Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze jak w glowie sie kreci to zrob sobie "dzien brudaska" i idz spac teraz. Wypocznij, uwazaj na siebie i dbaj o Was.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyEe jak się wykompie będę lepiej spać a i tak musze czekać aż synek zechce iść spać... Dziś się cieszy bo będzie ze mną spał to może nie zajmie to długo a rano spanko do oporu może się nie obudze przed 6... To zmęczenie i tak wczesna pobudka bo później polezalam tylko chwilę nie mogłam juz zasnąć
-
Ja we wrześniu skończe 28.
Moje sikańce. U góry wczorajszy, na dole dzisiejszy. Szok. Jeśli jutro bedzie jasniejszy to uznam ten za +
Śluz jest, ale wodnisty jeszcze nie ciągnący.Magduullina, Ukija, Szarlotka123, Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kochane jesteście :* ale dołek masakra aż mi się płakać chce. Aż pochłaniam lody dużą łyżką na pocieszenie. No ale wszędzie wszyscy w ciąży. Nawet niektórzy faceci... ja mam 26 tak poza tym i nie mam dzieci. No kota. To moje dziecko. Moja jedynaczka i narazie zero wiatrów na zmiany
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam 23.. ukija nie zamartwiaj się.. ja żyje w takiej niepewności aż do czwartku bo jutro na pewno się nie wyrobię ale jakoś zleci.. muszę się powstrzymywać żeby się nie wygadać przed mężem.. co ma być to będzie nie nastawiam się ale mam taką maleńką nadzieje że jednak los mnie uszczęśliwi.. kochane aż wam zazdroszczę waszego szczęścia
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Makowa nie busi byc ciagnacy
Ukija gdzie humor pozytywny? Zjedz nawet 5 litrow lodow ale chce widziec chec do walki i zycia!Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax mam tylko 2 listy ;(
Dziewczyny czemu musimy czekać? Czemu takie durne pijaczki i patologia zachodzi od razu a my normalne, spragnione wyczekiwanego dziecka musimy aż tak długo czekać?jaka jest w tym sprawiedliwość? Zero!
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dorotka jak Tobie do czwartku zleci, to mi później do poniedziałku na pewno
Ja mam 30 lat, w sierpniu 31 i nie mam jeszcze dzieci.
Ukija wiem doskonale co czujesz...moja współlokatorka właśnie dowiedziała się niedawno ze jest w ciazy...dobrze ze juz się wyprowadzamy bo bym zwariowala patrząc na jej rosnący brzuszek...
Koleżanka juz zaczęła 2 trymestr i ciągle oglądam wózki, body itd...
Na początku byłam zła, teraz się oswoilam...bo co zrobić. ..
Elaria moja wspolokatorka 76 rocznik
Także nie dołuj mi się tu.
Dziewczynki niech czas leci bo zwariuje.
Kluje mnie coś w brzuchu i ciągnie...
Najgorszy ten czas oczekiwania...udało się czy nie...Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤