teraz zajde hihibo jakos odentycznie sie zrobily 2 cykle
Magdulina piekna beta! I u Nas za nie dlugo taka bedzie. Rozsiewaj wirusy! DUUUUZO WIRUSOW!
A gdzie nadzieja? Po 15 ma wizyte czy o 15? Jeszcze bedzie trzeba poczekac..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Już jestem kochane
i jak na spowiedzi:
Ja po wizycie beta wynosi 466,20 mIu/ml, ogólna morfologia bardzo dobra więc to osłabienie to tylko na dzidzusia było a żelazo też super 140,5 (norma 37 - 145) hehe wziełam wszystkie witaminy do gin żeby pokazać jej co biorę i z tego względu, że żelazo jest i tak dobre ( wcześniej też było przed ciążą) to wit. prenatralne odstawiam zeby nie przesadzić bo nadmiar tez niepotrzebny a brać witam. D3 i magnez+B6 i oczywiście dupka i kwas foliowy Teraz kolejna beta w sobotę i wizyta u gin w następnym tyg z badaniem zobaczymy jak pęcherzyk jet umiejscowiony i tyle po wizycie....och to będzie dopiero stresujące
Magdulina jaka beta alez wystrzeliłaś w porównaniu do poprzedniej
Szarlotka hehe wiesz to on chyba taki zazdrosny się robi tu gra teraz a mysli będzie maleństwo to już ja nie bede najważniejszy hihi
Dorotko to wizyta koniecznie i pisz jak tam
Borsuk to jak zbladło to jakby owu była? a temp też tak pokazuje?
Makowa to jak such to jeszcze owu przed Tobą nie miałaś problemów wcześniej ze śluzem:)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 16:43
beatum, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyJa już też po wizycie. Inaczej sobie to USG wyobrażałam.. Nie dał posłuchać serduszka tylko pokazał, że jest, nie zmienił daty po poprzedniej pacjentce, nie sprawdził tętna no i jedyne co powiedział "8 mm, taki trochę kloc, co?" i się zaczął śmiać. No i wychodzi 7t3d czyli tak jak z @. I terminie porodu też nic, dlatego nie lubię na NFZ..
Nadzieja, super! Teraz usg z zarodkiem i serduszko za niedługo -
Dziękuje dziewczyny. Cieszę sie ale bede spokojniejsza w następnym tyg po badaniu
Szarlotka mogła trochę więcej informacji powiedzieć ale jaet dobrze to najwazniejsze a w przychodni szarpało Cie dalej? a OF na kiedy wyznaczył termin?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Też nie lubię chodzić na nfz, bo mam wrażenie, że oni wtedy wszystko na odpieprz robią. Ciąża rozwija się książkowo skoro wiek ciąży się pokrywa. Szrlotka dzieki Tobie mam nadzieje na to, że i mi uda się kiedyś zajść w zdrową ciążę.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cieszę się razem z wami z tych dwóch kredek, zielonych kropek, wyników bety i usg
Uwielbiam czytać takie wiadomości.
Nadzieja z testów owu by wynikało że już po owulacji. Ale ja jakoś niepewnie podchodzę do tych testów. I obstawiam że ten wczorajszy to był po prostu błąd. Temperatura u mnie jak zawszę niczego nie wyjaśnia. Od dwóch dni mam spadek i pokazuje 36,4, a z reguły mam powyżej 36.5-36.6. Sama nie wiem co myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 17:10
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość